Saç Uzatma Yöntemleri sarı saç kurbanları :)

oranj

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
9
0
16
İstanbul
selam bayanlar merdivenden kayanlar :D bende sarı saç hastalığına tutulmuş ve durum karşısında mağdur kalmış bir bayanım: ama takmayın kafanıza annem aman saçım kısa aman kırık aman yanık bu tripler daha kötü sonuçlar çıkarıyor ortaya kendimden biliyorum ve onun için kısa saç fobisini atın üzerinizden ben 5 yıldır saçımı yapmadığım renk kalmamıştır ( altın sarısı platin sarısı kızıl balyaj mavi siyah) hatta inanmıcaksınız ama fuşya bile yaptım ben yia :D hala aklıma gelince kendime gülüyorum :))) ama şuanki halime gelince çikolata kahve ve bu renkte kalmam gerektini anladım saç uzatmaya gelince yumurta ve zeytinyağı gerçekten işe yarıyor saçı uzattığı gibi gürleştiriyorda o kadar iğrenç bir saç yapım varki kalın ve gür ama yinede saçlarımı seviyorum tek dert kestirme alışkanlığı var bende saçlarım omuzlarımı geçtimi kendimi bir kezban adayı olarak görüyorum ve hemen hatta evde kendim kesiyorum boyuyorum bakımında ihmal etmiyorum tabi .... benim size tavsiyem saçlarınızla fazla uğraşmayın öyle her gördünüz bilgiyi hemen deneyip saçı daha fazla yormayın kendi haline bırakın ayda bir uçlarından alın kırıkları tamamdır birde hergün yıkamayın canlarım benim muah öpüyorumyanaktan,,,,,

Son düzenleme:
$Snapshot_20121204_3.webp $bn.webp [attach $bn.webp $58377_366746096737414_1993436476_n[1].webp $3mkq7h5otlu4yzsjeirvc86y6zjejhqw[1].webp

Son düzenleme:
Back