Canım rahim filmi çektir tüplerden kaynaklı bişey olabilirSarı sümük şeklinde kokusuz akıntı benim uzun zamandır derdim. Değişik doktorlara gittim yok hiçbirşey çıkmıyor. Smear, kültür hep temiz ama bu akıntı bir türlü geçmiyor. Ayrıca kasık ağrılarıda oluyor arada. Hamile kalmak istiyorum ve kalamıyorum. İlk bebeğime bir ayda hamile kaldım oysa. Tekrar doktora gidip bu sefer rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Kesin bi enfeksiyon var ve gebe kalmamıda engelliyor. Sonuçta normal akıntımı biliyorum ve normal değil bu.Denemediğim kalmadı.İlaçlar, soğan kürleri,sirkeli sular...vb. Ama nedense bulamıyorlar. Yine doktora gideceğim. Çok sinirlerim bozuluyor artık. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı? Yardım edin kızlar
Canım naptın ya aynı şeyden bende muzdaribim ılişkiden sonra özellikle baya geliyor bundan dolayı hamile kalamıyor olabilir miyim?Sarı sümük şeklinde kokusuz akıntı benim uzun zamandır derdim. Değişik doktorlara gittim yok hiçbirşey çıkmıyor. Smear, kültür hep temiz ama bu akıntı bir türlü geçmiyor. Ayrıca kasık ağrılarıda oluyor arada. Hamile kalmak istiyorum ve kalamıyorum. İlk bebeğime bir ayda hamile kaldım oysa. Tekrar doktora gidip bu sefer rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Kesin bi enfeksiyon var ve gebe kalmamıda engelliyor. Sonuçta normal akıntımı biliyorum ve normal değil bu.Denemediğim kalmadı.İlaçlar, soğan kürleri,sirkeli sular...vb. Ama nedense bulamıyorlar. Yine doktora gideceğim. Çok sinirlerim bozuluyor artık. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı? Yardım edin kızlar
Canım şu an hamileyim ve sarı akıntı devam ediyordu tedaviye başladım doktorumla. Birincisi hamile kalmanı engelliyor olabilir de olmayabilirde. Ben uzun zamandır hamile kalamadım ama ilk defa bu ay hiç aklımda yoktu çok yoğun bir iş tempom vardı ve sıfır düşündüm gebeliği. Zaten en son ilişkim yumurtlama günü ne 2-3 gün kala olmuştu ondan ihtimalde vermemiştim. Psikoloji çok önemli. Hiç dusunmemek, stres yapmamak gerekiyor. İlk gebeliğimde hiç düşünmediğim anda olmuştu.Stres ile vucut kendini kilitliyormuş. Başka bir başlıkta az önce şunları yazdım:Canım naptın ya aynı şeyden bende muzdaribim ılişkiden sonra özellikle baya geliyor bundan dolayı hamile kalamıyor olabilir miyim?
Sarı sümüksü akıntının nedenini en sonunda buldum. Bir-çok forum, yazı...vb. okudum ve en son doktorumla da görüşmemle iyice netleşti. Sarı sümüksü akıntı nedeni mantar.(Her zaman mantar olmayabilir daha önemli bir hastalık haberciside olabilir ama benimki mantar) Korkulacak birsey degil ama tedavi edilmesi gereken birsey. Bende kaşıntı olmadığı için mantar aklıma gelmemişti. Sarı akıntıyı gebelikte ve öncesinde önemseyin hanımlar. Şu an gebeyim ve tekrardan mantar tedavisi görüyorum. Bu sefer sarı sümüksü akıntıya kaşıntıda eklendi. Zaten mantar gebelikte hortlayan bir hastalık. Olmasa bile hormonlarla vücut mantar yapabiliyor. Gebeliklerde enfeksiyon ilerde büyük problemler meydana getirebiliyor. Bir önceki gebeliğimde de enfeksiyon meydana gelip herhangi bir tedavi uygulanmadığı için (doktorun ilgisizliği maalesef) kesem de yırtılma meydana gelmişti ve erken doğum riski yaşadım aylarca. Akıntılarınızı takip edin ve önemseyin hanımlar. Mantar bile olsa özellikle gebelikte her akıntınızdan doktorunuzu haberdar edin.
Aa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kaç doktora gittiysem songun yok dediler antibiyotik verdiler kaç defa kullandım ama yine aynı bu sıralar sabahları olmuyor gece ılişkiden sonra çok oluyor doktora yazdım bakalım cevap verirse bakalımCanım şu an hamileyim ve sarı akıntı devam ediyordu tedaviye başladım doktorumla. Birincisi hamile kalmanı engelliyor olabilir de olmayabilirde. Ben uzun zamandır hamile kalamadım ama ilk defa bu ay hiç aklımda yoktu çok yoğun bir iş tempom vardı ve sıfır düşündüm gebeliği. Zaten en son ilişkim yumurtlama günü ne 2-3 gün kala olmuştu ondan ihtimalde vermemiştim. Psikoloji çok önemli. Hiç dusunmemek, stres yapmamak gerekiyor. İlk gebeliğimde hiç düşünmediğim anda olmuştu.Stres ile vucut kendini kilitliyormuş. Başka bir başlıkta az önce şunları yazdım:
Inşallah canım isteyen herkese nasip olsun çocuk. Hiç stres yapma. Bide vajinal flora dengesi önemli. Kullandığın antibiyotiklerle flora dengen bozulmuş olabilir. Bunuda bi düşün istersen.Aa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kaç doktora gittiysem songun yok dediler antibiyotik verdiler kaç defa kullandım ama yine aynı bu sıralar sabahları olmuyor gece ılişkiden sonra çok oluyor doktora yazdım bakalım cevap verirse bakalım
Onu nasıl düzelteceğim geri siz hangi antibiyotikleri kullandınızInşallah canım isteyen herkese nasip olsun çocuk. Hiç stres yapma. Bide vajinal flora dengesi önemli. Kullandığın antibiyotiklerle flora dengen bozulmuş olabilir. Bunuda bi düşün istersen.
Çok değiştirdim ilaç o yüzden birşey diyemeyeceğim canım. Ama doktorum hep ya ilaçla beraber yada ilaçtan sonra flora düzenleyici tavsiye etti. Flora duzenleyicinin de çok çeşidi var. Ağızdan alınanlarda var, hazneye koyulanda. Flora bozulursada mantara neden oluyor. Çünkü mantar normalde vücudumuzda olan birşey. Oluşmasını engelleyen vajinal floradaki lactobasiller. Lactobasiller azalınca mantar oluşma fırsatı buluyor. Tabi bu diğer mikrobik hastalıklar içinde geçerli. Bizi koruyan floramız. Ev yoğurduda çok faydalı hem bağırsak hem vajina dengesi için. Bol bol yoğurt yapıp yiyebilirsin. Flora için takviye alacaksan bence doktoruna sormalısınOnu nasıl düzelteceğim geri siz hangi antibiyotikleri kullandınız
Peki canım çok teşekkür ederimÇok değiştirdim ilaç o yüzden birşey diyemeyeceğim canım. Ama doktorum hep ya ilaçla beraber yada ilaçtan sonra flora düzenleyici tavsiye etti. Flora duzenleyicinin de çok çeşidi var. Ağızdan alınanlarda var, hazneye koyulanda. Flora bozulursada mantara neden oluyor. Çünkü mantar normalde vücudumuzda olan birşey. Oluşmasını engelleyen vajinal floradaki lactobasiller. Lactobasiller azalınca mantar oluşma fırsatı buluyor. Tabi bu diğer mikrobik hastalıklar içinde geçerli. Bizi koruyan floramız. Ev yoğurduda çok faydalı hem bağırsak hem vajina dengesi için. Bol bol yoğurt yapıp yiyebilirsin. Flora için takviye alacaksan bence doktoruna sormalısın
Surekli gelmiyorsa sorun degildir 2 3 gun degilde devamli kronik mi geliyorSarı sümük şeklinde kokusuz akıntı benim uzun zamandır derdim. Değişik doktorlara gittim yok hiçbirşey çıkmıyor. Smear, kültür hep temiz ama bu akıntı bir türlü geçmiyor. Ayrıca kasık ağrılarıda oluyor arada. Hamile kalmak istiyorum ve kalamıyorum. İlk bebeğime bir ayda hamile kaldım oysa. Tekrar doktora gidip bu sefer rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Kesin bi enfeksiyon var ve gebe kalmamıda engelliyor. Sonuçta normal akıntımı biliyorum ve normal değil bu.Denemediğim kalmadı.İlaçlar, soğan kürleri,sirkeli sular...vb. Ama nedense bulamıyorlar. Yine doktora gideceğim. Çok sinirlerim bozuluyor artık. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı? Yardım edin kızlar
Evet canım sürekli geliyor. Hâlâ devam hala devam. Kaşıntı falan da yok. Rahim iltihabından şüphelenmeye başladım. Bakalım kürtaj patoloji sonuçları ne çıkacak.Surekli gelmiyorsa sorun degildir 2 3 gun degilde devamli kronik mi geliyor
Benimde 6 yıldır geçmeyen yeşil akıntım var kültür smear herşey temiz çıkıyor ama akıntı bir türlü geçmiyor. Hsg de tüplerim tıkalı çıktı ama tüplerde sıvı falan yokmuş tüp bebek tedavisi görüyorum ama korkuyorum tutunmasına engel olur diye. Doktorum engel değil diyor ama için hiç rahat değil. Dounalence bv marka probiyotik iyi geliyormus diye duydum şimdi yeni ona başladım bakalım inşallah fayda eder.Sarı sümük şeklinde kokusuz akıntı benim uzun zamandır derdim. Değişik doktorlara gittim yok hiçbirşey çıkmıyor. Smear, kültür hep temiz ama bu akıntı bir türlü geçmiyor. Ayrıca kasık ağrılarıda oluyor arada. Hamile kalmak istiyorum ve kalamıyorum. İlk bebeğime bir ayda hamile kaldım oysa. Tekrar doktora gidip bu sefer rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Kesin bi enfeksiyon var ve gebe kalmamıda engelliyor. Sonuçta normal akıntımı biliyorum ve normal değil bu.Denemediğim kalmadı.İlaçlar, soğan kürleri,sirkeli sular...vb. Ama nedense bulamıyorlar. Yine doktora gideceğim. Çok sinirlerim bozuluyor artık. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı? Yardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?