saçlarım o kadar çok dökülüyor ki kel kalıcam yakında. çok seyrekleşti ince telliler.
daha önce yağları denedim pek fayda görmedim
sarımsağı denemeye başladım bir kaç kere yaptım sanki işe yarayacak gibi. kokosu var malesef ama katlanacağım bakınca çok üzülüyorum saçlarıma çünkü
sarımsağı kaç günde bir yapmam lazım? 1 ay falan her gün yapsam sonra haftada biremi düşsem bilemiyorum bu konuda tecrübesi olan var mı ?
ben 4.5 sarımsağı rendeleyip küçük bi tulbenten sıkıyorum cıkan suyu damlalıkla (yağlardan çıkan göz damlalığı gibi bişey ) saçıma sürüm arkasından zeytinyağı sürüp streç le sarıp yattım doğrumu yapıyorum yanlışmı bilemiyorum yada eksik bişey varmı
son olarak benimle sarımsaklanacak varmı beraber düzenli deniyecek
Vitamin eksikligi varmi yokmu diye baktirdinmi? Belki sac dokulmesi vitamin eksikliginden kaynaklanan bir sorundur.
Ve vitamin takviyesi bile durumu duzeltebilir. Annenizde durum nasil? Belki irsilikte vardir..
Vitamin eksikligi varmi yokmu diye baktirdinmi? Belki sac dokulmesi vitamin eksikliginden kaynaklanan bir sorundur.
Ve vitamin takviyesi bile durumu duzeltebilir. Annenizde durum nasil? Belki irsilikte vardir..
K KumrualAZE Hanımlar dökülme için keten tohumu kaynatın, sıkın kesede, tülbentte falan, sıvısı çıksın sümüksü bi yapısı var. içine E vitamini ve 1 tatlı kaşığı bade yada çörek otu yağı katın ama her gün yeniden yapın. sadece 1 hafta. sonra haftada 1 yeter. isterseniz yatarken, isterseniz jöle gibi dışarı çıkarken sürün, ayyynııı jöle gibi parlak sert ve harika duruyor ben toplayınca onu sürerim sertleştiği için gece sürmem. Masaj yaparak diplere yedirin tüm saçınız kökten uca ıslansın ıslanabildiği kadar. aynı sıvıyı ertesi gün kullanmayın. bozulur. Extrem bir ağır demir eksikliği yada hastalık dışında sonra hala dökülüyorsa beni vurun
Ben senelerdir dökülmem mevsimsel yada işlemsel arttımı kullanırımMerhaba, siz deneyip olumlu sonuç aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?