- 16 Şubat 2009
- 34.845
- 123.227
- 1.123
Doğru söylüyorsunda Can'ım benim saçlarım gür ve uzun neyse kökü bizde artık bende uzattıkça kestiricem artık sağlık olsunaman canım o kadar da takılma saç sonuçta kökü biz de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunda Can'ım benim saçlarım gür ve uzun neyse kökü bizde artık bende uzattıkça kestiricem artık sağlık olsunaman canım o kadar da takılma saç sonuçta kökü biz de..
offff ilk fotoya bayıldım
direk br geçişmi yaptın cnm direk geçişlerde o yeşillenme oluyor. boyadıkça rengni buluyor.kızlar saçımı bugun sarıdan kumrala çevirttim ama yeşillenme oldu :/
evet direkt gecti yani diger boyamalarda geçer dimi?direk br geçişmi yaptın cnm direk geçişlerde o yeşillenme oluyor. boyadıkça rengni buluyor.
Küllü renklemi boyadin sacini? Sari sactan koyuya donerken dore yansimali renkle boyamak gerekir. 7.3 8.3 gibi. Kullu renklerdende kesinlikle uzak durmak gerekir. Ama diger boyamalarda duzelir merak etmeevet direkt gecti yani diger boyamalarda geçer dimi?
ben boyamamıstım canım kuaföre foto gösterdim renk açık kumralken gidip küllü kumral yapmıs kafasına göre...Küllü renklemi boyadin sacini? Sari sactan koyuya donerken dore yansimali renkle boyamak gerekir. 7.3 8.3 gibi. Kullu renklerdende kesinlikle uzak durmak gerekir. Ama diger boyamalarda duzelir merak etme