Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sarımsakla saç çıkaran yada şahit olan var mı ? peki nasıl ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kumrual

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
374
1
116
Diğer
saçlarım o kadar çok dökülüyor ki kel kalıcam yakında. çok seyrekleşti ince telliler.
daha önce yağları denedim pek fayda görmedim

sarımsağı denemeye başladım bir kaç kere yaptım sanki işe yarayacak gibi. kokosu var malesef ama katlanacağım bakınca çok üzülüyorum saçlarıma çünkü

sarımsağı kaç günde bir yapmam lazım? 1 ay falan her gün yapsam sonra haftada biremi düşsem bilemiyorum bu konuda tecrübesi olan var mı ?
ben 4.5 sarımsağı rendeleyip küçük bi tulbenten sıkıyorum cıkan suyu damlalıkla (yağlardan çıkan göz damlalığı gibi bişey ) saçıma sürüm arkasından zeytinyağı sürüp streç le sarıp yattım doğrumu yapıyorum yanlışmı bilemiyorum yada eksik bişey varmı

son olarak benimle sarımsaklanacak varmı beraber düzenli deniyecek

canım şampuanının içine 4-5 diş sarımsağı rendele ya da küçük küçük doğra cidden hemen etki ediyor. hep onu kullan. her kullanışta çalkala.kuruyunca koku da kalmıyor merak etme.

doğru karar almışsın :) ben denedim sarımsağı yakın zamanda bırakalı 1 ay bile olmadı daha anında kesti benim dökülmemi kesinlikle tavsiye ediyorum. ben haftada 1-2 kez yaptım toplamda da 4-5 kez. dökülme durunca bıraktım. katı meyve sıkacağından geçirdim suyunu çıkarıp sürdüm bence öyle dene çok kolay oluyo rendeyle tülbentle vs uğraşmazsın. sadece sarımsak suyunu sürdüm beklettim 1-2 saat. yeni çıkan bi sürü saçım var ama sarımsaktan olacağını sanmıyorum daha önce dökülenler bunlar muhtemelen. ama sarımsağı yaptığımdan beri müthiş saçım kaşınmaya başladı acaba diyorum yeni saçlar mı geliyo :) koku konusuna gelincede ben direk sürdüğüm halde aman aman bi koku kalmadı ıslanınca falan kokuyo sadece gülü seven dikenine katlanır napalım dene diyorum sarımsağı sarımsağın mucizesini yaşayan biri olarak. benim öncesinde denemediğim şey kalmadı aklına gelen herşeyi kozmetik ürünler otlar çöpler haplar şampuanlar ama sarımsak gibi hiçbişey etki etmedi

ben de şampuanıma üç büyük diş sarmısağı sütte bir taşım kaynatıp sonra rendeliyorum ( böylece şampuanda sarmısak kokusu hiç olmuyor sadece şampuanın kendi kokusu oluyor)
kafamda minik minik bir sürü saç çıktı evet ama dökülmemi pek de kestiğini söyleyemeyeceğim maalesef,
ama olsun saç çıkardı mı kafamda çıkardı,bu da bana yeter :)))

şampuana da deniyeceğim sarımsağı haftaya başlıyıcam kafamada sürmeyi bıktım artık her yer saç

Vitamin eksikligi varmi yokmu diye baktirdinmi? Belki sac dokulmesi vitamin eksikliginden kaynaklanan bir sorundur.
Ve vitamin takviyesi bile durumu duzeltebilir. Annenizde durum nasil? Belki irsilikte vardir..

Vitamin eksikligi varmi yokmu diye baktirdinmi? Belki sac dokulmesi vitamin eksikliginden kaynaklanan bir sorundur.
Ve vitamin takviyesi bile durumu duzeltebilir. Annenizde durum nasil? Belki irsilikte vardir..

aynen belki vitamin eksikliği vardır benimde saçlarım gürdü taki demir eksikliği olana kadar aşırı dökülüyodu baktım olmuyor cildiyeye gittim kan testi sonucu demir eksikliği anemisi çıktı şuan tedavi görüyorum...

sarımsağı bende denemiştim fakat kokusu saçımdan çıkmayıncaa bir daha kafama sürmedim ..

o kadar uğraşmana gerek yokk:) Zeytinyağına rendele 3-4 diş sarımsağı akşam yatarken, ertesi gün saçlarına sür. şampuanına da koy biraz da badem yağı ekle şampuanına kokusunu da alır rahatlarsın:)

annemin benden çok saçı var
dr gidip bi tahlil yaptırmadım gitsem iyi olucak

bende sarımsak suryorum faydsını doklmeyı durdurdu ve kepgı onledı kepek mı bılmıyorum strese baglı bi egzamada olabılr benım sorunum ama ıyı geldı sarımsak kaldrdı bu sorunu fkat dokulen saclarım cıkmadı dha erken dıye dusunyorum baslayalı fazla olmadı umutluyum ama.d fazla sıklkta gozum yok :d eskılerı gelse bırz yerıne oda yetr bna

Bende sac magdurlarındanımm sarımsagı surerkn bıle dokluolar hasta olcam ya

ahh sarımsak ve zeytin yağı...vazgeçilmez bakımım ....
saç çıkartıyor mu dikkat etmedim fazla gerçi önlerde gürleştiler gibi...
ama saça nasıl bir dolgunluk nasıl bir güzellik bakımlı gösteriyor...hmm şahane...

Benim şampuanım sarımsaklı,yani ben katmadım. Dökülmemi azalttı evet ama dönem dönem,losyonu var düzenli kullandığımda bayağı azalıyor.Bende kansızlık da var o yüzden tamamen duracağını sanmıyorum malesef. Neyse şampuanı iyidir,hem saçı besler,hem uzatır hem dökülmeyi azaltır hem de yeni saç çıkmasını sağlar.

K Kumrual AZE Hanımlar dökülme için keten tohumu kaynatın, sıkın kesede, tülbentte falan, sıvısı çıksın sümüksü bi yapısı var. içine E vitamini ve 1 tatlı kaşığı bade yada çörek otu yağı katın ama her gün yeniden yapın. sadece 1 hafta. sonra haftada 1 yeter. isterseniz yatarken, isterseniz jöle gibi dışarı çıkarken sürün, ayyynııı jöle gibi parlak sert ve harika duruyor ben toplayınca onu sürerim sertleştiği için gece sürmem. Masaj yaparak diplere yedirin tüm saçınız kökten uca ıslansın ıslanabildiği kadar. aynı sıvıyı ertesi gün kullanmayın. bozulur. Extrem bir ağır demir eksikliği yada hastalık dışında sonra hala dökülüyorsa beni vurun

Merhaba, siz deneyip olumlu sonuç aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…