- Konu Sahibi highschool17
arkadaşlar kendi saçım açık kumral.. üstüne röfle attırdım.ama dip boya problemim var.her ay kuaföre gitmekten bıktım. dip boyasını evde yapanlar bana yardım edebilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kendi saçım açık kumral.. üstüne röfle attırdım.ama dip boya problemim var.her ay kuaföre gitmekten bıktım. dip boyasını evde yapanlar bana yardım edebilir mi ?
1 yıl önce röfle yaptırdım daha snra diplerimi hep kendim yaptım saçlarım platin sarısı kullandığım boya palette deluxe 5-7 ton açıcı. saçlarımı streçliyorum boyadıktan sonra 1 saat bekletiyorum. turunculuktan eser yok
1 yıl önce röfle yaptırdım daha snra diplerimi hep kendim yaptım saçlarım platin sarısı kullandığım boya palette deluxe 5-7 ton açıcı. saçlarımı streçliyorum boyadıktan sonra 1 saat bekletiyorum. turunculuktan eser yok
cnm 5 ve 7 karıştırıyor musunuz nasıl hazırlıyorsun
:44:
hayır canm palette nin yeni saç açıcısı çıktı üzerinde 5-7 ton açıcı yazıyor diğeriyle karıştırma öbüründe 4-6 ton yazıyor zaten o baya turunculuk bırakıyor. açıcıyı sürdükten sonra streçlemen lazım saçlarını yoksa turuncu kalır diplerine sür streçle ve 1 saatten fazla bekletme . ben bu hafta dip boyamı yapacağım yine o açıcıyla .fotoğraf çekip bu sayfaya koyarım görmüş olursun rengini