Bir kac soru soracağım canim cok sik hastalaniyormu dirençli ateşi ve mi yani ates dusurucu versen bile çok zor düşen ates gözünde yesil capaklanma var mi uyurken özellikle başı terliyor muArkadaşlar tecrübeli anneler kızım 4 yaşında ve her nezle grip olduğunda burun akıntısı sarı yada yeşil oluyor.bu hersefefinde sinüzitmidir yoksa normalmi?sürekli antibiyotik verememki.serum fiz.ile temizliyorum ama yinede genize akıp öksürük yapıyor.alerji yok geniz eti alındı.geriye ne kalıyor.ilk çocuk tecrübesizlik ve evhamlı bir anne.çocuğu olan yada bu durumu yaşayanlar sizce bu normalmi ne yapmalıyım
Ateş yok çapakta yok başı terliyor.hatta normalde çok terler biraz koştursa su gibi oluyor.çapakta yok cnmBir kac soru soracağım canim cok sik hastalaniyormu dirençli ateşi ve mi yani ates dusurucu versen bile çok zor düşen ates gözünde yesil capaklanma var mi uyurken özellikle başı terliyor mu
Bağışıklık için şurup falnmı alayım vitamin şurubu almıştım zaten off kış gelcek diye korkar oldumoncelıkle beslenmesıne dıkkat et bol bol meyve yedır bağışıklık için eczacıdan tavsıye al...
Teşekkürler dr umuza yarın randevumuz var açıkçası her dr farklı konuşuyor kbb antibiyotik veriyor çocuk doktoru vermeyin diyor alerji dr una gittik test yaptı alerji çıkmadı vs bakalım o ne diyecekBebekleri bilmem ama benimde oyledir agir geciririm grip oldugum zaman antibiyotiksiz kalkamam.Bol bol sicak dus aldirin acilir burnu daha kolay atlatir.
Doktorunuza danisin birde tekrar.
Gecmis olsun ben ilac sevmem hele cocukta antibiyotik kotu ama agir atlatan bir bunyesi varsa mecbursunuz yoksa ceker yazik onada.Teşekkürler dr umuza yarın randevumuz var açıkçası her dr farklı konuşuyor kbb antibiyotik veriyor çocuk doktoru vermeyin diyor alerji dr una gittik test yaptı alerji çıkmadı vs bakalım o ne diyecek
Kardeşinede çok geçmiş olsun açıkçası yersiz antşbiyotik tabiiki kötü ancak baxen gerekiyor 1 ay önce nezle oldu hastalık btti ama burun tıkanıklığı ve sesi tamamen düzelmedi kbb antibiyotik verdi fakat çok bilen eşim ve kaynanam içirmedi sonuç başa sardık çok üzgünümAntibiyotik verilmesine siddetle karsi olan bir doktor yüzünden kardesim 10 gün hastanede yatmisti. olmasi gerektiginden cok daha fazla antibiyotik tedavisi görmüştü maalesef.
Ben kendim yillardir antibiyotik kullanmam. antibiyotige tesvik etmek degil bir hastalikta doktor veriyorsa kullanirsiniz.
Kortizonlar, kemoterapi vs.. bunlar cok mu faydali oldugu icin kullaniyor insan. hayir faydasina muhtac oldugumuz icin zararlarina razi oluyoruz. oyle düşünün ve rahatlatin kendinizi.
Acikcasi gerekli durumlarda bir uzman veriyorsa kullanin.
Mevzu antibiyotikte degil baska ilaclarda olabilir..
Muhtemelen enfeksiyon olduğu icin rengi o sekildedir.
Burun banyosu yaptirabilirsiniz doktorunuza danisarak. Ilaclarin yaninda bunu yapmak iyilisme sürecini hizlandiriyor. (Bana doktorum oneridigi icin karbonatli ve tuzlu yarim bardak suyu burnuma çekiyorum, üzerine de zeytin yagi/gliserin gibi bir şey sürüyorum tahris olmasin diye..)
Tşkkürler malesef belli bişey antibiyotiksi iyileşemeyecek gibiGecmis olsun ben ilac sevmem hele cocukta antibiyotik kotu ama agir atlatan bir bunyesi varsa mecbursunuz yoksa ceker yazik onada.
doktorunuzla eczacınızla konuşun bız denız suyu kullanıyoruz ve çekıyoruz sumkurme alışkanlığı kazandırın takvıye alın... başını sıcak tutun...Bağışıklık için şurup falnmı alayım vitamin şurubu almıştım zaten off kış gelcek diye korkar oldum
Bizde deniz suyu kullanıyoruz hatta burnunu yıkıyoruz ama hasta olunca akıntı artıyordoktorunuzla eczacınızla konuşun bız denız suyu kullanıyoruz ve çekıyoruz sumkurme alışkanlığı kazandırın takvıye alın... başını sıcak tutun...
Ah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı açıkçası iyileşme dönemindede sarıya dönüyor ama bende emin olamıyorum bizim geçen yıldan beri aynıbenim bebeğimde 8 aylık, üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyor, doktor antibiyotik yazdı ama sümüğü yeşil ya da sarıya döndüğünde kullanırsın demişti. Bugün sarıya dönmeye başladı sanki. Ne yapsam bilemedim. Nete bakayım derken sizin postunuz dikkatimi çekti. Yarın doktora gideceğim elbet ama varmı bilginiz, öneriniz??
Alerjik bronşit değil o zaman .ne yazıkki bilgim yok geçmiş olsunAteş yok çapakta yok başı terliyor.hatta normalde çok terler biraz koştursa su gibi oluyor.çapakta yok cnm
Nasıl yani bronşştte zaten alt solunum yolları etkilenmiyomu bu arada teşekkür ederim ilgin içinAlerjik bronşit değil o zaman .ne yazıkki bilgim yok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?