Sarıyer Hayvan RM ! ! !

Bircogu insan olduremez emin ol boyle insanlarin gucu agzi var dili yok, kendini savunamayan zavallilara yeter. Iclerindeki asagiliği boyle tatmin ediyorlar.

Bir Sariyerli olarak bu duruma cok uzuldum gercekten. Bende belediyeyi arayip sokak hayvanlarini toplamalarini talep ettim gecenlerde. Sokaktan kurtulurlar belki diye. Ama boyle oldugunu bilseydim asla aramazdim. Sariyer esnafi bu konuda cok duyarli elbirligi ile besliyorlar soguk havalarda kalcak yer temn ediyorlar dukkanlarinda apartmn girislerinde. Onlar yeryuzundeki en masum canlilar onlara iskence yapanlarda aynilarini yasarlar insallah. Ne ferekiyorsa yapilmali bu konuda gerekirse cumhuru reise ulastirilmali bu konu. Vicdanlar tasa donusmus

Yaklaşık 7-8 yıl önceydi sanırım MHP yönetiminde belediyede barınakta köpekler öylece bırakılmış ve kapatılmıştı.
Açlıktan birbirlerini yiyorlardı. Demir parmaklıkların ardındalardı ve öyle kötü bir görüntüydü ki hayatımda yaşadığım en kötü anlardan biriydi. Ve evet maalesef elimizden hiçbirşey gelmedi. Kimse umursamadı bile.
Partiden önce insanlık önemli.
Hayvanlar konusunda çok hassasım. Elden birşey gelmemesi insanı kahrediyor.

Nette gördüm küçük danayı tüpün başından çıkan Ateş'le yakıp mala şeklindeki Demir'le yanan derisini kazıyorlardı.Rabbim islah etsin inş.İslâm, hayvana acı ve eziyet veren her şeyi yasaklamıştır. Hz. Peygamber (sas) hayvanların ateşle dağlanmasını yasaklamış ve bunu yapanlara -kendisine zulmedenlere karşı bile hiç yapmadığı bir şey olduğu hâlde- lânet okumuştur. İbn Hibbân Sahîh'inde Câbir'den şunu rivayet eder: Hz. Peygamber (sas) yüzü ateşle dağlanmış bir eşeğe rastladı ve: "Onu dağlayana Allah lânet etsin!" buyurdu.
“Peygamberlerden birini bir karınca ısırdı. Bunun üzerine peygamberin emri ile o karınca yuvası yakıldı. Cenâb-ı Allah, o peygambere şöyle vahyetti (bildirdi): “Allahı tesbih eden ümmetlerden (topluluklardan) birini yaktın.”

Kainattaki tüm varlıklar, Allah'ı tesbih ederek zikrederler. Bu yüzden bir hayvan öldürmek veya bir hayvan topluluğunu yok etmek, bir ümmeti ortadan kaldırmak olur.Yeryüzündekilere merhamet etmeyene gökteki de merhamet etmez.”Rabbim Hidayet versin merhametten yoksun kalmış kullarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…