blondinka Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 39 6 13 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi blondinka #1 Kızlar benim saçlarım sarı kendi saçlarım kumral ve dip boyası derdim var siz sadece dip boyanızı kaç paraya yaptırıyorsunuz kuaföre ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim saçlarım sarı kendi saçlarım kumral ve dip boyası derdim var siz sadece dip boyanızı kaç paraya yaptırıyorsunuz kuaföre ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi blondinka #2 blondinka .!.: Kızlar benim saçlarım sarı kendi saçlarım kumral ve dip boyası derdim var siz sadece dip boyanızı kaç paraya yaptırıyorsunuz kuaföre ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... kuaförüne göre değişir.. kimi yer25 tlye yapıyor kimi yer 100-150 tl.. bu arada konuyu yanlış yere açmışsın canım
blondinka .!.: Kızlar benim saçlarım sarı kendi saçlarım kumral ve dip boyası derdim var siz sadece dip boyanızı kaç paraya yaptırıyorsunuz kuaföre ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... kuaförüne göre değişir.. kimi yer25 tlye yapıyor kimi yer 100-150 tl.. bu arada konuyu yanlış yere açmışsın canım
blondinka Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 39 6 13 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi blondinka #3 Çok yeniyim canım ondan öyle oldu nereye açmam gerekiyordu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok yeniyim canım ondan öyle oldu nereye açmam gerekiyordu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi blondinka #4 blondinka .!.: Çok yeniyim canım ondan öyle oldu nereye açmam gerekiyordu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... yeni olduğun için editörler taşır zaten canım merak etme. ama normalde yanlış yerde açınca ceza yiyorsun ondan dedim.=) saç boyama kısmı var canım ana sayfada.. herşey alt başlık şeklinde.. konuna göre ordan seçip açabilirsin =)
blondinka .!.: Çok yeniyim canım ondan öyle oldu nereye açmam gerekiyordu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... yeni olduğun için editörler taşır zaten canım merak etme. ama normalde yanlış yerde açınca ceza yiyorsun ondan dedim.=) saç boyama kısmı var canım ana sayfada.. herşey alt başlık şeklinde.. konuna göre ordan seçip açabilirsin =)
blondinka Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 39 6 13 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi blondinka #5 Çok teşekkür ederim canım :))) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi