• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçımdan sıkıldım

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
kendimi bildim bileli sarı saç kullanıyorum ama sarı saçım yüzünden zaman zaman farklı yaklaşanlar oldu. çok dikkat çektiği için bende biraz rengini koyulaştırmak istiyorum tenim buğday gözlerim yeşil.. kızıl çok zor bi renk, kahve çok basit geliyor kumrala boyarsam da tenimle aynı renk saçlarım olacak boğulurum.. siyaha hemen dönemem ne renk yapmalıyım sizce $gjkggjg.webp

23/07/2015 tarihli edit;

hanımlar sarı saçlarımdan kurtuldum artık koyu karamel bi saçım var ve beni inanılımaz genç gösteridi. nasıl yapıtın derseniz en son 12 haziran 2014de sarıya boyatmıştım sonra bi daha hiiiçç boya sürmedim saçıma dipler uzadıda uzadı ocak 2015de diplere kumral uçlara karamel yaptık. böylece yeşermedi platinlerim sonra her ay karamele boyattım an itibariyle platinden karamele döndüm. makyaj yapmamada pek gerek kalmadı.

platin saç rengi yaşlı gösteriyomuş beni eski fotolara baktımda. yüzümdeki minik kırışıklıklar bile belliymi, şimdi rahatım. gerçi yıkadıkça altlardan sarı çıkıyo ama olsun oda biraz ışıltı katıyo füzel oluyor. tavsiye ederim

Son düzenleme:
Highlighter ve consiler sağolsun yüzüme nur inmiş gibi beyazlattı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun sarı saçta değil, sorun saçının tonunda. Doğallıktan tamamen uzak korkunç bir renk bu, üstelik dip rengin koyu kalan yerler alabildiğine açık son derece yanlış bir işlem acil değiştirmen lazım haklısın.

Hangi şehirdesin bilmiyorum,
saçlarının dibini kırdır, kalan kısımları 8 tonunda boyat veya pigmentasyon yaptırt ki aradaki ton farkı kalksın yumuşak geçiş olsun, isteğine göre aralara balyaj attırabilir veya uçlara ombre yaptırabilirsin. Hem renk doğal olur, hem saçını her ay boyamak zorunda kalmazsın hem saç renginde bir anda köklü değişiklik olmamış olur daha da önemlisi kendi yaşına geri dönersin...

bak bu saça pigmentasyon yapılmış önceki renge bak, sonraki yumuşak renge bak

$10369489_457810531029802_2091242954_a.webp

Burada da kırma, pigmentasyon ve ombre var

$10449066_695622560475575_378993754_a.webp

bu tonun sana yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum ama sen kendi ten rengine göre uygulama yaptırabilirsin, fotoğrafları sadece örnek olması açısından ekledim...

kendimi bildim bileli sarı saç kullanıyorum ama sarı saçım yüzünden zaman zaman farklı yaklaşanlar oldu. çok dikkat çektiği için bende biraz rengini koyulaştırmak istiyorum tenim buğday gözlerim yeşil.. kızıl çok zor bi renk, kahve çok basit geliyor kumrala boyarsam da tenimle aynı renk saçlarım olacak boğulurum.. siyaha hemen dönemem ne renk yapmalıyım sizce Eki Görüntüle 1157098

Ay hayirrrr boyama super rengii benim sac rengimin aynisi bayiliyorum bu tona ben hic istemiosanda ombre yapabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorun sarı saçta değil, sorun saçının tonunda. Doğallıktan tamamen uzak korkunç bir renk bu, üstelik dip rengin koyu kalan yerler alabildiğine açık son derece yanlış bir işlem acil değiştirmen lazım haklısın.

saçlarının dibini kırdır, kalan kısımları 8 tonunda boyat veya pigmentasyon yaptırt ki aradaki ton farkı kalksın yumuşak geçiş olsun, isteğine göre aralara balyaj attırabilir veya uçlara ombre yaptırabilirsin. Hem renk doğal olur, hem saçını her ay boyamak zorunda kalmazsın hem saç renginde bir anda köklü değişiklik olmamış olur daha da önemlisi kendi yaşına geri dönersin...

Eki Görüntüle 1161472

Eki Görüntüle 1161474

bu tonun sana yakışıp yakışmayacağını bilmiyorum ama sen kendi ten rengine göre uygulama yaptırabilirsin, fotoğrafları sadece örnek olması açısından ekledim...

Ombre konusunda ayni fikri wermisiz suan okudum:)

Ombre konusunda ayni fikri wermisiz suan okudum:)

Aynen ama dipler ile boyların arasında yumuşak bir geçiş yapmak şart çünkü aradaki ton farkı işi sertleştiriyor gerek yok. Saç boyamada esas olan mümkün olduğunca doğala yakın tutmak arkadaşımızın saçlarında pigment yok, kuaför resmen saçı oryalle açıp bırakmış gibi.

Aynen ama dipler ile boyların arasında yumuşak bir geçiş yapmak şart çünkü aradaki ton farkı işi sertleştiriyor gerek yok. Saç boyamada esas olan mümkün olduğunca doğala yakın tutmak arkadaşımızın saçlarında pigment yok, kuaför resmen saçı oryalle açıp bırakmış gibi.

O direk platin rengi zaten cnm platinde gecis olmaz ama 15 de bi dip yapmak zorundasin igrec gorunuyo yoksa ombre cok iyi oluyo

Eki Görüntüle 1161472

Eki Görüntüle 1161474

Ay hayirrrr boyama super rengii benim sac rengimin aynisi bayiliyorum bu tona ben hic istemiosanda ombre yapabilirsin

pazar günü kuaföre dipleri kırdırdım ve her tarafına dore açık kumral attılar. niyetimde biraz koyulaştırmak vardı ama afaki bi koyuluk saçlarımı yeşillendirebilirmiş o yüzden dore açık kumralda karar kıldı kuaför$10430823_10152505503934793_5548362590126984283_n.webp

pazar günü kuaföre dipleri kırdırdım ve her tarafına dore açık kumral attılar. niyetimde biraz koyulaştırmak vardı ama afaki bi koyuluk saçlarımı yeşillendirebilirmiş o yüzden dore açık kumralda karar kıldı kuaförEki Görüntüle 1161497

Koyuluk değil ama küllü ton kesinlikle yeşillendirir yine de bunun çözümü var yalnız canım kırma işlemi boya ile yapılmaz ve 2-4 ton arasında olur seninki bildiğin dip boya yapmış herşeye rağmen saç rengin ilkine nazaran çok daha iyi bunu söyleyebilirim.

O direk platin rengi zaten cnm platinde gecis olmaz ama 15 de bi dip yapmak zorundasin igrec gorunuyo yoksa ombre cok iyi oluyo

Platinden de geçiş olur yeter ki kuaför işi bilsin instagram kullanıyorsan makas nişantaşı hesabını izlemeye al ombre,kırma ve pigmentasyon işinde harikalar yaratıyor zaten fotoğrafların öncesi ve sonrasını görürsün ve gör bak platinleri nasıl düzeltip doğal hale getirmiş :1:

Platinden de geçiş olur yeter ki kuaför işi bilsin instagram kullanıyorsan makas nişantaşı hesabını izlemeye al ombre,kırma ve pigmentasyon işinde harikalar yaratıyor zaten fotoğrafların öncesi ve sonrasını görürsün ve gör bak platinleri nasıl düzeltip doğal hale getirmiş :1:

Cnm malesefki kadinlar klubu haric hic bir sosyal agi kullanmiyorum esimle ewlenirken sosyal ag kawgasi yapmamak icin herseyimizi kapattik googldn baktim disardan instgrma kapali goremiorum

pazar günü kuaföre dipleri kırdırdım ve her tarafına dore açık kumral attılar. niyetimde biraz koyulaştırmak vardı ama afaki bi koyuluk saçlarımı yeşillendirebilirmiş o yüzden dore açık kumralda karar kıldı kuaförEki Görüntüle 1161497

Eskiden cok kullandim bu tonu cok sıkıldim sari sacta dore sewmiyorum ben ya ama tabi bi nebze daha dogal duruyo

Pigmentasyon ombre falan il kez duyuyorum bunları keşke daha önce haberim olsaydı boyatmazdım geçen hafta. Gerçi burdaki kuförler bile bilmiyodur ki ben duysam ne fayda

Pigmentasyon ombre falan il kez duyuyorum bunları keşke daha önce haberim olsaydı boyatmazdım geçen hafta. Gerçi burdaki kuförler bile bilmiyodur ki ben duysam ne fayda

Cnm pigment renk demek ben kuaforum zaten we guzellik uzmaniyim hatta kuafor ogretmeniyim yani pigmentasyon renkle oynama anlamina geliyor acilmis orialli saci kulluyle boyarsan daha soft dorelik yaparsan daha canli ton anlamina geliyor mesela platin actirdin diplere dogal olsun diye 9.3 le boyarsan we uclarada sulandrip gecersen dogal doreli bi gorunum kazanir egerki 10.1 le boyarsan daha dogal saman sarisi soguk soft bi ton elde edersin diplerde dogal dursun dersen 9.1 lede orayi boyarsin ombrede atiyorum sacin acik kumral uclarina farkli bi tarama fircalama teknigiyle boyadiginda birden kesik cizgi halinde diil ton ton renk kayşı seklinde uclara gittikce sararirsa ombre oluyo google ombre yaz gorseller de ne demek istedgmi anlarsin

Cnm pigment renk demek ben kuaforum zaten we guzellik uzmaniyim hatta kuafor ogretmeniyim yani pigmentasyon renkle oynama anlamina geliyor acilmis orialli saci kulluyle boyarsan daha soft dorelik yaparsan daha canli ton anlamina geliyor mesela platin actirdin diplere dogal olsun diye 9.3 le boyarsan we uclarada sulandrip gecersen dogal doreli bi gorunum kazanir egerki 10.1 le boyarsan daha dogal saman sarisi soguk soft bi ton elde edersin diplerde dogal dursun dersen 9.1 lede orayi boyarsin ombrede atiyorum sacin acik kumral uclarina farkli bi tarama fircalama teknigiyle boyadiginda birden kesik cizgi halinde diil ton ton renk kayşı seklinde uclara gittikce sararirsa ombre oluyo google ombre yaz gorseller de ne demek istedgmi anlarsin

Çok farklı bi teknik valla bize orealle açıp üzerine basıyolar platini oh ne ala mualla. Sonra saçlar oluyo sana süpürge çalısı

Çok farklı bi teknik valla bize orealle açıp üzerine basıyolar platini oh ne ala mualla. Sonra saçlar oluyo sana süpürge çalısı

Uzerine basiyolar platini dedin ya platin renk adi yani hangi urunu basiyolar cnm neyle boyuyolar merak ettim

Uzerine basiyolar platini dedin ya platin renk adi yani hangi urunu basiyolar cnm neyle boyuyolar merak ettim

Bilmiyorum ki valla :/ama cidden bunaldsım paltin çok basit geliyo artık gözüme son boyattığım renkte pek bişey fark etmedi bi yıkamaya jemen açıldı eski rengine döndü

Back
X