• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkık göğüs

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar 2 yaşında bi kızım var 18 ay emzirdim. Şuan bebeğim 2 bucuk aylık emziriyorum.
Göğüslerimi anlatmaya kelimeler yetmez. Böyle içi jöle dolu az şişirilmiş balon gibi lımbır lımbır oldular ya. Sırt üstü uzandığımda biri sağa biri sola kayıyor.
Eşimden köşe bucak kaçar oldum. Buda sorun oluyor tabi. Buna bi çözüm yokmu dikleşmese bile şu vıcık vıcık hali biraz düzeltmenin bi yolu var mı? Estetik imkansız bişey benim için.

Kusura bakma ama okurken güldüm limbir limbir neya 😂öyle kaliyor güzelim ya silikon yada doğal tariflerle onlarada pek inanmıyorum da gerci

Kusura bakma ama okurken güldüm limbir limbir neya 😂öyle kaliyor güzelim ya silikon yada doğal tariflerle onlarada pek inanmıyorum da gerci
:KK43:((maalesef bende inanmıyorum çok araştırdım ama şınav çekmek felanda duydum da umudum yok hiiç :(tşk ederim yorumunn içinnn 😊

Çoğu kadında oluyor bu malesef...çok şükür bende olmadı ama arkadaşlarımda görmüştüm estetikten başka bişey kurtarmaz tahminimce

Çoğu kadında oluyor bu malesef...çok şükür bende olmadı ama arkadaşlarımda görmüştüm estetikten başka bişey kurtarmaz tahminimce
Ay masallah emzirdiğiniz halde olmadimi ne güzel. Benimkiler bekarkende dimdik değildi ama soluk değildi en azından ve normaldi yani hiç değilse adamdan kaçack kadar vahim değildi. şuan çok fena haldeler ya estetikte imkansız bişiy off

:KK43:
Hem maddi açıdan hemde 2 küçük çocukla ...:KK43:((

Bu durum belli ki çok rahatsız ediyo sizi. Biraz daha bekleyip bebeğiniz büyüynce imkan olursa yaptırın. Olmazsa da eşinizle konuşun en azından kendinizi iyi hissettirsin. Hem yer çekimi hem emzirme bide spor olmayınca kaçınılmaz son.

Ay masallah emzirdiğiniz halde olmadimi ne güzel. Benimkiler bekarkende dimdik değildi ama soluk değildi en azından ve normaldi yani hiç değilse adamdan kaçack kadar vahim değildi. şuan çok fena haldeler ya estetikte imkansız bişiy off
2 çocuğum var ama bişey olmadı zaten küçüktü göğüslerim 2. Evliliğimi yaptım biraz kilo aldım daha güzel oldular 3 kız kardeşiz hepimizinki aynı

Toparlayici sutyenler kullanabilirsiniz
Reklama girmesse pentiden almistim tanesi 50₺ yalniz .. bedeninizi iyi olcun mezurayla .. ben mayista 85c almistim simdi tekrar alicam 80 c yada 80 b onu orda calisana soracagim..
Resmen toparladi..esim 2 ayligina is seyahatindeydi.. gelince fark etti kendisi.. simdi bu kullandigim buyuk gelmeye basladi,bir beden kucugunu almayi dusunuyorum ... cok emziremesemde 2 cocuk annesiyim..birazda kilo verdim..daha da bu kilolar gider insallah

Toparlayici sutyenler kullanabilirsiniz
Reklama girmesse pentiden almistim tanesi 50₺ yalniz .. bedeninizi iyi olcun mezurayla .. ben mayista 85c almistim simdi tekrar alicam 80 c yada 80 b onu orda calisana soracagim..
Resmen toparladi..esim 2 ayligina is seyahatindeydi.. gelince fark etti kendisi.. simdi bu kullandigim buyuk gelmeye basladi,bir beden kucugunu almayi dusunuyorum ... cok emziremesemde 2 cocuk annesiyim..birazda kilo verdim..daha da bu kilolar gider insallah
Yaa cidden mi.. internetten alabileceğim bi site önerir misiniz ..
Bide benim durum biraz ciddi ama işe yarar mı acaba..

Sarjim cok az kaldi..sunu yazip cikayim.. toparlayici sutyenin kap lilarindan alin o zamsn sarkma yapmaz aksine toplar diklestirir.. netten site bilmiyorum ama arama motoruna kapli toparlayici sutyen yazarsaniz sizi ilgili sitelere yonlendirir

Büyük göğüslü kadınlar oluyor bu problem. Benzer bir durumdayım. :KK43: Doğum kilolarımdan bir 12 kilo verdim iyice kötüleşti. Bir 5-10 kilo daha vermeliyim artık ne olur bilmiyorum. Spormuş, doğal yöntemmiş hikaye bu durum için. O yöntemler ancak henüz sarkmadan korumak için ya da az sarkanlar için. Sporun alasını yapsak sanmıyorum bir işe yarayacığını. Tabi vücudun diğer bölgeleri için yapmak lazım. Ama göğüsler... :KK43: Benimde estetik yaptırmam çok zor gözüküyor. Pfffff..

Büyük göğüslü kadınlar oluyor bu problem. Benzer bir durumdayım. :KK43: Doğum kilolarımdan bir 12 kilo verdim iyice kötüleşti. Bir 5-10 kilo daha vermeliyim artık ne olur bilmiyorum. Spormuş, doğal yöntemmiş hikaye bu durum için. O yöntemler ancak henüz sarkmadan korumak için ya da az sarkanlar için. Sporun alasını yapsak sanmıyorum bir işe yarayacığını. Tabi vücudun diğer bölgeleri için yapmak lazım. Ama göğüsler... :KK43: Benimde estetik yaptırmam çok zor gözüküyor. Pfffff..
Evet bende birden zayıfladım doğumdan sonra 63 falandım 48 e düşmüşüm iyice fena oldu .. benim vucut zaten bekarlıktan beri yatkındı çatlamaya, sarkmaya.. keşke önlem alsaydım hiçbişey umrumda değil de şu göğüsler çok canımı sıkıyor dikleşmiyosa da şu jöleli sönmüş balon gibi olmasa biraz sert olsa oda yeterdi ama imkansız dediğiniz gibi :((

Back
X