- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Bilmiyorum ki valla :/ama cidden bunaldsım paltin çok basit geliyo artık gözüme son boyattığım renkte pek bişey fark etmedi bi yıkamaya jemen açıldı eski rengine döndü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Platinse zemin akar cnm anca 5 boyamada anca sabitlersin saridan cok da sikildiysan ombre yapsana yada cok deissin diosan kahwe filan dene ama asla siyah yapma yemyesil olur kafan we siyah dusunursen ilk kumral tonlar sonra kestane tonlarla sonra siyah tona boyuycaksin ozamn yesermez we siyahin donusu olmaz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uff beş boyama mı işim var desene yandım ben
hihihi sarı saç tutku zatenAnca malesef cnm kendimdende biliorum benim sacimda platin hamile kalmayi dusundugumde kumrala boyadim dipten cikanlar 9 ay boyunca igrenc durmasin die hemde bi deisiklik olsun die 5 kere boyadim anca tuttu hatta 9 ay hic boyamadim ya yine 2 ton bile acildi ama cok ozledim platini dogurdum 40 im cikti hemen platine boyattim geri :)
hihihi sarı saç tutku zaten
Aynen ondan diorum ya cok koyulara kacma geri donebilecegin tonlar dene
Sorun sarı saçta değil, sorun saçının tonunda. Doğallıktan tamamen uzak korkunç bir renk bu, üstelik dip rengin koyu kalan yerler alabildiğine açık son derece yanlış bir işlem acil değiştirmen lazım haklısın.
Hangi şehirdesin bilmiyorum,
saçlarının dibini kırdır, kalan kısımları 8 tonunda boyat veya pigmentasyon yaptırt ki aradaki ton farkı kalksın yumuşak geçiş olsun, isteğine göre aralara balyaj attırabilir veya uçlara ombre yaptırabilirsin. Hem renk doğal olur, hem saçını her ay boyamak zorunda kalmazsın hem saç renginde bir anda köklü değişiklik olmamış olur daha da önemlisi kendi yaşına geri dönersin...
bak bu saça pigmentasyon yapılmış önceki renge bak, sonraki yumuşak renge bak
Eki Görüntüle 1161472
Burada da kırma, pigmentasyon ve ombre var
Eki Görüntüle 1161474
bu tonun sana yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum ama sen kendi ten rengine göre uygulama yaptırabilirsin, fotoğrafları sadece örnek olması açısından ekledim...
kılıcım birşey soracağım sana şimdi hafif turunculuk barındıran bir saçı nasıl daha küllü bir sarıya çeviririz. ben de saçlarım ombre gibi bir nevi ondan sordum bazen turuncumsu gelio.
Numinex yapacaksın canım yani cila, saçının tam rengini biliyor musun ona göre tarif edeyim.
canım tam bir rengi ne bilemeidm ama güneşle açılmış bir saç uçlarıekli olan saçım varya albümde o
kılıcım birşey soracağım sana şimdi hafif turunculuk barındıran bir saçı nasıl daha küllü bir sarıya çeviririz. ben de saçlarım ombre gibi bir nevi ondan sordum bazen turuncumsu gelio.
Numinex yapacaksın canım yani cila, saçının tam rengini biliyor musun ona göre tarif edeyim.
bence dogru yapmıssınız platin çok kötü ve hep makyaj gerektirenyaşlı gösteren bir renk bence karamel sizi çok genç göstermiş göz renginiz ortaya çıkmışişte bunlar platinden bir yıl sonra
teşekkür ederim valla benimde içime sindi:)bence dogru yapmıssınız platin çok kötü ve hep makyaj gerektirenyaşlı gösteren bir renk bence karamel sizi çok genç göstermiş göz renginiz ortaya çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?