- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 53
- 26
- Konu Sahibi denizimduygum01
-
Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum cuma günü kan verdim değerim 26.9 cıktı. Yarın tekrardan kan verceğim. Inşallah gebelik vardır kan verirsen doğru sonucu alırsın, ben adetime 3 gün kala kan vermiştimArkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Buralarda yeniyim sizlerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu sabah lavaboya gittiğimde sarı ve kremsi bir yapıda akıntı gelmişti ve bugün normalde adet olmam gerekiyordu olmadı. Yasayan var mı ve bu şekilde hamile kalanlar var mı Lütfen yardımcı olursanız sevinirimm şimdiden teşekkür ederimm
Az önce idrar testi yaptım negatif cıktı ☹Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum cuma günü kan verdim değerim 26.9 cıktı. Yarın tekrardan kan verceğim. Inşallah gebelik vardır kan verirsen doğru sonucu alırsın, ben adetime 3 gün kala kan vermiştim
Yaa öyle mi üzülme bidahaki aya inşallah olur herşey nasip 3 yıldır ben bu anı bekliyorum Rabbim sana tez vakitte hayırlısıyla nasip etsinAz önce idrar testi yaptım negatif cıktı ☹
Sana benden önce nasip eder inşallah canım benim allahtan umut kesilmez tabikide o ne zaman vereceğini iyi bilir herşeyin zamanı ve vakti varYaa öyle mi üzülme bidahaki aya inşallah olur herşey nasip 3 yıldır ben bu anı bekliyorum Rabbim sana tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin
Amin canım benim inşallahEn doğru zamanda olur inşallah canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Inşallah olur allahtan umudunu kesme canım benimBen de hiç akıntı yok hatta kuruluk var.ama günüm 16 gün gecikti
Allah razı olsun canım benim kesinlikle öyle her zaman hayırlısını istedim elbet zamanı vardır Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin aratmasınSana benden önce nasip eder inşallah canım benim allahtan umut kesilmez tabikide o ne zaman vereceğini iyi bilir herşeyin zamanı ve vakti var
Amin CanımmAllah razı olsun canım benim kesinlikle öyle her zaman hayırlısını istedim elbet zamanı vardır Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin aratmasın
Merhaba adet oldunuz mu?Kızlar adetime 4 gün var iki gün önce bembeyaz bir akıntı geldi afedrsiniz iç çamaşırı batırmış dün hep beyaz gibi değişik akıntı vardı ama bugün sarı gibi yeşil gibi yanında beyazımsı akıntı geldi acaba adet mi olacam bilginiz var mı ?
Merhaba adet oldunuz mu?
hamileymişsin, gözün aydın :) negatif çıkan testi adet gününden önce mi yapmıştınAmin canım benim inşallah
Inşallah olur allahtan umudunu kesme canım benim
Adetimin ilk günü yapmıştım canım negatifti. Evet hamileyim teşekkür ederimhamileymişsin, gözün aydın :) negatif çıkan testi adet gününden önce mi yapmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?