Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sactan cikolata kahveye?

everythingwillbegreat

Asklarim; kocam + oglum
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.896
8
156
Diğer
Kizlar yardiminize ihtiyacim var, daha once bu konuda soruldu mu bilmiyorum ama sedef sarisindan cikolata kahveye boyamak istiyorum. Asagidaki resimdeki saclari elde etmem mumkun mu, hic anlamiyorum. Saclarim baya sari ve direk hangi renge, hangi boyaya boyatirsam su renkleri elde edebilirim?

Eki Görüntüle 473859
Eki Görüntüle 473860
$r06wq8.webp

canım kendin boyayacaksan biraz zor olur bence tam istediğin renigi elde etmen eğer iyi bi kuaföre bu resimlerden birini götürürsen bence güzel boyayayabilerler

canım kendin boyayacaksan biraz zor olur bence tam istediğin renigi elde etmen eğer iyi bi kuaföre bu resimlerden birini götürürsen bence güzel boyayayabilerler

canım taban açık renk olduğu için üste koyu tam istediğin renkte tutmaz kendin boyayacaksan
yani bir iki yıkamada mutlaka açılır rengi

yok kuafore boyaticam
ama yurt disinda bulundugum sehirde kuafor cok ucuk fiyat istiyor boyada
o yuzden kendim boyayi alip goturmeyi planlamistim
ama dediginiz gibi sanirim ornek resimleri goturup istemek daha mantikli:34:, akma sorunu o zaman da olur mu?
acaba yavas yavas mi koyulastirmam gerekiyor ?

yok kuafore boyaticam
ama yurt disinda bulundugum sehirde kuafor cok ucuk fiyat istiyor boyada
o yuzden kendim boyayi alip goturmeyi planlamistim
ama dediginiz gibi sanirim ornek resimleri goturup istemek daha mantikli:34:, akma sorunu o zaman da olur mu?
acaba yavas yavas mi koyulastirmam gerekiyor ?

tatlım saç rengin tam olarak ne ?

bence saçlarının rengini akıtma saçların çok fazla yıpranır

yok zaten o islemi asla yaptiramam :(
saclarimi actirdigimda bile baya yiprandi ustune uzun zaman sari kullandim yiice yipranmis halde
hatta ustlerde yanik bile var
br an once saridan kurtulmam lazim bakamiyorum daha fazla
ama acikcasi kuaforun bu rengi elde etmek icin saclarindaki sariyi akitmak gerek demesinden korkuyorum

benim saçım sedef sarısı kadar olmasa da röfleliydi. iki kere de cila attırmıştım dibim geldi diye.
buna rağmen kuaförde bir güzel koyu renge boyattım. çok da güzel oldu. çikolata kahve değilde esra erolun saç rengi gibi oldu. tabi ki sarının üstüne olduğu için biraz aktı.
ama hiçbirşekilde açıcı vs. kullanmadı, zaten istemedim de, ne olursa olsun saçım yıpranmasın dedim, sağolsun çok güzel oldu. evde de boyardım ama aynı kalitede olmazdı, illaki dalgalanma olurdu.

yani sana uzman ellere bırak kendini derim :34:

benim saçım sedef sarısı kadar olmasa da röfleliydi. iki kere de cila attırmıştım dibim geldi diye.
buna rağmen kuaförde bir güzel koyu renge boyattım. çok da güzel oldu. çikolata kahve değilde esra erolun saç rengi gibi oldu. tabi ki sarının üstüne olduğu için biraz aktı.
ama hiçbirşekilde açıcı vs. kullanmadı, zaten istemedim de, ne olursa olsun saçım yıpranmasın dedim, sağolsun çok güzel oldu. evde de boyardım ama aynı kalitede olmazdı, illaki dalgalanma olurdu.

yani sana uzman ellere bırak kendini derim :34:

tesekkur ederim bilgiler icin
benim de temennim direk ustune boya yapmasi ve bu boyanin kalici olmasi
altta sonucta sari var akmasi halinde kotu durur
kendim asla boyamam kuafore guveneyim ben :34:

canım iyi bir kuaföre gitakma mutlaka olur ama boyanın kalitesiyle ve boya sonrası yapacağın bakımlarla bunu en aza indirgersin

tesekkur ederim canim ilgin icin :34:
su an zaten baya yipranmis halde bakalim nasil olacak
sariya boyattigim kuafore gidecegim ve istedigim rengi o zaman tutturmustu
umarim simdi de bu renk olur
beyaz tenliyim herhalde guzel olur sanirim bu aralar cok tutulan bir renk:34:
aslinda siyah cok seviyorum ama o cok buyuk cesaret istiyor

tesekkur ederim bilgiler icin
benim de temennim direk ustune boya yapmasi ve bu boyanin kalici olmasi
altta sonucta sari var akmasi halinde kotu durur
kendim asla boyamam kuafore guveneyim ben :34:

buarada resmi yeni gördüm, sedef deyince benim aklım beyaza yakın sarıya gitti:9:
benimde bu tonlardaydı röflem. umarım iyi bir renk elde edersin,
en azından koyu bir renk yaptır, akarsa 15 20 gün sonra kendin o renge yakın bir renk ile boyarsın diye düşünüyorum.

bizim evde de her hafta dip boyama faslı vardır, annem bir türlü renk tutturamıyor :9::9::9: kadının kafası gökkuşağına dönecek yakında :9:
bende kuaförlüğe başlıyacam :9:

tesekkur ederim canim ilgin icin :34:
su an zaten baya yipranmis halde bakalim nasil olacak
sariya boyattigim kuafore gidecegim ve istedigim rengi o zaman tutturmustu
umarim simdi de bu renk olur
beyaz tenliyim herhalde guzel olur sanirim bu aralar cok tutulan bir renk:34:
aslinda siyah cok seviyorum ama o cok buyuk cesaret istiyor

rica ederim tatlım
çok iyi canım bence tutturur o halde
siyah ben kullandım güzel oluyor ama çabuk sıkıldım ben tekrar açık renklere dönüş yapmak istiyosun bi süre sonra
eminim sanada yakışır ama aşırı yıpranma olur sarıdan geçiş yapacağın için
yavaş yavaş koyultursan olur ancak ama bakımını hangi renge geçersen geç aksatma :54:

buarada resmi yeni gördüm, sedef deyince benim aklım beyaza yakın sarıya gitti:9:
benimde bu tonlardaydı röflem. umarım iyi bir renk elde edersin,
en azından koyu bir renk yaptır, akarsa 15 20 gün sonra kendin o renge yakın bir renk ile boyarsın diye düşünüyorum.

bizim evde de her hafta dip boyama faslı vardır, annem bir türlü renk tutturamıyor :9::9::9: kadının kafası gökkuşağına dönecek yakında :9:
bende kuaförlüğe başlıyacam :9:

evde boyamada zaten sacta 3,4 farkli renk oluyor :)
su an benim de dipten cikan siyah, onun altinda kahverengi kendi boyama sonucum ve onun altinda sari
karmakarisik :1:
hatta aralari acinca gozden kacan bolumlerde tam siyahlik:1:

ya bence kuaföre hiç o parayı verme 3 gün önce saçları platin olan arkadaşın saçını palette altın parıltılı mocca ile boyadık çok güzel oldu taban açık renk olduğu için tam tuttu bugün gördüm yıkamışta saçını nasıl güzel olmuş anlatamamaklını çelmek gibi olmasında kuaförde boyasa sonuçta saçın akacak senin saçın en az 2 boyamada tam tutar güzelim ayrıca koyu tonlara boyayacağın için dalgalanma olmaz yinede sen bilirsin

ya bence kuaföre hiç o parayı verme 3 gün önce saçları platin olan arkadaşın saçını palette altın parıltılı mocca ile boyadık çok güzel oldu taban açık renk olduğu için tam tuttu bugün gördüm yıkamışta saçını nasıl güzel olmuş anlatamamaklını çelmek gibi olmasında kuaförde boyasa sonuçta saçın akacak senin saçın en az 2 boyamada tam tutar güzelim ayrıca koyu tonlara boyayacağın için dalgalanma olmaz yinede sen bilirsin

o da iyi fikir de belki ikinci boyamaya kendim yaparim
ilkini kuafor yapsa daha iyi olur
ben zaten cok anlamiyorum aralarda birakiyorum hep
dedigin rengi arastrayim tesekkurler

Back
X