Şampuan ve Saç Kremleri Sarı saçları küllü yapan mor şampuan ve silver şampuan

Gerçekten harika saçların tam benim istediğim gibi.. Oriel açma işlemini kaç ayda bir yapıyorsun? Ben 5ayda bir yapıyorum palettenin küllü sarısını bile kullansam orielle acılmamıs olan yerler daha turuncumsu oluyor

Tatlım teşekkür ederim :) açma işlemini nevacolorun bi boyası var yoğun küllü süper açıcı bununla açıyorum daha sonra hepsini külliye boyuyorum zaten öyle bi hale geldi ki saçlarım şuan koyu sarı bile yapsam alttan küllü sarı çıkıyor mavi toz çok yıpratıyor saçı ama ben morfose un mavşi tozunu kullanmıştım oda süper açıyor ama çok fazla kullanma bunu diğeri boya olduğu için saçlarını yakmamış olursun :))

Tatlım teşekkür ederim :) açma işlemini nevacolorun bi boyası var yoğun küllü süper açıcı bununla açıyorum daha sonra hepsini külliye boyuyorum zaten öyle bi hale geldi ki saçlarım şuan koyu sarı bile yapsam alttan küllü sarı çıkıyor mavi toz çok yıpratıyor saçı ama ben morfose un mavşi tozunu kullanmıştım oda süper açıyor ama çok fazla kullanma bunu diğeri boya olduğu için saçlarını yakmamış olursun :))
Nevacolor un yoğun küllü süper açıcısından sonra.. Palette küllü sarıyı mı boyuyorsun onun üstüne

Markete gidip alıcam şimdi ona göre ☺️ Şimdi tam olarak nevacolor un yoğun küllü açıcısını alıcam... Ve palette küllü sarısını alıcam anladığm kadarıyla

Nevacolor un yoğun küllü süper açıcısından sonra.. Palette küllü sarıyı mı boyuyorsun onun üstüne

Evet eğer saçların çok turuncu olduysa nevacolor 11 numarayı da alabilirsin adı fildişi tam bebek sarısı oluyo küllü baya sana kalmış ben iki yıldan fazla nevacolor kullandım şuan palette kullanıyorum ikiside güzel tatlım

Küllüyü de yarın boyarım yoruldum valla çok teşekkürler tarif için ☺️☺️

tamamdır tatlım :) bu arada yarın boyanın içine bir miktar saç kremi ve bi yemek kaşığı su koymayı unutma bu her boyada küllü olmasını sağlar :) ve saçlarını boyucaksın ya yıkamak için banyoya girdiğinde boyayı hemen akıtma şampuanla masaj yap cila gibi :)) inşallah beğenirsin yarın görüşürüz :KK28::KK68:

Saçlarımı boyatmıştım kızıllık oldu.
Eskiden kullandığım hatta buraya da yazdığım ürünü almak istedim bulamadım.
Var da yurt dışında , gidip alamadım zaten getirtmek uzun sürer.
Ben de mor şampuan aldım ve denedim harika oldu.
Bir kaç keredir de kullanıyorum.Çok beğendim.
Parfümeriden alacaktım 65 tl dedi.Araştırırken hem ucuz hem orijinal buldum.
Hem de çok uygun aldım.İsteyen olursa nereden aldım yazarım.
Çok yazınca reklam olmasın diye yazmadım.
Tamamen fayda görmeden de yazmak istememiştim.
Ama gerçekten çok beğendim kızlar...

Back
X