Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçların dip boyasını evde yapan var mı ?arj

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlar kendi saçım açık kumral.. üstüne röfle attırdım.ama dip boya problemim var.her ay kuaföre gitmekten bıktım. dip boyasını evde yapanlar bana yardım edebilir mi ?

1 yıl önce röfle yaptırdım daha snra diplerimi hep kendim yaptım saçlarım platin sarısı kullandığım boya palette deluxe 5-7 ton açıcı. saçlarımı streçliyorum boyadıktan sonra 1 saat bekletiyorum. turunculuktan eser yok

cnm 5 ve 7 karıştırıyor musunuz nasıl hazırlıyorsun
:44:

hayır canm palette nin yeni saç açıcısı çıktı üzerinde 5-7 ton açıcı yazıyor diğeriyle karıştırma öbüründe 4-6 ton yazıyor zaten o baya turunculuk bırakıyor. açıcıyı sürdükten sonra streçlemen lazım saçlarını yoksa turuncu kalır diplerine sür streçle ve 1 saatten fazla bekletme . ben bu hafta dip boyamı yapacağım yine o açıcıyla .fotoğraf çekip bu sayfaya koyarım görmüş olursun rengini

Son düzenleme:
Canım evde tutturamayabilirsin bende 3 haftada bir dipboyası yaptırmaktan gerçekten çok sıkıldım ama evde güzel sonuç alamazsın. ben o yuzden saldım saçlarımı diplerinde kendi rengimi kullanıcam :50:

bende saçlarımı hep dipten sarı yapıyordum ama kuaförler iyice yıprattı saçımı. bazısı oryal çok kullanıodu diplerimin çok yanıodu. 45 dak bekleme süresi bnm için eziyete dönüşüodu. ya da rengi tutturamıyorlardı.artık bıraktım dipten sarı olayını. bnm saçımım doğal rengi koyu kumral. diplerimi koleston perfect 9.11 ile evde boyuyorum. gayet güzel oldu. kuaförlerin yaptığı turuncumsu dip boyadan çok güzel. daha küllümsü bir renk oluyor.saç uçlarım ise platin sarı. diplerim biraz daha uzayana kadar böyle devam edeceğim ve sonra röfle yaptırcam. komple sarı olayını noktaladım yani. röfleye devam edeceğim. evde sarı saçın dip boyasını yapmayıda internetten araştırdım ve istediğim rengi buldum . hemen linki vereyim: http://www.rengarenksaclar.com/1317/sari-sacin-dip-boyasi-nasil-yapilir/

hayır canm palette nin yeni saç açıcısı çıktı üzerinde 5-7 ton açıcı yazıyor diğeriyle karıştırma öbüründe 4-6 ton yazıyor zaten o baya turunculuk bırakıyor. açıcıyı sürdükten sonra streçlemen lazım saçlarını yoksa turuncu kalır diplerine sür streçle ve 1 saatten fazla bekletme . ben bu hafta dip boyamı yapacağım yine o açıcıyla .fotoğraf çekip bu sayfaya koyarım görmüş olursun rengini

tümünü mü boyuyorsun cnm resmini muhakkak bekliyorum

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403609046.292591.webp kızlar bu fotoğraf dip boya yapılmamış hali bir yıldır kendim açıyorum saçlarımı . açıcı uygularken sadece diplerime sürüyorum çünkü bir kere tamamen uyguladım saçlarım baya yıprandı hatta tararken koptu falan. sadece diplere sürüyorum o yzden . Bu hafta dip boya yapacağım fotoğrafı hemen yüklerim boyayınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back
X