Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçtan bakır kızılına dönmek..

bilgeasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
585
26
98
Kırıkkale
arkadaşlar merhaba :) hemmen konuya giriyorum :D oldukça açık renk röfleli saçlarımı 2 hafta önce bakır kızılına boyattım kuaförde ama sadece 1 kere yıkadım tekrar sarımsı bi renge döndü baya açıldı yani bende gittim tekrar boyattım bu seferde koyu oldu dedim ama yine akmaya başladı :S kendim boyamaya karar verdim artık ama hiç kendim boyamadım hangi renk boya ve marka almalıyım acaba ?

İstediğin bakır rengini koysaydın boya numarasını söyleyebilirdik...Kuaförün acaba pigmentasyon işlemi uygulamadı mı saçlarına?? Yinede bakır tabi kolay akan bir renk neyse marketlerde satılan boyalar değilde igora'yı deneyebilirsin kolay bulabilirmisin bilemiyorum ama internettede satılıyor hem kızıllarıda çok çabuk akmıyor.

canım ne yaparsan yap gene alıcak o yuzden kuafore gıtme
ağustostan beri boyuyorum hiçbir sonuç alamadım artık koyu renklere
boyamaktan vageçtim karamele döndum ama uclarım
hala sarı bide benim oriyel roflesıydı kapanması ımkansızmış
ama salak kuaforum kapatıcam diyip durdu dunyanın parasınıda aldı
benden o yuzden kendın boya ama kapanmaz canım gene 2. ve 3. yıkamada saç akıyor

İstediğin bakır rengini koysaydın boya numarasını söyleyebilirdik...Kuaförün acaba pigmentasyon işlemi uygulamadı mı saçlarına?? Yinede bakır tabi kolay akan bir renk neyse marketlerde satılan boyalar değilde igora'yı deneyebilirsin kolay bulabilirmisin bilemiyorum ama internettede satılıyor hem kızıllarıda çok çabuk akmıyor.

teşekkür ederim igoraya bakmıştım netten ama emin olamadım foto eklemeyi beceremedm :D istediğim renk hani şu sanatçı yokmu meyra işte o ama bi türlü tutturamadım zaten artık kuaförede gitmeyeceğim dünyanın parasınıı alıp bi halt yapmıyo :(

canım ne yaparsan yap gene alıcak o yuzden kuafore gıtme
ağustostan beri boyuyorum hiçbir sonuç alamadım artık koyu renklere
boyamaktan vageçtim karamele döndum ama uclarım
hala sarı bide benim oriyel roflesıydı kapanması ımkansızmış
ama salak kuaforum kapatıcam diyip durdu dunyanın parasınıda aldı
benden o yuzden kendın boya ama kapanmaz canım gene 2. ve 3. yıkamada saç akıyor

benimde oriyel röflesi görsen saçlarımın uçları mısır püskülü gibi olmuştu o kısımları kestirdim allahtan :D kuaförler para uğruna saçlarımızı mahvediyorlar :S karar verdim artık kendim boyayacağım ama hangi marka ? birde istediğim renk meyra varya şarkıcı onun ki gibi arkadaşlarımdan bazıları palette 7.77 önerdiler sen ne kullanıyordun marka olarak ?

benimde oriyel röflesi görsen saçlarımın uçları mısır püskülü gibi olmuştu o kısımları kestirdim allahtan :D kuaförler para uğruna saçlarımızı mahvediyorlar :S karar verdim artık kendim boyayacağım ama hangi marka ? birde istediğim renk meyra varya şarkıcı onun ki gibi arkadaşlarımdan bazıları palette 7.77 önerdiler sen ne kullanıyordun marka olarak ?

palette iyidir başka arkadaşa sormuşsun ama ben cevap vereyim igora bulabilirsen 7.77 rengi mevcut onuda kullanabilirsin çünkü belli bir süreden sonra market boyaları saçı çok yıpratıyor.

arkadaşlar merhaba :) hemmen konuya giriyorum :D oldukça açık renk röfleli saçlarımı 2 hafta önce bakır kızılına boyattım kuaförde ama sadece 1 kere yıkadım tekrar sarımsı bi renge döndü baya açıldı yani bende gittim tekrar boyattım bu seferde koyu oldu dedim ama yine akmaya başladı :S kendim boyamaya karar verdim artık ama hiç kendim boyamadım hangi renk boya ve marka almalıyım acaba ?

palette markası iyidir..ama kızıl naparsan yap cok cabuk akan bı renk kullanımı çok zor.

Back
X