Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç

emrtns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
3
0
1
49
merhaba ben dün saçımı ilk önce oryalle (igora) açtım sonra diplerine loreal excellance 8 koyu sarı geri kalan kısmınana 10 çok açık sarı sürdüm fakat tam istediğim bi sarı olmadı turunculuk var bazı yerlerde bu saçı ben nasıl sarı yapıcam yardım lütfen !!!!

Küllü sari yapsaydiniz doreligini almak icin

Mor şampuan kullansam etki edermi
Mor sampuanida onericektim ama forumda bazilari ise yaramadi yazmis uygulamayi yapamamis olabilirler ben kullandim ise yaramisti tekrar boyamak istemiyosaniz deneyin boyadada kullu renkler tercih edin dorelik istemiyorsaniz

Mor sampuanida onericektim ama forumda bazilari ise yaramadi yazmis uygulamayi yapamamis olabilirler ben kullandim ise yaramisti tekrar boyamak istemiyosaniz deneyin boyadada kullu renkler tercih edin dorelik istemiyorsaniz
Tamam çok teşekkürler

Watsonsta Revlon colorsilk şampanya sarısı diye bir boya var dore falan bırakmıyor herkese tavsiye ederim. Boyadığınızda başta koyulaşmış gibi duruyor bi yıkıyorsunuz küllü sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…