sarkık diş eti tedavisi

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhabalar arkadaşlar,
ben gibi olan var mı aranız da ?
diş etlerim şu sarkık diş eti denilen tipte. yani gülerken gözüküyor, ve dişlerim hafif içe doğru, daha öne doğru olması gerek. nasıl bir tedavi uygulanacak, yaptıran var mı ? fiyatlar hakkın dada bilgi verebilir misiniz kızlar ? şimdiden teşekkürler.

onun için artık çok basit bir işlem var . tabi heryer yapıyormu bilmiyorum. lazer yöntemiyle hemen halloluyor . tabi güllüş estetiği uzmanına gözükmen lazım canım benim kardeşim öyle yaptı

onun için artık çok basit bir işlem var . tabi heryer yapıyormu bilmiyorum. lazer yöntemiyle hemen halloluyor . tabi güllüş estetiği uzmanına gözükmen lazım canım benim kardeşim öyle yaptı
sağol cevap için canım. gebelik sağlıcakla devam edip bebiş doğunca düşünüyorum bende bakalım. dediğini bi araştırayım hiç duymadım onu. peki memnun mu kardeşin beğeniyor mu şimdi ?

sağol cevap için canım. gebelik sağlıcakla devam edip bebiş doğunca düşünüyorum bende bakalım. dediğini bi araştırayım hiç duymadım onu. peki memnun mu kardeşin beğeniyor mu şimdi ?

Şuan çok memnun cnım bir sıkıntısı yok çok şükür seninde bian önce hallolur sorunun inşallah

X