A anon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Eylül 2017 2.695 7.106 108 22 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Makarinas #41 Övündüğün şeyin yalnızca ‘sarışın olabilmek’ olması ne acı... Humanist biri değilim ancak ten rengi yüzünden insan ayırmak saf kerizliktir. Saygılar.
Övündüğün şeyin yalnızca ‘sarışın olabilmek’ olması ne acı... Humanist biri değilim ancak ten rengi yüzünden insan ayırmak saf kerizliktir. Saygılar.
Kozlenmis patates Güçlü bir kadın:) Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 5.146 13.429 448 22 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Makarinas #42 Makarinas .!.: Bak hala hava atmak diyorsun sen bana ters bir cevapla gelirsen bende sana gelirim bukadar basit.Prim yapmaya çalışma Genişletmek için tıkla... Prim yapmak mı prim yapmıyorum.... hadi diyelim ki prim yapıyorum senin üzerinden neden prim yapıyım her ne ise sana iyi forumlar . Sahi prim yapmak neydi
Makarinas .!.: Bak hala hava atmak diyorsun sen bana ters bir cevapla gelirsen bende sana gelirim bukadar basit.Prim yapmaya çalışma Genişletmek için tıkla... Prim yapmak mı prim yapmıyorum.... hadi diyelim ki prim yapıyorum senin üzerinden neden prim yapıyım her ne ise sana iyi forumlar . Sahi prim yapmak neydi
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.748 224.340 1.223 53 22 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Makarinas #43 Site kuralları çerçevesinde herkes istediği konuyu açabilir ama üsluba ve lafların nereye gittiğine dikkat edilmelidir. Son düzenleme: 22 Şubat 2019
Site kuralları çerçevesinde herkes istediği konuyu açabilir ama üsluba ve lafların nereye gittiğine dikkat edilmelidir.