Sarı ve kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi?

denizimduygum01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
289
200
53
26
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Buralarda yeniyim sizlerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu sabah lavaboya gittiğimde sarı ve kremsi bir yapıda akıntı gelmişti ve bugün normalde adet olmam gerekiyordu olmadı. Yasayan var mı ve bu şekilde hamile kalanlar var mı Lütfen yardımcı olursanız sevinirimm şimdiden teşekkür ederimm

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Buralarda yeniyim sizlerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu sabah lavaboya gittiğimde sarı ve kremsi bir yapıda akıntı gelmişti ve bugün normalde adet olmam gerekiyordu olmadı. Yasayan var mı ve bu şekilde hamile kalanlar var mı Lütfen yardımcı olursanız sevinirimm şimdiden teşekkür ederimm
Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum cuma günü kan verdim değerim 26.9 cıktı. Yarın tekrardan kan verceğim. Inşallah gebelik vardır kan verirsen doğru sonucu alırsın, ben adetime 3 gün kala kan vermiştim

Sana benden önce nasip eder inşallah canım benim allahtan umut kesilmez tabikide o ne zaman vereceğini iyi bilir herşeyin zamanı ve vakti var 🙏🏻
Allah razı olsun canım benim kesinlikle öyle her zaman hayırlısını istedim elbet zamanı vardır Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin aratmasın

Kızlar adetime 4 gün var iki gün önce bembeyaz bir akıntı geldi afedrsiniz iç çamaşırı batırmış dün hep beyaz gibi değişik akıntı vardı ama bugün sarı gibi yeşil gibi yanında beyazımsı akıntı geldi acaba adet mi olacam bilginiz var mı ?

Kızlar adetime 4 gün var iki gün önce bembeyaz bir akıntı geldi afedrsiniz iç çamaşırı batırmış dün hep beyaz gibi değişik akıntı vardı ama bugün sarı gibi yeşil gibi yanında beyazımsı akıntı geldi acaba adet mi olacam bilginiz var mı ?
Merhaba adet oldunuz mu? ✔️

Back
X