Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçtan kumrala nasıl dönebilirim önerisi olan?

wasssaap

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
158
144
303
32
İzmir
merhaba arkadaşlar saçımda önceden röfle vardı daha sonra onun olgun gösterdiğini vs. düşünerek kendim sarıya boyamaya başladım ve baya da döndürdüm saçımı güzel bir sarı oldu görenler de baya beğeniyor ama tenim buğday sarı olduğu için sarının soluk gösterdiğini düşünmeye başladım saçıma ne renk yapsam açık kumral gibi bir tonu yakalayabilirim çok da koyu olmasını istemiyorum şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 401916

Saçlarının rengi çok hoş ve gördüğüm kadarıyla tenine yakışıyor. Doğru makyajla bu saç rengini çok iyi taşıyabilirsin ama gerçekten sıkıldıysan ve değiştirmek istiyorsan sen bilirsin tabi. :34:
Açık renklerden koyu renklere geçişte boyanın daha iyi tutunması için pigmentasyon işlemi yapılıyor. Buradan nasıl yapıldığına bakabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/496198-sac-boyama-ilgili-sorularinizi-yanitlayabilirim.html

Sen fazla koyu renk uygulamadığın için bakır boya kullanmak yerine saçına uygulayacağın boyanın bir miktarını pigm. için kullanabilirsin. Sonradan bir de oluşan bakırlıkları kapatmak için uğraşma. Bir de pigmentasyonun farklı uygulama şekilleri var. Saç kremi ve şampuanla yapılan karışımlar da var. Nette pigmentasyon diye aratıp biraz araştırmanı tavsiye ederim. Pigm. konusunda tecrübem olmadığı için yanlış bilgilendirmek istemem.

Saçlarında yeşillenme ve kızıllaşma olmaması için yansımasız renkleri tercih etmelisin. 8.0 numara açık kumral senin için uygun. Prof. tüp boyaları tavsiye ederim; ben nevacolorun ürünü exicoloru beğenerek kullandım zamanında. Hem fiyatı uygun hem kaliteli tavsiye ederim.

pigmentasyon olayını pek anlayamadım ama araştırıcam bunu teşekkür ederim önerilerin için :))

saç rengine bayıldım canım, acaba kaç numara boyayla bu renk tutuyor

gerçekten çok hoş bir sarı canım çok beğendim ben de,
tenine de uymuş gb geldi bana,
ben olsam böyle güzel bir sarıyı yakalamışken başka renge dönme riskini almazdım :34:

sağol canım ya aslında ben de uzun zamandır sarı kullanıyorum seviyorum da ama sanki makyajsız yüzü çok soluk çok sarı gösteriyor gibi gelmeye başladı kararsızım yani :97: ama yine açık tonlarda güzel bir kahve ya da kumral bulabilirsem bi denemek istiyorum

sağol canım ya aslında ben de uzun zamandır sarı kullanıyorum seviyorum da ama sanki makyajsız yüzü çok soluk çok sarı gösteriyor gibi gelmeye başladı kararsızım yani :97: ama yine açık tonlarda güzel bir kahve ya da kumral bulabilirsem bi denemek istiyorum

aslında ivana sertin saç rengi muhteşem, ilk etapta öyle bir renge boyatabilirsin, becerebilirlerse tabi :(
uzun zamandır sarı kullanıyorsan pat diye kahverengiye alışman zor olabilir :26:

ilk boyattığımda röfleydi daha sonra kendim boyamaya başladım hep kendim boyuyorum evde bunu da evde yapmayı düşünüyorum ama malesef kutuların üzerindeki renkler tam tutmadığı için bu saça da hangi renk nasıl tutar tam kestiremiyorum çok koyu bir renk de istemiyorum kafam karışık baya..

canım herkes bu rengi tutturamaz, değişiklik isteğini anlıyorum bende röfleden sonra sarı, siyah, kahve, patlıcan moru, tarçın bakır yani herşeyi kullandım şuan saçlarım dore kumral ama yine sarıya dönücem. eğer değişmek istiyorsan en fazla 8.0 tonlarına dön dahada koyultmk istersen en fazla 7 tonlarına dön. daha da asla koyulaştırma sonra açarken saçın çok zarar görüyor ve istediğin ton tutmuyor.
değişiklik amaçlı 8 tonlarına bakabilirsin çok koyu olmaz. açtırmak istediğindede rahat açılır

canım herkes bu rengi tutturamaz, değişiklik isteğini anlıyorum bende röfleden sonra sarı, siyah, kahve, patlıcan moru, tarçın bakır yani herşeyi kullandım şuan saçlarım dore kumral ama yine sarıya dönücem. eğer değişmek istiyorsan en fazla 8.0 tonlarına dön dahada koyultmk istersen en fazla 7 tonlarına dön. daha da asla koyulaştırma sonra açarken saçın çok zarar görüyor ve istediğin ton tutmuyor.
değişiklik amaçlı 8 tonlarına bakabilirsin çok koyu olmaz. açtırmak istediğindede rahat açılır

aynen canım ben de zaten koyu saçla yapamam hiç alışık değilim en fazla 8 numaraya falan döndürmek istiyorum ama hangi renk güzel tutar kaç numarayla yakalarım bir fikrim yok bu konuda :(

profesyonel boyalardan loreal majirel, koleston perceft, igora öneriyorlar.
hazır market boyalarınında loreal bide garnier iyi diyolardı.palette çabuk akıyormuş kolestonda sertleştiriyormuş

profesyonel boyalardan loreal majirel, koleston perceft, igora öneriyorlar.
hazır market boyalarınında loreal bide garnier iyi diyolardı.palette çabuk akıyormuş kolestonda sertleştiriyormuş

ben şimdiye kadar palette koleston loreal ve voilayı denedim garnieri de besliyormuş parlaklaştırıyormuş diye duydum bi de onu deniyim o zaman sağol canım :)

garnier ben akaju kahve rengini kulllanmıştım ve renk çok güzel çıkmıştı saçımıda yıpratmamıştı öyle. sarı serisini bilmiyorum ama deneyebilirsin hadi inş güzel olur sonuç. boyadıgında paylaşırsan sevinirim

ben de çok beğendim ama daha bal rengi bişey istersen rahatlıkla loreal 8 ve 02 karıştırabilirsin

Bence 2. fotoğraftaki gibi diplerini koyultarak koyudan açığa doğru güzel bir renk yapabilirsin..
Yada 1. fotoğrafta ki gibi açık küllü kumrala boyayarak bu rengi elde edebilirsin. İkiside çok doğal duruyor.. Hem sıkılıp yeniden sarıya dönmek istersen zorlukta çıkarmaz..

Eklentiler

• $1228876298dfds.webp
    $1228876298dfds.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 234
  • $vanessa-hessler-picture-1.webp
    $vanessa-hessler-picture-1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
arkadaşlar cevao yazamadım uzun süre kusura bakmayın..önerileriniz için de çok teşekkürler.. şu an bekleme süresindeyim saçımı en son iki hafta önce boyamıştım biraz dinlensin hem diplerden de çıkar ve bu sarının üstüne önce bal köpüğü boyamayı aşama aşama kumral yapmayı düşünüyorum bal köpüğüyle ilgili de önerileriniz olursa çok sevinirim :)

arkadaşlar cevao yazamadım uzun süre kusura bakmayın..önerileriniz için de çok teşekkürler.. şu an bekleme süresindeyim saçımı en son iki hafta önce boyamıştım biraz dinlensin hem diplerden de çıkar ve bu sarının üstüne önce bal köpüğü boyamayı aşama aşama kumral yapmayı düşünüyorum bal köpüğüyle ilgili de önerileriniz olursa çok sevinirim :)

arkadaşlaaaarr yok mu bu konuda bana yardım verebilecek tecrübeli birileri aranızda :(

Back
X