Köfteler sarımsaklı köftem

evet birkaç yerde yemiştim ama ilk kez yaptım çok lezzetli oldu tarif ölçüler tam kıvamında çok sağol

Kızlar ahanda benim köftem çocuklar resmi çekmeden önce yemişlerkaydirigubbakcemile3 kalan yemeği anca böyle çekebildim.Köftelerim biraz iri ve kalın oldu ama hiç dağılmadı tadı güzeldi.Bakalım beğenecekmisinizyerimseniben
Yanlız yoğururken su katıyormuyuz? Yuvalarken elimizi yağa yada suya batırıyormuyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy resmi görünce canm çektiiiii.....
bi de bu köfteyi tabağa sevis yapmadan önce ince dilimlenmiş haşlanmış ıspanakla yoğurt karışımını koyup üzerine köfte en son üst katınada kırmızı pul biberle kızmış yağı döküp yemekte lezzetli oluo

ayyy resmi görünce canm çektiiiii.....
bi de bu köfteyi tabağa sevis yapmadan önce ince dilimlenmiş haşlanmış ıspanakla yoğurt karışımını koyup üzerine köfte en son üst katınada kırmızı pul biberle kızmış yağı döküp yemekte lezzetli oluo

yoğurtlu denemedim ama ıspanaklı yapıyorum bazenn.. harika oluyorrrcokacimcoook

Ben bir yerini anlamadım.İsteğe göre eklenecek baharatlar harici mi dahili mi eleniyor?Yani yağın içerisinde mi kızdırılmak sureti ile eklenir?Yoksa yağ döküldükten sonra mı köftelere serpilir?

Ben bir yerini anlamadım.İsteğe göre eklenecek baharatlar harici mi dahili mi eleniyor?Yani yağın içerisinde mi kızdırılmak sureti ile eklenir?Yoksa yağ döküldükten sonra mı köftelere serpilir?

kimyon ve kırmızı biberi hamuru yoğururken ekliyorum. ısladıktan sonra ...
ayrıca sosunu hazırlarken yağı salçayı kavurduktan sonra da istediğin baharatları ekleyebilirsin canım ..

afiyet olsun :13:

Back
X