Kusura bakma ama okurken güldüm limbir limbir neyaöyle kaliyor güzelim ya silikon yada doğal tariflerle onlarada pek inanmıyorum da gerci
Ay masallah emzirdiğiniz halde olmadimi ne güzel. Benimkiler bekarkende dimdik değildi ama soluk değildi en azından ve normaldi yani hiç değilse adamdan kaçack kadar vahim değildi. şuan çok fena haldeler ya estetikte imkansız bişiy offÇoğu kadında oluyor bu malesef...çok şükür bende olmadı ama arkadaşlarımda görmüştüm estetikten başka bişey kurtarmaz tahminimce
Hem maddi açıdan hemde 2 küçük çocukla ...Neden estetik uzak?
Hem maddi açıdan hemde 2 küçük çocukla ...((
2 çocuğum var ama bişey olmadı zaten küçüktü göğüslerim 2. Evliliğimi yaptım biraz kilo aldım daha güzel oldular 3 kız kardeşiz hepimizinki aynıAy masallah emzirdiğiniz halde olmadimi ne güzel. Benimkiler bekarkende dimdik değildi ama soluk değildi en azından ve normaldi yani hiç değilse adamdan kaçack kadar vahim değildi. şuan çok fena haldeler ya estetikte imkansız bişiy off
Yaa cidden mi.. internetten alabileceğim bi site önerir misiniz ..Toparlayici sutyenler kullanabilirsiniz
Reklama girmesse pentiden almistim tanesi 50₺ yalniz .. bedeninizi iyi olcun mezurayla .. ben mayista 85c almistim simdi tekrar alicam 80 c yada 80 b onu orda calisana soracagim..
Resmen toparladi..esim 2 ayligina is seyahatindeydi.. gelince fark etti kendisi.. simdi bu kullandigim buyuk gelmeye basladi,bir beden kucugunu almayi dusunuyorum ... cok emziremesemde 2 cocuk annesiyim..birazda kilo verdim..daha da bu kilolar gider insallah
Evet bende birden zayıfladım doğumdan sonra 63 falandım 48 e düşmüşüm iyice fena oldu .. benim vucut zaten bekarlıktan beri yatkındı çatlamaya, sarkmaya.. keşke önlem alsaydım hiçbişey umrumda değil de şu göğüsler çok canımı sıkıyor dikleşmiyosa da şu jöleli sönmüş balon gibi olmasa biraz sert olsa oda yeterdi ama imkansız dediğiniz gibiBüyük göğüslü kadınlar oluyor bu problem. Benzer bir durumdayım.Doğum kilolarımdan bir 12 kilo verdim iyice kötüleşti. Bir 5-10 kilo daha vermeliyim artık ne olur bilmiyorum. Spormuş, doğal yöntemmiş hikaye bu durum için. O yöntemler ancak henüz sarkmadan korumak için ya da az sarkanlar için. Sporun alasını yapsak sanmıyorum bir işe yarayacığını. Tabi vücudun diğer bölgeleri için yapmak lazım. Ama göğüsler... Benimde estetik yaptırmam çok zor gözüküyor. Pfffff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?