sarımsak cildimi yaktı...

yeniden doğmak istermisiniz? her açıdan....

• evet isterim

OY: 2 100,0%
  • hayır istemem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

meneksemenekse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
37
0
36
Eskişehir
evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bi aptallık ettim sarımsağı ezip yüzüme sürdüm lekeler gitsin die..bide baktım kızarıyo sonradan sonraya....hemen kaldırdım ama su topladı soyuldu şimdi kızarık kızarık duruyo ümidim cildimin yenilenmesi yönünde ama böyle bişe yapamıyorum dışarı çıkamıyorum çaresiz bekliyorum :oklava: bi bilgisi önerisi olan varmı.....? nolur geçsin ya izi kalmasınnnnn...:Saruboceq:

canım naptın sen sarımsak yuze surulur mu
bence bi doktora git
ve bepanthenin iyi gelecegini düşünyorum

taktımmı takıyorum ya ...of yaptım aptal kafam yapmasaydım bilmiodum ki bilse yaparmıydım...ya küçük nokta şeklinde büyük deil öyle ama bi kaç yerde işte göze batıyo..daha önce bura aynı konu açılmış medacassol ve silverdin karışımı önermiş eczacı ...o kişilere ulaşamıyorum ki sorayım..biri nikahşekeri...mesaj attm ama gider inş.

mesaj atamıyorum yani..yöneticiden ulaşmasını istedim ama bakalım..zaen çok tedirginim bişe olcak izi kalcak diye...doktora gitsem aptal derler..ya ben kendime diyorum aptalım ama onlar demesin ya :oklava:

Bitkisele itimadın varsa kantaron yağini dene.Bu tıp izlerde kısa surede işe yarıyor.Hatta yuksek derecelı yanıklarda bıle hem tedavı edıcı hem de iz kapatıcı.

Dısarıdan duyunca bıle cok kızardım boyle kulankdan dolma tavsıyelere.Ama denıze düşen hesabı gectıgımız gunlerde 1 saat ıcınde ıkı kere sıcak su bır kere kızgın yag olmak uzere 3 kez elımı yaktım.

Acısı bı yandan iz kalacak derdı bı yandan.

4. gun onerdıler kantaronu 6. gun izler kucuk lekeler halıne döndü.2. hafta sonunda ne ız ne bişey.

Ilk once yınede kantaronun etkılerını arastırabılırsın...

aynen bende kulaktan dolma olunca kızıyorum ama benimki tamamen aptallık...daha önce denemişler sarımsağı öyle bi etki yaptığını yazmamışlar ya ondan denedim aslında...ben buna çok yanarımda şiimdi çözüm bulmam lazım...çok teşekkür ederim arkadşlar ilgilendiğinizz için....minnettarım ...kantaronu bi araştırayım...

Kantaronu kuru ot olarak almıs annem.Sonra bı kavanoza koyup uzerını de zeytınyagı ıle kapanana kadar doldurmus kapamıs agzını.

Yaklasık bır ay beklemıs duruyodu.Kırmızı bır rengı var.Bıraz sırkeyı andıran bı renk.

benim annem sir ağdadan dolayı yüzü yaralar içinde kaldı
güzellik uzmanı tanıdığımız
elma rendesi sür dedi
yara yerlerede amasadece açık yaralara yani kızarıklıklara değil mavi bepanthen sür dedi

bepanthenin cildi yenileme özelliği var

geçmiş olsun canım

doktora göründüm ya..aynı sorundan muzdaripler varsa doktora görünsünler...doktorun cevabı: bilmiyorumkismile

Madecasol veya bepanten krem gunde 3 -4 defa kullanin, gunes koruyucu mutlaka kullanin ve gunesten uzak durun. Kabuk olusursa kabuga dokunmayin. Kendi kendine dusunce de 1 hafta kadar advantan krem kullanin. Leke tamamen kaybolana kadar gunes koruyucuya devam edin. Sorunuz olursa fotografinizi tekrar gonderip sorabilirsiniz. Sevgiler...:jeyyar:

kurtuldunmu canım izden bende sarımsak sürdüm ve iz olustu madecassol kullanıyorum 1 haftadır biraz gerileme var ama seninki iyileştimi

kurtuldunmu canım izden bende sarımsak sürdüm ve iz olustu madecassol kullanıyorum 1 haftadır biraz gerileme var ama seninki iyileştimi
20 gün filan oldu.. hala izler var doktor izler çok yavaş geçer diyor.eyvahedigeldismile.istersen lazer yapalım kurtul deddi ama çok pahalı..güneşten iyi koru..güneş iyice kızartıyo..ben sebamed güneş koruyucu kullanıyorum 50 faktör..geçmişolsun canım..:gitme:

20 gün filan oldu.. hala izler var doktor izler çok yavaş geçer diyor.eyvahedigeldismile.istersen lazer yapalım kurtul deddi ama çok pahalı..güneşten iyi koru..güneş iyice kızartıyo..ben sebamed güneş koruyucu kullanıyorum 50 faktör..geçmişolsun canım..:gitme:

anladım gecmis olsun sanada benimkide 10gun falan oldu :(

ne kadarmıs lazer tedavi fiyatları ?

Back
X