ŞARK GOREVİNDE OLANLARDAN YARDİM:)

Violet Life

hosgeldiinnn*** 59.9***:))))
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
1.029
1.309
Arkadaslar esimin gorevinden dolayi sarka gidecegiz nereleri onerirsiniz tesekkurler:)

Van dusunuyoruz 1. Tercih 2.yi bulamadik diyarbakiri hic dusunmuyorduk:) nasilki diyarbakir.?? Zatn ilk iki tercih oldu oldu gerisi allah kerim:KK70:

Van mi ne isiniz vad turkiyenin bi ucinda hem suanda nerde gorev yapiyo biz izmirden geldik buraya zor valla alahtan ulasimda pek sikinti cekmiyiz

Van mi ne isiniz vad turkiyenin bi ucinda hem suanda nerde gorev yapiyo biz izmirden geldik buraya zor valla alahtan ulasimda pek sikinti cekmiyiz
Ankaradayiz polis esim:KK43: vandada havalimani var , urfanin ilceleride olabiliyo o yuzden dusunmuyoruz merkez iyi galiba pardon diyarbakir

Arkadaslar esimin gorevinden dolayi sarka gidecegiz nereleri onerirsiniz tesekkurler:)
canım benim eşimde polis istanbuldayız.bizde yaptık tercihleri.erzurum,gümüşhane,bitlis,erzincan kars.ağrı yazdık
inşallah ilk üçten biri gelir.
diyarbakırda ek görev çok oluyomuş eşim orda okumuş zaten imkanları iyi ama polis yoğun.oyüzden yazmadık.bitlis tatvan ilçesi hakkında iyi şeyler duyuyorum.ama soğuk olmasına rağmen ben erzurumu istiyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

benimde başlık var (eşlerimizin meslekleri ve biz -2015 tayinci polis eşleri)senide oraya beklerim.
belirsizlik hali insanda stres yapıyor.neresi olacak nasıl olacak ,taşınmak ayrı bir stres.
sonuçların açıklanmasını birlikte bekleriz

benimde başlık var (eşlerimizin meslekleri ve biz -2015 tayinci polis eşleri)senide oraya beklerim.
belirsizlik hali insanda stres yapıyor.neresi olacak nasıl olacak ,taşınmak ayrı bir stres.
sonuçların açıklanmasını birlikte bekleriz

canım aradım da bulamadım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. bizde ilk üç sıraya van erzincan adıyaman yazdik zaten ilk iki tercihten birisi oluyormus genelde konunun linkini verirsen katılmak isterim:KK76:

Canim biz de gorev sebebiyle vandayiz bence doguda tercih edilebilecek baslica sehirlerden biri.tabi merkez icin gecerli bu söyledigim.imkanlari da iyidir

canım biz mardinde yaşadık suan samsundayiz ama mardini çok özlüyorum hala unutamadim . olay bakımından da sanki diyarbakirdan felan sakindir. mardin turizm şehri birazda o yüzden daha rahat . yerli yabancı turist eksik olmaz. imkan olarak da iyi2özel okul 1özel hastane havalimani ve avmsi var . ama ilçeye çıkarsanız bilmem merkez için bu yorumlar. . simdiden allah kolaylık versin . mardinde bol miktarda polis lojmanı da mevcud .

Ben ağrı erzurum diyarbakır batman mardin van ı gördüm oralarda kaldım doğu anadolu çok soğuk şartları ağır ama güneydoğu iklim olarak daha ii aman boşver deme iklimde önemli kışun yakıt için 3 bin veren biri olarak maddiyatı da düşünmek gerek diyarbakır olaylar yüzünden korkutabilir ama yaşam şartları diğerlerinden daha ii batman ve mardin de tercih edilebilir ben batmandayım 3 yıldır öğrtmnim çokta memnunum burda eşkeri polis olan arkadaşlar var 2. Şarkıda burda tamamlamayı düşünenler var

Bizde tercihlerimizi yaptik kismetse haziran gibi gidecegiz. Endiseliyim bende ama mecbur tabi. Ilk tercihimiz sirnak igdir van erzurum ve bingolbakalim neresi olacak.

X