Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçımdan sıkıldım

Platinse zemin akar cnm anca 5 boyamada anca sabitlersin saridan cok da sikildiysan ombre yapsana yada cok deissin diosan kahwe filan dene ama asla siyah yapma yemyesil olur kafan we siyah dusunursen ilk kumral tonlar sonra kestane tonlarla sonra siyah tona boyuycaksin ozamn yesermez we siyahin donusu olmaz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uff beş boyama mı işim var desene yandım ben

uff beş boyama mı işim var desene yandım ben

Anca malesef cnm kendimdende biliorum benim sacimda platin hamile kalmayi dusundugumde kumrala boyadim dipten cikanlar 9 ay boyunca igrenc durmasin die hemde bi deisiklik olsun die 5 kere boyadim anca tuttu hatta 9 ay hic boyamadim ya yine 2 ton bile acildi ama cok ozledim platini dogurdum 40 im cikti hemen platine boyattim geri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hihihi sarı saç tutku zaten

kılıcım birşey soracağım sana şimdi hafif turunculuk barındıran bir saçı nasıl daha küllü bir sarıya çeviririz. ben de saçlarım ombre gibi bir nevi ondan sordum bazen turuncumsu gelio.

kılıcım birşey soracağım sana şimdi hafif turunculuk barındıran bir saçı nasıl daha küllü bir sarıya çeviririz. ben de saçlarım ombre gibi bir nevi ondan sordum bazen turuncumsu gelio.

Numinex yapacaksın canım yani cila, saçının tam rengini biliyor musun ona göre tarif edeyim.

canım tam bir rengi ne bilemeidm ama güneşle açılmış bir saç uçları ekli olan saçım varya albümde o

Canım rengi kesin olarak belirlemeden işlem yapamazsın ama bari bir kuaföre yada parfümeriye uğrayıp renk kartelasından rengi karşılaştırarak bul çünkü numinex gerçek ton üzerinden yapılıyor. Sen kızıllıktan kurtulmak istediğin için ana rengin küllü tonunu kullanacaksın mesela ana renk 5 olsun kullanacağın boya 5.1 olacak.

Yapılışıda şöyle

20 cm boya
1 çorba kaşığı %6 peroksit (boyaya katılan su)
1 çay bardağı ılık su
istersen 1 çorba kaşığı saç kremi veya zeytinyağı

bunları karıştırıp saçını yıkadıktan sonra sürüyorsun duruma göre 5 ile 20 dakika arasında bekletip duruluyorsun.

Numinex yapacaksın canım yani cila, saçının tam rengini biliyor musun ona göre tarif edeyim.

kızlar splatinden kurtuldum birinci sayfada ilk mesajımda anlattım nasıl dönüştüğümü fotoda atarım size buraya hatta dur atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…