• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

omdx.jpg

:D :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

saçlar değil mi:27::27::9:

beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum

beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum
biir bakınayım. bulmaya çalışayım..

Son düzenleme:
OKY NIN AÇtığı konularda kumralkahve saçlar konus var orda var sana uygun saçlar bebişim :32::32::32::32:

ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum

wuwwwww harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :32::32::32::32::32:

teşekkür ederim canım. röflenin üstüne attırınca sonuuç bu öçıktı ama ben çok beğendim. tabi denize gide gele açıldı förleli kısımlar. önümüzdeki haftada dip boya yaptıracağım ekelrim son halini de:16:
bende ne meraklıymışım saçımı göstermeye :9:

renk ve bukleler harika:nazar::nazar:

piyo çok beyendım su dalgalı piyo

ikinizede teşekkür ederim. ivettt buklelerimide kendim yaptım :51:
arada saça sarıyorum öyle ama saçlarım ince ve çok az olduğundan bi süre sonra sıkılıyorum malzeme az çünkü :9: bugünlerde topuzlara taktım yeni tokalarda aldım kendime hergün farklı bişeyler yapıyorum:6:

sarı saça bayılıyooğumm :16:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde çoook sviyorumm :27::27:

ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum

romanlarımı :D YOK YAVAŞ YAVAŞ AÇARSANOLMAZSIN BEBEİŞİM

teşekkür ederim canım. röflenin üstüne attırınca sonuuç bu öçıktı ama ben çok beğendim. tabi denize gide gele açıldı förleli kısımlar. önümüzdeki haftada dip boya yaptıracağım ekelrim son halini de:16:
bende ne meraklıymışım saçımı göstermeye :9:

ay çok güzeller yaaaa bende mavişim sarı çok yakışıo bana

Back
X