şarkı

o kadar tanıdık ki, keri çok tatlısın ya! :52:

biz de sevgilimle 3 yıl uzakta kaldık, ben ist'da o van'da. yahu bende paylaştığı kıytırık karikatürlere kafayı bozardım bi ara. alınırdım böyle karikatürlerinde de hep bi abaza ya da odun olurdu. hatta bunun için kavga ettik, inanmıyorum sana istnbl, bi feysbukum var ona da bişi yazmiim paylaşmiim o zamandemişti. :9: müdahale sandı benim alınganlığımı haspa. :19: evet, insan ayrıyken çok duygusal olabiliyor, seni çook iyi anlıyorum canım...

neyse bi dönem arası memlekette hasret giderdik sevdiceğimle, gideceğim gün feysbukta bi karikatür paylaştım. paylaşırken:

" herkes sevdiceğine kavuşacağı günü bekler ben istanbul'a dönüşü. bitti nitekim. adios amigos, ola la! " yazdım

o gün arayıp -seni şimdi anladım aşkım demişti. :9: bende aman da aman alınmış mı benim köftem deyip gönlünü aldım.

işte o zaman erkeklerin bizi anlayacak derecede zeki olmadığını, gerçek bir odun olduklarını ve öyle kabullenmek gerektiğini anladım. :ssz:

paylaştığım karikatür: :16:

$Ben-veda-etmeyi-hic-beceremem-60231-.webp

Son düzenleme:
Lorena canım naber yaa.Yeni nickin hayırlı olsun.
:)
Kusura bakma ama başka diyecek bişey bulamadım.Sorun arıyorsun.Sıyrıl dusunceden.

o kadar tanıdık ki, keri çok tatlısın ya! :52:

biz de sevgilimle 3 yıl uzakta kaldık, ben ist'da o van'da. yahu bende paylaştığı kıytırık karikatürlere kafayı bozardım bi ara. alınırdım böyle karikatürlerinde de hep bi abaza ya da odun olurdu. hatta bunun için kavga ettik, inanmıyorum sana istnbl, bi feysbukum var ona da bişi yazmiim paylaşmiim o zamandemişti. :9: müdahale sandı benim alınganlığımı haspa. :19: evet, insan ayrıyken çok duygusal olabiliyor, seni çook iyi anlıyorum canım...

neyse bi dönem arası memlekette hasret giderdik sevdiceğimle, gideceğim gün feysbukta bi karikatür paylaştım. paylaşırken:

" herkes sevdiceğine kavuşacağı günü bekler ben istanbul'a dönüşü. bitti nitekim. adios amigos, ola la! " yazdım

o gün arayıp -seni şimdi anladım aşkım demişti. :9: bende aman da aman alınmış mı benim köftem deyip gönlünü aldım.

işte o zaman erkeklerin bizi anlayacak derecede zeki olmadığını, gerçek bir odun olduklarını ve öyle kabullenmek gerektiğini anladım. :ssz:

paylaştığım karikatür: :16:

Eki Görüntüle 756118

abaza yada odun mu ahahahaa koptummmmm :9::9::9::9::9::9::9::9:

yok yok asla abazalıkla alakalı birşey paylaşamaz ki oooo :9::9::9::9:

dur koptum kendime geleyim, karükatür süper :9::9:

Son düzenleme:
Lorena canım naber yaa.Yeni nickin hayırlı olsun.
:)
Kusura bakma ama başka diyecek bişey bulamadım.Sorun arıyorsun.Sıyrıl dusunceden.

niyeki, ben öyleyim ama..

zaten rahat duramadım yazdım onada o an

yanlışlıkla yine kendi duvarına paylaşmışsın dedim oda mesaj yerine ulaşmışsa sıkıntı yok :D dedi

neyse, sanırım gerçekten benim için paylaştı :ssz:

Son düzenleme:
bende cevap olarak ist'in az önce paylaştığı karikatürü gönderdim :9::9:

Son düzenleme:
bende cevap olarak ist'in az önce paylaştığı karikatürü gönderdim :9::9:

ahah, gerçekten mi? :52:

espiri yapmak gerekiyor böyle şeylerde. uzak mesafeli ilişkilerde yıpranıyor insanın yüreği, en iyisi alıngan olmayı bırakıp alındırmak. niha! :27:

ahah, gerçekten mi? :52:

espiri yapmak gerekiyor böyle şeylerde. uzak mesafeli ilişkilerde yıpranıyor insanın yüreği, en iyisi alıngan olmayı bırakıp alındırmak. niha! :27:

:1::1::1:
oda çabuk alınmıyorki canım bazen çok güç sarfediyorum onu kızdırmak için :44:

ay yüzümde bir tebessüm oluştu akşam akşam :31: ne komik şeker hatunsun bacım :9:

bu arada şarkı facebook demişken, müzik aşığı biri olarak paylaştığım şarkıları türküleri bir görseniz, bişey yazcaktım yakışık olmadı :1: :1: eşim hem rahatsız olmuyor hem de üstüne alınmıyor :27: nötr adam halk diliyle kaygısız adam :35:

benim üzerimden gülmeyin haaa :27: bayıltırımm :27:

Yok bea seninle ilgili degil. Direk yorumun kendisine güldüm valla. Tam sana yorum yazacaktim o yaziyi görünce kopmaktan yazamadim :D Bütün konsantrasyonum gitti :1:

Son düzenleme:
seni anlıyorum ... kırılmışsın belki başkalarına karşıda pohpohlandığını göstermek istiyorsun.
ancak bazı tavırların cocukca gibi duruyor arkadaşım yanlış anlama.
senin ıcın paylaşmasıda mutlu etmeli bence seni.

Konuşma bugün başladı

12:16
Oktay Kaynarca
selam
Bugün

16:02
Carrie
a.s.
taptaze profil 5 saatlik
hayırlı uğurlu olsun

17:03
Oktay Kaynarca
k.bakma özür dilerim rahatsız ettim ama öteki facesim kitlendi

17:08
Carrie
öteki derken

17:09
Oktay Kaynarca
kendı facesim vardı 4,985 ekliydi dün akşam yigenim kurcalarken kapanmış yanı acmaya calıstım acılmadı bende yenı actımama özür dilerim rahatsız ettm sız

17:13
Carrie
bir başkasının resmini ve ismini kullanmanız hiç hoş değil

17:14
Oktay Kaynarca
hayır kendı resmımzaten

17:15
Carrie
bende inandım

17:16
Oktay Kaynarca
inannıp ınanmamak sana kalmıs

17:17
Carrie
tabiki bana kalmış ))))
oktay kaynarcanın başka işi yok
beni ekleyecek

17:18
Oktay Kaynarca
eklemedım sadece mesaj attım

17:18
Carrie
peki oktay kaynarcanın başka işi yokmu

17:19
Oktay Kaynarca
sadece konusmak ıcın ama daha atmıcam baaby

17:19
Carrie

emezler :)))) byee

Siz çocuk yapın Carrie yoksa birbiriniz yiyeceksiniz:))

bence taze profilli oktay OUS KAYNARCA ymış:))

Ne iniş çıkışlı-- ne haşin aşkıksınız arkadaş...Olan var olmayan var.Şu an agzı gözü yamulmuş ,dertten içi şişmiş bunları okuyanlar var...Bir yerimiz şişecek:))

Ya bir şey diyecem profil resmin çok fena...bir de cigaralı :))

ay cigara yokmuş yaaa pardon...

Son düzenleme:
Back
X