Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSarı saçını sıcak çikolata boyayan varmı?
Benimde saçlarım sarı ve röfleli idi 2 gün önce koleston çikolata kahveye boyadım çok karanlık oldu suratım sana tavsiyem açık kahve tonlarında boyaman
Benimde saçlarım sarı ve röfleli idi 2 gün önce koleston çikolata kahveye boyadım çok karanlık oldu suratım sana tavsiyem açık kahve tonlarında boyaman
kolestonun renklerı hiç beğenmiyorum ve çok koyu çıkıyor zaten herkes öyle diyor canım koleston yerıne ben garnierin sıcak çikolata ile boyamak istiyorum çikolata kahve ve sıcak çikolata farklı zaten sıcak çikolata boyasaydın ya genel olarak nasıl oldu
kolestonun renklerı hiç beğenmiyorum ve çok koyu çıkıyor zaten herkes öyle diyor canım koleston yerıne ben garnierin sıcak çikolata ile boyamak istiyorum çikolata kahve ve sıcak çikolata farklı zaten sıcak çikolata boyasaydın ya genel olarak nasıl oldu
sorma çok kötü oldu simsiyah resimdeki ile alakası olmadı boyayalı daha 2 gün oldu mecbur boyadım dipler beyaz siyah geldi yıpranıkları kestirdim 7 ay önce röfle yaptırmışdım kına yakıcam önümüzdeki ay
sorma çok kötü oldu simsiyah resimdeki ile alakası olmadı boyayalı daha 2 gün oldu mecbur boyadım dipler beyaz siyah geldi yıpranıkları kestirdim 7 ay önce röfle yaptırmışdım kına yakıcam önümüzdeki ay
canım zemin açık olduğu için akabilir daha öncede saçım sarıydı kuaförde yeşillenme olmadan kumrala boyattım 1ayda hemen aktı altından sarılar çıktı üstüne bende kızdım koyu kahve boyadım oda 3 ayda ap aktı yerine sarı geldi bende böyle olmıcak dedim gittim tekrar dore sarı yaptırdım bunuda 5 ay kullandım ama bu işlemlerden öncede sadece sarı kullanmıştım o kdr sıkldım sarıdan yani çikolata kahve sıcak çikolataya göre hem daha koyu hem kolestonun boyaları çok koyu çıkıyo zemin benim gibi sarıysa ben koyu kahveye boyattım 3ayda ap akmıştı seninde akabilir daha çok koyultma garnierin sıcak çikolatanın içinde kızıllık ta var ben ondan istiyorum ama nasıl tutar bilmiyorum :/