Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç hakkında yardım edermisinz :(((

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Mrb kızlar dün açık kumral saçıma koyu bir sarı isteyerek ÇOK PAHALI bi kuaförde koyu sarı yapmasını istedim ama sonuç şok o kadar para verdimki ben koyu sarı yap dedim oysa ap açık bi sarı yaptı yeni boyattığım için nasıl koyultabilirim? :( en azından 1-2 ton koyu sarı yapmam için ne yapmalıyım? Asla bir daha kuaföre gitmem zaten kavga ederek çıktım belki kötü olmadı ama ben asla çok açık sarı istemedim çünkü daha önce 5 yıl kullandım sıkıldığım için zorla kumralı tutturdum şimdi çok koyu sarı yapmak istedim ama o tekrar ap açık sarıyı yaptı şimdi ben ne yapmalıyım kızlar? Doğal yoldan nasıl koyultabilirim??

Mrb kızlar dün açık kumral saçıma koyu bir sarı isteyerek ÇOK PAHALI bi kuaförde koyu sarı yapmasını istedim ama sonuç şok o kadar para verdimki ben koyu sarı yap dedim oysa ap açık bi sarı yaptı yeni boyattığım için nasıl koyultabilirim? :KK43: en azından 1-2 ton koyu sarı yapmam için ne yapmalıyım? Asla bir daha kuaföre gitmem zaten kavga ederek çıktım belki kötü olmadı ama ben asla çok açık sarı istemedim çünkü daha önce 5 yıl kullandım sıkıldığım için zorla kumralı tutturdum şimdi çok koyu sarı yapmak istedim ama o tekrar ap açık sarıyı yaptı şimdi ben ne yapmalıyım kızlar? Doğal yoldan nasıl koyultabilirim??
bence 9.1 gibi bir renge boyayabilirsin hepsi aynı renk olduğu için aynı şekilde koyulaşabilir ama bazen hiç boyamamışsın gibide olabiliyor bazende yeşillenebiliyor , çok açık renk olduğu zaman mutlaka sıkıntı oluyor evde boyarken. yada yeşil sabunla akıtacaksın , 1-2 haftada 1-2 ton akabilir.

Mrb kızlar dün açık kumral saçıma koyu bir sarı isteyerek ÇOK PAHALI bi kuaförde koyu sarı yapmasını istedim ama sonuç şok o kadar para verdimki ben koyu sarı yap dedim oysa ap açık bi sarı yaptı yeni boyattığım için nasıl koyultabilirim? :KK43: en azından 1-2 ton koyu sarı yapmam için ne yapmalıyım? Asla bir daha kuaföre gitmem zaten kavga ederek çıktım belki kötü olmadı ama ben asla çok açık sarı istemedim çünkü daha önce 5 yıl kullandım sıkıldığım için zorla kumralı tutturdum şimdi çok koyu sarı yapmak istedim ama o tekrar ap açık sarıyı yaptı şimdi ben ne yapmalıyım kızlar? Doğal yoldan nasıl koyultabilirim??

Saçınıza şu anda olduğundan koyu renk boya sürerseniz saçınız gri veya yeşil olur. Çünkü açma işlemi saçınızdaki kırmızı pigmentleri sökmüştür. Koyultmak için önce pigment yüklemesi yaptırmanız lazım. Çok ayrıntısını bilmiyorum ama içinde hafif dore/kırmızı olan bir renk sürmeniz gerekiyor. İnternetten saça pigment yükleme diye aratabilirsiniz. İyi bir kuaföre yaptırsanız daha iyi olur tabii.

Böyle de bir konu varmış:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...llenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.625553/

Bu konunun sahibi arkadaşa sorun isterseniz.

Saçınıza şu anda olduğundan koyu renk boya sürerseniz saçınız gri veya yeşil olur. Çünkü açma işlemi saçınızdaki kırmızı pigmentleri sökmüştür. Koyultmak için önce pigment yüklemesi yaptırmanız lazım. Çok ayrıntısını bilmiyorum ama içinde hafif dore/kırmızı olan bir renk sürmeniz gerekiyor. İnternetten saça pigment yükleme diye aratabilirsiniz. İyi bir kuaföre yaptırsanız daha iyi olur tabii.

Böyle de bir konu varmış:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...llenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.625553/

Bu konunun sahibi arkadaşa sorun isterseniz.
Tşk ederim canım evet kırmızı yüklü bi boyayla karıştırmam gerekmiş 2 boya kullanıp bende saç kremi ve Türk kahvesini duydum onları karıştırıp sürünce açık renkleri koyultyyomş tabi koyu saçta koyulması daha zormuş bugün denedim 40 dk beklettim biraz daha rengi koyuldu bu işlemi tekrar etmem lazım bi süre birde o kadar para verdimki 400 başka işlemlerle toplam 500 tuttu allahım ya lanet olsun resmen cüzdanı boşalttı sonuçsa istediğim gibi değil çok sinirliyim ama olan oldu:KK61:

bence 9.1 gibi bir renge boyayabilirsin hepsi aynı renk olduğu için aynı şekilde koyulaşabilir ama bazen hiç boyamamışsın gibide olabiliyor bazende yeşillenebiliyor , çok açık renk olduğu zaman mutlaka sıkıntı oluyor evde boyarken. yada yeşil sabunla akıtacaksın , 1-2 haftada 1-2 ton akabilir.
Türk kahvesini denedim ama yeşil sabunla zaten saçımı açtı ilk diplerini çünkü Dibim çıkmıştı sonra komple boya vurdu tabi açık sarı boyası vurdu yeşil sabunla ne akıcakki açma işlemi yaptı :KK61:

Boya atmadimiki acik sari oldu sirf acicimi kullandi arkadasim yapman gereken koyu sari alman bu kadr basit sadece cok koyu renklr acik sarida farkli ton oluyr sallama yazmiorm benimde sacim platindi cnku bakir yaptm gayette iyi yani oksidani iyi ayarlaman lazim ve boya yogun olmali

Fotodaki saçımın üzerine 9.1 boyadığımda koyu sarı elde etmiştim fakat çok renksız göstermişti yüzümü kullanışlı olmadı yani..özellikle fönsüz çok ölü duruyor.üzerine bir kaç paket attırmak gerekıyor yanı ben kullanamamıstım tekrar röfleye döndüm.
Zemin açık olunca her ton tutuyor ama tekrar düşünmeni tavsiye ederim.

Ben ilk rofle yaptirdigimda 11 sene once tabi,bi anda sapsari gordugumde sok olmustum.ve bende asiri sari istememistim dogal bisey istiyordum.neyse cila mi ne oyle bisey surdu bekletti.ve sacim istedigim koyuluga dondu...
Benim sacim istedgim rengi hemen alir oyuzden biraz cahilim aslinda cila simdi her roflede kullaniliyodur falan rezil olmayim bide

Fotodaki saçımın üzerine 9.1 boyadığımda koyu sarı elde etmiştim fakat çok renksız göstermişti yüzümü kullanışlı olmadı yani..özellikle fönsüz çok ölü duruyor.üzerine bir kaç paket attırmak gerekıyor yanı ben kullanamamıstım tekrar röfleye döndüm.
Zemin açık olunca her ton tutuyor ama tekrar düşünmeni tavsiye ederim.
Sarı öyle ki zaten makyajsız kullanılmaz bütün tonları öyle günlük makyaj olmadan kullanmak iğrenç duruyo herkeste ama ben zaten platin renkten dönmek için kumralı zorla tutturdum tekrar o kadar açık yapıp dönmesi zor olsun uğraşayım istemedim en azından koyudan daha zahmetsiz dönülür diye oda olmadı kötü değil ama o eziyetleri tekrar çekicem galiba biraz böyle takılayımda tşk ederim bu arada :KK36:

Boya atmadimiki acik sari oldu sirf acicimi kullandi arkadasim yapman gereken koyu sari alman bu kadr basit sadece cok koyu renklr acik sarida farkli ton oluyr sallama yazmiorm benimde sacim platindi cnku bakir yaptm gayette iyi yani oksidani iyi ayarlaman lazim ve boya yogun olmali
Önce açıcıyla açtı daha sonra boya vurdu ama vurduğu boyada açık sarı canım anladınmı ben boyayı vurduğu zaman daha koyu renk sarı bi boya vursun istemiştim paramda boşa gitti dediğini yapsam saçım gri yada yeşil olabilir çünkü daha önce yaptırdım öyle oldu kızıl tonlu boyayla koyu sarıyı karıştırıp vurmam lazım ama biraz böyle takılcam galiba tşk ederim:KK36:

Önce açıcıyla açtı daha sonra boya vurdu ama vurduğu boyada açık sarı canım anladınmı ben boyayı vurduğu zaman daha koyu renk sarı bi boya vursun istemiştim paramda boşa gitti dediğini yapsam saçım gri yada yeşil olabilir çünkü daha önce yaptırdım öyle oldu kızıl tonlu boyayla koyu sarıyı karıştırıp vurmam lazım ama biraz böyle takılcam galiba tşk ederim:KK36:
Tamam arkadasm belki alisirsn :) pigmentler ck coktuyse evet renk yesil.oluyr oda kotu duruyr :-)

Back
X