Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarımsak+ Zeytinyağı kürü...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SenaC-

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
8
29
Kızlar 2 haftadır sarimsak + zeytinyagi kürünü yapmaya başladım. Bu 3. Uygulamam ınsallah istediğim sonucu alırım... Ayni zamanda da karanfil kürünü uyguluyorum haftada 3 kez. Bu kürleri uygulayıp saçları gürleşen var mı? Yada yeni saçlar çıkardığına şahit olan? Simdiden teşekkürler :)

Kızlar 2 haftadır sarimsak + zeytinyagi kürünü yapmaya başladım. Bu 3. Uygulamam ınsallah istediğim sonucu alırım... Ayni zamanda da karanfil kürünü uyguluyorum haftada 3 kez. Bu kürleri uygulayıp saçları gürleşen var mı? Yada yeni saçlar çıkardığına şahit olan? Simdiden teşekkürler :)

canımm ben sarımsakla zeytin yağını dün akşam karıştırdım baya bi sarımsak attım içine kimisini böldüm kimisi tam attım bana kuaförüm 1 gün beklesin dedi sen kaç gün beklettin sarımsakları böldün mü? birde streç filme sarıp bekliyor musun?

canımm ben sarımsakla zeytin yağını dün akşam karıştırdım baya bi sarımsak attım içine kimisini böldüm kimisi tam attım bana kuaförüm 1 gün beklesin dedi sen kaç gün beklettin sarımsakları böldün mü? birde streç filme sarıp bekliyor musun?

Canim ben 1 su bardağı zeytinyağını kavanoza koydum ve içine 10-15 tane sarımsağı robotta çektim ve içine ekledim. Streç felan kullanmıyorum direkt sacima uyguluyorum 2 saat bekleyip yikiyorum. Sarimsaklari çıkamadım hala kavanozda iyice özlesmesi için çıkarmıyorum. Çünkü öyle duydum :) Ama herhangi bir saç cikarma şeyi gözlemlemedim ınsallah ilerleyen zamanlarda sonuç alırız...

Canim benim de sana bir sorum olacak. Sen bu karişimi kuaforunden mi duydun hani birinde ise yaradığına şahit oldun mu yada duydun mu ? Bildiğin şeyleri paylaşırsan sevinirim :)

ben karanfil kurunu kullandım 3 ay boyunca hergece uyguladım gercekten dökülmem tamamen durdu. minik minik saclarımda cıkmıstı duzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz.ayrıca kokusuda yok aksine mis gibi kokuyo :)

ben karanfil kurunu kullandım 3 ay boyunca hergece uyguladım gercekten dökülmem tamamen durdu. minik minik saclarımda cıkmıstı duzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz.ayrıca kokusuda yok aksine mis gibi kokuyo :)

Haftada kaç gün uyguladın canım valla şimdi böyle söyledin beni çok mutlu ettin :) saçların gürleŞti yani ?

Haftada kaç gün uyguladın canım valla şimdi böyle söyledin beni çok mutlu ettin :) saçların gürleŞti yani ?
haftanın 4 5 gunu sacımın hem diplerine hep tamamına sürdüm. dökülmeyi kesinlikle durduruyor yeni sac cıkarma konusunda benim azda olsa saclarım cıkmıstı ama karanfil kurunu kullanmaya basladıgımda kimyasal sampuan kullanmayıda bıraktım. tresanın ısırganlı sampuanını kullanıyorum onunda etkisi vardır muhakkak. kimsayal sampuanlar kremler sacları cok inceltip döküyor o tarzda bi sampuan kullanıyosunuz bitkisel olanlarına yönelin

haftanın 4 5 gunu sacımın hem diplerine hep tamamına sürdüm. dökülmeyi kesinlikle durduruyor yeni sac cıkarma konusunda benim azda olsa saclarım cıkmıstı ama karanfil kurunu kullanmaya basladıgımda kimyasal sampuan kullanmayıda bıraktım. tresanın ısırganlı sampuanını kullanıyorum onunda etkisi vardır muhakkak. kimsayal sampuanlar kremler sacları cok inceltip döküyor o tarzda bi sampuan kullanıyosunuz bitkisel olanlarına yönelin

Bende bioblas sarmaşık özlü şampuan aldım çok olumlu yorumlar gördüm ondan ötürü...

Bende bioblas sarmaşık özlü şampuan aldım çok olumlu yorumlar gördüm ondan ötürü..
bende bitkisel bircok sampuan denedim biobilasıda denedim ama bende olumlu bi etki yaratmadı. kullandıklarım arasında en menun kaldıgın tresan oldu saclarım ince telli oldugu için sac tellerimi kalınlastırıyo ve daha hacimli gösteriyo benimde istediğim bu zaten :)

Henüz bir etki göremedim canım malesef sadece saçlarımin biraz uzadıgini hissediyorum... Ama benim amacım saçlarımı
gurlestirmek :KK43:
dökülme de azalma var mı peki ? eğer böyleyse yeni saçların da çıkar

X