Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şampuanın rengi mor renkte turuncunun kontrast rengi mor olduğu için saçımızda ki turunculukları bu şampuan yok ediyor.. Saçımın küllü oluyor.. İnternette satılıyor ve bazı büyük kozmetikçilerdeböyle bir şeyi ilk defa duydum. Nerde satılıyor normal şampuandan ne farkı varmış?
Canım yazınız yeni gördüm.bundan yaklaşık 10 sene evvel kuaförüm bana 2 kutu vermişti.saçım her zaman turuncu olur çünkü.ama benim şampuan değil kremdi.evet mor maske gibi.o aralar devamlı yaptım.ve ben fayda gördüm.sadece kuaförde satılıyordu.sonra kuaförümü değiştirdim.kutular bende diye çok aradım.ama maalesef buralarda bulamadım.yabancı sitelerde vardı o zaman.adını inanın çok hatırlamıyorum.sizinkini ya da bulduğunuz markaları söylerseniz belki hatırlarım.dışı mavi içi mor.üstünde de rich vs bir şeyler yazıyordu.Merhaba kızlar sarı saçları kuaförde veya evde boyadığımızda o güzelim sarı saçlar zamanla turunculaşıyor...bunun için çözüm olarak silver ve mor şampuan kullanın diyorlar.Aranızda bu tip şampuanları kullanıpta çözüm alan war mı ?
Esmerler için küllü sarıları çok yakıstırıyorym ben deneyebilirsinVallaa bende hic duymadim keske bende sacalarimi saribyapabilsem biraz esmerim bende ama sari yapsam nasil olurki bilgin varmi tatlim acaba
Loreal silver şampuanın war cnm bi sitede gördüm alıp deniycem.. Bıktım sarı saçlarımın turunculaşmasından inşlh işe yararCanım yazınız yeni gördüm.bundan yaklaşık 10 sene evvel kuaförüm bana 2 kutu vermişti.saçım her zaman turuncu olur çünkü.ama benim şampuan değil kremdi.evet mor maske gibi.o aralar devamlı yaptım.ve ben fayda gördüm.sadece kuaförde satılıyordu.sonra kuaförümü değiştirdim.kutular bende diye çok aradım.ama maalesef buralarda bulamadım.yabancı sitelerde vardı o zaman.adını inanın çok hatırlamıyorum.sizinkini ya da bulduğunuz markaları söylerseniz belki hatırlarım.dışı mavi içi mor.üstünde de rich vs bir şeyler yazıyordu.
Canım ben şimdi aramaya başladım sizden sonra baktım.sanırım lifetex ti .evet onu da biliyorum ama denemedim.ancak diğerinden çok memnundumLoreal silver şampuanın war cnm bi sitede gördüm alıp deniycem.. Bıktım sarı saçlarımın turunculaşmasından inşlh işe yarar
O markayı göremedim cnm ..Canım ben şimdi aramaya başladım sizden sonra baktım.sanırım lifetex ti .evet onu da biliyorum ama denemedim.ancak diğerinden çok memnundum
Dip boyanı kendin mi yapıyorsun evde ?
Canım dediğim gibi yıllar önce kuaförden aldım sanırım amazon vs de satılıyorO markayı göremedim cnm ..