Çatlaklar Sarkık Karınlar ve Her Türlü Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya ablam çok fazla krem var ama hepsi foss sırf para çalmak için insanın psikolojisini bozuyolar artık denemekten bi hal olduk o kremleri o kdr çok var kii

bende merak ediyorum kullanan varsa bi yorum eklerse svinirim
genelde tvlerede satın alınmış üç kağıtçı kadınları çıkarıp konuşturuyorlar
bu yalanlara ve palavralara karşı korunmamız lazım
bu yüzden nedir öğrenirsek iyi olur

Eski manken Demet Kutluay, önceki gün anne adayları ile biraraya geldi. Kutluay, anne adaylarına hamilelik nedeniyle ortaya çıkan çatlaklarından Madonna'nın yöntemiyle; Strivectin- SD kullanarak kurtulduğunu söyledi. Çatlakların 9'uncu ayda ya da doğumdan sonra belli olduğunu belirten Kutluay, artık sorunun çözümsüz olmadığını söyledi. 'Aptal şansı' olarak anılan ürün ile 28 günde çatlakların renk değiştirdiğini ve kısalarak kaybolduğunu anlatan Kutluay, artık çatlakları kafasına takmadığı için ikinci bebeği düşünebileceğini söyledi.

gazeteden alıntıdır..............

eee neymiş canım çözümüüüüüüü

Strivectin- SD bu kremmiş çözümü.googleden bakın çıkıyor.fiyatıda 300 tl civarı.
kullanan varmıııııııı?????????

demet kutluay reklam parası almıştır belkide ondan böyle bir açıklama yapmıştır... ben inanmıyorum açıkçası((

ben de demet kutluay ın yerinde olsam açıkçası 300 ytl lik bir kremi deneme riskine girerdim..ama biz sonucundan emin olamıycağımız bir kreme 300 tl veremeyiz heralde arkadaşlar...rakamı görünce gözlerim yuvalarından çıktı:1shok: ama ben şu renuee yi çoook merak ediyorum yaaa..faydalı olup olmadığından nasıl emin olucazz:bbo:

arkadaşlar sakın o kreme para vermeyin birazcık bile iyileştirmiyormuş kullanan arkadaşlarım ve duydıuklarım hiççç memnun değiller

offfff kızlar buda rejene gibi fosmu çıkacak gerçi reklamlarda da görüldüğü gibi o karnı estetik bile o kadar kusursuz yapamazken bi kremin içteki yırtığa bu kadar etki edeceğini sanmıyorum ama yinede kulannnnanlardan yorumları bekliyorum

arkdşlar kadının yüzü bana tndk geliyor bence oyun(inşh yanılıyorumdur)tamamen geçmesi mümkün değil gene kandırılacağız gibi geliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar benim ailemde normal doğum yapan hiç bir bayanın; bırakın sarkığı, göbişleri bile yok... Doğumdan hemen sonra eğer ki göbeğinizi sıkı sıkı sararsanız, 1 ay düzenli ama nefes alamayacak kadar sıkı, göbek falan kalmazzzzzzzzzzzz:)

Ama annemden biliyorum sezeryan doğumda illa ki karın sarkıyor ve onun tek bir çözümü var; o da estetik:)

Birde öyle doğm yapmış şarkıcı, mankenleri falan gördükçe vay e ne yapıyorlar demeyin..
Onlar ya kilo almıyorlar hamileyken ya da doğumdan hemen sonra karınlarını gerdirip taş gibi çıkıyorlar hastaneden..

mankenler bilinçli bir hamilelik yaşıyor
benim gibi önüne geleni yutmamışlardır cokacimcoookaslında şimdi düşünüyorumda bende kendime hakim olsaydım iştah konusunda sanırım bende vücudumla barışık bir anne olurdum :umursamaz:

Arkadaşlar
Ben hem rejene hem de renuee kullandım ama maalesef hiçbir işe yaramıyorlar. Belki çatlakları yeni olanlarda işe yarıyordur bilemem ama ben de sonuç sıfır...

yani yorumlarınızı okudum.. bugüne kadar çatlaklar için rejene, renuee ve bonia kremi kullanan biri olarak size diyebilirimkii sonuç koca bir sıfırr.. :1no2:

LÜTFEN ARKADAŞLAR ıNANIN BANA BU KREMLERıN HıÇ AMA HıÇ FAYDASINI GÖREMEDıMM.. GÖRDÜĞÜM TEK ŞEY PARAMIN BOŞUNA GıTMESı VE EN ÖNEMLıSı DE PSıKOLOJıMıN TAMAMıYLE ALTÜST OLMASIII.... BENDEN SÖYLEMESııı

lmaz: :çok üzgünüm:

bilmiyorumkismile Bugun bu sayfayi okuyunca moralim sifir oldu ohaoldumsmile
tam renuee yi sparis etmek uzereyken bu forum'u okudum ve ise yaramadigini okudum..
Yalan mi dogru mu anlayamadim..kimileri gecirdi demis baska forum larda ama burdaki herkes denemis bende denesem gercekleri yazardim ama almaya korkuyorum ustelik cok ta pahali..
LUTFEN!! dogrulari yazin ben o kadar zengin degilim,parayi cook zor kazaniyorum .... cvp yazarsaniz sevinirim LUTFEN!! :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…