- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Aynen bendede stres sikinti yada biseyi takayim hemen migrenim ne kadar sure kullandiniz acaba hangi ilaclarla kullanilmasi sakincali biraz bilgi verirsenz sevinirim gunde kac tane ictiniz?bazi yiyecek yada iceceklerle icilmesi sakincalimiBen boşanma sonrası sıkıntılarim için kullandim..Stres migrenimi tetikliyor..StresI alınca sarı kantaron migren krizlerim de geçmişti .Marka olarak da solgar tavsiye ederim
Canm doktorlarin bitkisel ilac hakkinda pek bilgisi olmuyo sari kantaron diyorum bos bos bakiyolarKuzum once doktoruna sor bilirsin herkeste ayni sonucu vermeyebilir yan etkisi olabilir
Aynen migren icinde antidepresan veriyolar.bende artk icmek istemiyorum bu sari kantaronu deneyeyim diyorum.ben kullandim ama migren icin degil. sirt agrilarim vardi. noropatik agrilar gevsetmek icin antidepresan veriyolar kullanmak istemedim o sirada bulmustum. iyi de gelmisti.sinirleri yatistiriyo uykunla ilgili bi problem varsa cok uyumak ya da uyuyamamak onlarin giderilmesine yardimci oluyo.
ama birlikte ilac ozellike depresan kullanilmiyo. bunlar da bi nevi ilac. bilir bilmez kullanmayin. migren icin aslan pencesi cayini deneyebilirsiniz. ama ogutulmusunu almayin. yaprak yaprak olani bulun. aktarlarin da turlu oyunlari oluyo dozunu bilemezsin bunu al diyo mesela icindeki aslanpencesi degil ya da karisik ya da tarihi gecmis. hasili bu isler ince isler. sizi uzen geren ne varsa uzak durun
O zaman iyi arastir kuzum yan etkilerini bil mesela adacayi faydalidir annem ictiginde ranatsizlanmisti az bilinen yan etkilerinide okuda ona gore tedbirini alirsinCanm doktorlarin bitkisel ilac hakkinda pek bilgisi olmuyo sari kantaron diyorum bos bos bakiyolar
Antidepresanların çok fazla yan etkisi olduğu için ben bunu tercih etmiştim.Geçmiş olsunAynen migren icinde antidepresan veriyolar.bende artk icmek istemiyorum bu sari kantaronu deneyeyim diyorum.
Migren icinmi yaptrdiniz agrilariniz varmiHacamat bana iyi geldi. Kafadan 4 kupa yaptirdim.
Hacamat bana iyi geldi. Kafadan 4 kupa yaptirdim.
Cok haklisiniz bende derin bi arastrmaya gireyim dedim bu sebeplelBu tür şeyleri temkinli kullanın. Annem sırtı ağrıyor diye sarı kantaron yağı sürmüştü ve acillik oldu o gün.. Kullandığı haplarla sarı kantaron kullanılmazmış mesela.. Ondan olmuş.
aracı bir tanıdığım vesilesiyle aldım, 119 tlye. İçeriği tamamiyle doğal, bende başta tereddüt ettim ama hap vs birşey değil toz halinde bir bardak suya katıp içiyorsunuz bir ay boyunca, vücudun ihtiyacı olan minerali sağlıyorNerden satin aldiniz fiyat nedir acaba guvenli bi urun mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?