- 15 Aralık 2014
- 265
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantar olabilir enfeksiyon olabilir usuttuyseniz iltihap olabilir . burdan sadece olabilir diyerek yorum yapabilirz bence doktora gorunmenizde fayda var gebelik dusunuyorsanizda ihlmal etmeyin gidin bi an once doktora . kadinlarda evet akinti her daim.olabilirKızlar sizlerden cevap bekliyorummm ? bir bakınnnn
akinti her daim olabiliyor ama seffaf ve kokusuz oldugunda sikinti teskil etmiyor ama sari renkli olmasi bence enfeksiyon olabikir az once msjim yarim.kaldi tekrar yazdimKızlar sizlerden cevap bekliyorummm ? bir bakınnnn
mantar olabilir enfeksiyon olabilir usuttuyseniz iltihap olabilir . burdan sadece olabilir diyerek yorum yapabilirz bence doktora gorunmenizde fayda var gebelik dusunuyorsanizda ihlmal etmeyin gidin bi an once doktora . kadinlarda evet akinti her daim.olabilir
anladim bende bir bucuk yillik evliyim bende gebelik.istiyorum bir yildir ama olmadi bi turlu . doktoru ertelemyin derim. tabi haddim degil yonlendirmek ama kendi deneyimlerimden soyluyorum saracoglunun sogan suyu kurunun vajinal akintilar icinde iyi geldigini okudum.saracoglunun kendi sitesinde belki iyi gelebilir . ki ben uyguladim iki ay ciddi anlamda akintiniz oluyor sanki sokup atiyor gibi hepsini ins onemli bi duum degildir ve gecer stres yapmayin kendinizeTeşekkür ederim yorumunuz için benimde kafamdakiler sizin dediklerinizden yana ama doktora gitmeden nasıl halledebilirim diye düşündüm.Doktora gittiğimde birşeyler çıkmasından korkuma sıcak bakmıyoruz yanlış anlamayın 1.5 senelik evliyim evet bebek düşünüyoruz ...Yinede buraya yazayım dedim mantar ve iltihap konusunu bende düşündüm birde üşütmeyi arada koku olur ama o ilişki sonrasında olur buda normal tabikide sabah şeffaf akıntım vardı akşam sarı geldi anlayamıyorum bu bendeki anlamsızlığı.
anladim bende bir bucuk yillik evliyim bende gebelik.istiyorum bir yildir ama olmadi bi turlu . doktoru ertelemyin derim. tabi haddim degil yonlendirmek ama kendi deneyimlerimden soyluyorum saracoglunun sogan suyu kurunun vajinal akintilar icinde iyi geldigini okudum.saracoglunun kendi sitesinde belki iyi gelebilir . ki ben uyguladim iki ay ciddi anlamda akintiniz oluyor sanki sokup atiyor gibi hepsini ins onemli bi duum degildir ve gecer stres yapmayin kendinize
hakkinizda hayirlisi olsun aynen bazi seyleri.akisina birakmak en guzeli ..Ben aslında stres yapmıyorum.Ama şu internetin başına geçtiğimde ona bak buna bak o buna benziyor bende de aynısı felan diye kurcalarken kafam karışıyor biliyormusunuz sizde öyle oluyorsunuzdur muhtemelen.
Geçtiğimiz ay kullandım düzenli olarak 15 gün ama bu ay başladım ilk gün uyguladım sağ tarafımda ağrı başladı böbreklerimdemi yada neye dayalı olarak bilmiyorum. Ve bende bıraktım bende çok araştırdım felan ama soğan kürü bir çok kişide vede fazla kullanıldığında rahimi inceltiyormuş bilginiz olsun sizinde benim kadara bilmiyorum ama araştırmacı olamazsınız diyeyim bu kadın hastalıklarında bide bende pco var ne yazık ki ...Anlamıyorum ya bize istiyoruz bebiş 4-5 aydır ama artık akışına bıraktık düşünmüyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz ...