- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
- Konu Sahibi domateskurusu
-
Canım kaşıntı varsa seninki mantar olabilir doktora git mutlaka krem ya da fitille mantar geçiyorMerhaba ben 1 kasimda sezaryen dogum yaptim son iki haftadir bazen sari bazen gri koyu kivamli akinti geliyor kasinti var koku yok.bazen asiri islaklik oluyor o dereceki idrar mi degil mi anlamiyorum bile moralim cok bozuluyor ne olabilirki bu esimden utaniyorum artik
Canim fazla antibiyotik kullanimida vajinada mantara yol aciyor benim öyle olmustu ama tedavi olup duzeldikten sonra tekrar basladi demissin yinemi kasinti ve akinti varYarın tekrar doktora gidiyorum kızlar bunca kullandıgım ilaca karsı şikayetim artmakla birlikte sarı ve peynir kesiği kıvamında parçalar iyice sinirimi bozdu. Kullandıgım ilaçlar burda. Yarın yeni gelişmeleri yazarım
Meaalesef bu illet bende geçmiyor. Artık kullandığım pedlere dikkat ediyorum eczaneden alıyorum. Yeni bir doktor bulmam lazım ama o kadar bıktımki vajinal muayene ve tahlillerden sürekli erteliyorum. Cinsel hayatın ne durumda nasıl bir tedavi gördün bilmiyorum ama bu durumda eşli tedavi öneriliyor, partnerinden kaynaklanan bi durumda olabilir.arkadaşlar ne durumda sorun yaşayanlar son olarak? bende de bakteriyel vajinozis varmış. ama geçmiyor ki kaç dr değiştirdim kaç ilaç kullandım. ilaçlar geçiriyor, bir süre sonra yine başlıyor. neyi yanlış yapıyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?