Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
copy+paste +google=sinan kayabaşı -yemin olsunKızlar ağzıma bi şarkı takıldı ama adını bilmiyorum bulamıyorum bilen var mıı
Şarkının sözleri şöyle
Sevdiğin kadar sevilecek üzdüğün kadar üzüleceksin. Kırdığın bu kalbim adına yemin olsun
Olumsuz birşey söyleyince de aksi ve huysuz oluyoruz ama gerçekten dalga geçer gibi bir konu ya..İnternet kullanmayı bilmeyen biri olsa anlarım ama buraya gelip konu açmak,google dan şarkıyı bulmaktan daha meşakkatli...BDV'de şöyle konular acmayin diye konu acacam, bana saldiracaklar
konu sahibi, sen de ataga kalkma bana, kurallari okursan yasak oldugunu goreceksin
hic sorma.. ama huysuz olmak pahasina yazdimOlumsuz birşey söyleyince de aksi ve huysuz oluyoruz ama gerçekten dalga geçer gibi bir konu ya..İnternet kullanmayı bilmeyen biri olsa anlarım ama buraya gelip konu açmak,google dan şarkıyı bulmaktan daha meşakkatli...
Senin diline dolanan sarkinin bdv de isi ne?Kızlar ağzıma bi şarkı takıldı ama adını bilmiyorum bulamıyorum bilen var mıı
Şarkının sözleri şöyle
Sevdiğin kadar sevilecek üzdüğün kadar üzüleceksin. Kırdığın bu kalbim adına yemin olsun
ayyyy krizee girdimyoutube link verin belki onu da bulamaz