Sarının cazibesi

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Sarı, bu neşeli güneş rengi dikkat toplayan bir renktir. Bütün renkler arasında en gözle görülen ve dikkat çeken renktir.

Son düzenleme:
süperr yaa demekkii kesimler güzel olunca her renk yakışıııır SARIDAAA..paylaşım için tşk..

içinde bazılarına bayıldımm bayıldımm yaa çok tatlılar .. normalde sarıyı bende sevmem ama bi renk moda olmaya görsun iştee böle harika şeler yapıolar

sarıyı pek sevmem ama modeller güzel ah bi zayıflim hepsinide alıp giycem

ellerine sağlık teşekkürler

çok güzellleeeeeeerrrrrrrrrrr

sarı rengi seviyorum özellikle insanı keyifli moda sokmak için harika bi renk. kesinlikle pozitif enerji yüklüyor kişiye.

ayakkabı ve ceket montlara bayıldım çok harika...
kız duygu ne güzel şeyler buluyorsun..her rengi ekliyorsun gözümüz gönlümüz açılıyor

ayakkabı ve ceket montlara bayıldım çok harika...
kız duygu ne güzel şeyler buluyorsun..her rengi ekliyorsun gözümüz gönlümüz açılıyor

Canım benim, böyle giyim kuşam meraklısı olunca açtığım başlıkarada yansıyor işte neylersin..hihoyyyt

Sarı özellikle esmerlere çok yakışıyor..

ılk elbıse guselmıs dugunumz var yakınımzn yazın acaba bole bısı gıysem cokmu abartmıs olurum??????

ılk elbıse guselmıs dugunumz var yakınımzn yazın acaba bole bısı gıysem cokmu abartmıs olurum??????

bence süper olur biraz abartılı olur ama eminim çok güzel olursun saçlarını ama doğal yaptır topuz falan yaptırırsan daha da abartılı olur canım.

beğenmenize sevindim kızlar..
nadideiris eklemin için tşkler a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…