Gebeliğe Hazırlık Sarı-yeşil sümüksü akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryagnay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
497
458
103
32
Kızlar merhaba. Adetime bir hafta var. Ama bende sarı yeşil arası, yapışkan, kokusuz ve afedersiniz sümüksü bir akıntı var. Ayrıca kasık ağrısı şişkinlik, kasıkta batmalar bel ağrısı da eşlik ediyor. Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı?

Hemen doktora git enfeksiyon veya başka bir hastalık olabilir. Beklenen şuan hata

Hemen doktora git enfeksiyon veya başka bir hastalık olabilir. Beklenen şuan hata
Ama koku veya kaşıntı yok. Böyle burundan çıkan katı sümük gibi. Eşimle korunmuyoruz onu da belirteyim.

Enfeksiyon var belliki bi doktora görünün de ilerlemesin biliyirsunuz mesaneden sonra böbreklere ulaşınca zor geçiyor.

Sağlıcakla kucağına alın inşallah belirtileri nelerdi
Teşekkürler. Benim belirtim ilk önce belime çok şiddetli bi ağrı girmeyle başladı. Yürüyenez hale geldim o derece, sonra kasıklarda batma, iştahda artma, göğüs hassasiyeti. Baş dönmesi ve sersemleme.

Çok Teşekkür ederim benmde her ay belirti var sonuç yok

Kaç gün önceden başladı baş dönmesi benimde 9 gün var baş dönmem oldu başımı yere eğilip kalkarken sersemledim sizin adet ne kadar ince başladı

Aynı tür akıntı bende de var gecen aydan beri, kaşıntı ve koku yok ben kesin enfeksiyon demistim çünkü daha önceleri olmuyodu böyle. Sizin hep mi vardi dr ne dedi buna? Hamile kalmama engel olur diye korkuyorum ben..
Gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüsün insallah

Kaç gün önceden başladı baş dönmesi benimde 9 gün var baş dönmem oldu başımı yere eğilip kalkarken sersemledim sizin adet ne kadar ince başladı
adetten beş gün önce başladı.

Benim bi iki günlük ara ara oldu sonra kendiliğinden gitti. Valla doktora gitmedim çünkü ne koku ne de kaşıntı var. Hemen enfeksiyon deyipte ota boka afedersiniz hastaneye gitmekte çok evhamlık. Tamam ciddi bi durum olabilir amenna ama önce bi durumu takip etmeli. Şuan hiçbir sorunum yok hem de gebeyim Allahıma şükür. Darısı isteyen her kadının başına.

Tabi hemen gidilmez de benim önceki adetten 1 hafta önce basladi, adet oldum sogan suyuna başladım bitince, 1 hafta ictim iyi gelmisti, sogan suyunu bırakınca yeniden başladı, yumurtlama günleri bide sık ilişki olmasi lazım huylandim esimden çekindim biraz koku vs olmadığı halde. Sonraki ay zaten gebelik olmadığı icin doktora gitmeyi düşünüyorum artık buna da bi bakar..

Sizin durumunuz çok farklı. Siz gitmelisiniz, buradan kimse teşhis koyamaz size ama rahatsız olduğunuz her konuda tabi ki de doktora gidin. Benim rahatsız olacağım bir problem değildi olmadı da zaten. Allah şifa versin umarım ciddi bişiy yoktur.

Teshis icin degil tabi aynı akıntı sandım dr bişey yok deyip bide hamile kaldığınızı okuyunca bir an rahatlamistim. Teşekkür ederim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…