Ama koku veya kaşıntı yok. Böyle burundan çıkan katı sümük gibi. Eşimle korunmuyoruz onu da belirteyim.Hemen doktora git enfeksiyon veya başka bir hastalık olabilir. Beklenen şuan hata
Tamamdır teşekkür ederimEnfeksiyon var belliki bi doktora görünün de ilerlemesin biliyirsunuz mesaneden sonra böbreklere ulaşınca zor geçiyor.
Enfeksiyonmuydu sizin sanırm hamilesinizTamamdır teşekkür ederim
yok değil. bişiy çıkmadı. evet hamileyimEnfeksiyonmuydu sizin sanırm hamilesiniz
Sağlıcakla kucağına alın inşallah belirtileri nelerdiyok değil. bişiy çıkmadı. evet hamileyim
Teşekkürler. Benim belirtim ilk önce belime çok şiddetli bi ağrı girmeyle başladı. Yürüyenez hale geldim o derece, sonra kasıklarda batma, iştahda artma, göğüs hassasiyeti. Baş dönmesi ve sersemleme.Sağlıcakla kucağına alın inşallah belirtileri nelerdi
Çok Teşekkür ederim benmde her ay belirti var sonuç yokTeşekkürler. Benim belirtim ilk önce belime çok şiddetli bi ağrı girmeyle başladı. Yürüyenez hale geldim o derece, sonra kasıklarda batma, iştahda artma, göğüs hassasiyeti. Baş dönmesi ve sersemleme.
olur inş bende her ay hüsrana uğruyordum bu ay farklı bir yol izledim ve hemen gebe kaldım.Çok Teşekkür ederim benmde her ay belirti var sonuç yok
Hayırlısıyla inşallaholur inş bende her ay hüsrana uğruyordum bu ay farklı bir yol izledim ve hemen gebe kaldım.
Kaç gün önceden başladı baş dönmesi benimde 9 gün var baş dönmem oldu başımı yere eğilip kalkarken sersemledim sizin adet ne kadar ince başladıTeşekkürler. Benim belirtim ilk önce belime çok şiddetli bi ağrı girmeyle başladı. Yürüyenez hale geldim o derece, sonra kasıklarda batma, iştahda artma, göğüs hassasiyeti. Baş dönmesi ve sersemleme.
adetten beş gün önce başladı.Kaç gün önceden başladı baş dönmesi benimde 9 gün var baş dönmem oldu başımı yere eğilip kalkarken sersemledim sizin adet ne kadar ince başladı
Benim bi iki günlük ara ara oldu sonra kendiliğinden gitti. Valla doktora gitmedim çünkü ne koku ne de kaşıntı var. Hemen enfeksiyon deyipte ota boka afedersiniz hastaneye gitmekte çok evhamlık. Tamam ciddi bi durum olabilir amenna ama önce bi durumu takip etmeli. Şuan hiçbir sorunum yok hem de gebeyim Allahıma şükür. Darısı isteyen her kadının başına.Aynı tür akıntı bende de var gecen aydan beri, kaşıntı ve koku yok ben kesin enfeksiyon demistim çünkü daha önceleri olmuyodu böyle. Sizin hep mi vardi dr ne dedi buna? Hamile kalmama engel olur diye korkuyorum ben..
Gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüsün insallah
Tabi hemen gidilmez de benim önceki adetten 1 hafta önce basladi, adet oldum sogan suyuna başladım bitince, 1 hafta ictim iyi gelmisti, sogan suyunu bırakınca yeniden başladı, yumurtlama günleri bide sık ilişki olmasi lazım huylandim esimden çekindim biraz koku vs olmadığı halde. Sonraki ay zaten gebelik olmadığı icin doktora gitmeyi düşünüyorum artık buna da bi bakar..Benim bi iki günlük ara ara oldu sonra kendiliğinden gitti. Valla doktora gitmedim çünkü ne koku ne de kaşıntı var. Hemen enfeksiyon deyipte ota boka afedersiniz hastaneye gitmekte çok evhamlık. Tamam ciddi bi durum olabilir amenna ama önce bi durumu takip etmeli. Şuan hiçbir sorunum yok hem de gebeyim Allahıma şükür. Darısı isteyen her kadının başına.
Sizin durumunuz çok farklı. Siz gitmelisiniz, buradan kimse teşhis koyamaz size ama rahatsız olduğunuz her konuda tabi ki de doktora gidin. Benim rahatsız olacağım bir problem değildi olmadı da zaten. Allah şifa versin umarım ciddi bişiy yoktur.Tabi hemen gidilmez de benim önceki adetten 1 hafta önce basladi, adet oldum sogan suyuna başladım bitince, 1 hafta ictim iyi gelmisti, sogan suyunu bırakınca yeniden başladı, yumurtlama günleri bide sık ilişki olmasi lazım huylandim esimden çekindim biraz koku vs olmadığı halde. Sonraki ay zaten gebelik olmadığı icin doktora gitmeyi düşünüyorum artık buna da bi bakar..
Teshis icin degil tabi aynı akıntı sandım dr bişey yok deyip bide hamile kaldığınızı okuyunca bir an rahatlamistim. Teşekkür ederim sagolunSizin durumunuz çok farklı. Siz gitmelisiniz, buradan kimse teşhis koyamaz size ama rahatsız olduğunuz her konuda tabi ki de doktora gidin. Benim rahatsız olacağım bir problem değildi olmadı da zaten. Allah şifa versin umarım ciddi bişiy yoktur.
Teşekkür ederimadetten beş gün önce başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?