- 11 Mart 2025
- 3
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi merhababenjustin
Kızlar 5 ayda yaklaşık 25 kilo versem sarkma olur mu ne olur cevaplayın bazı tanıdıklarım olmaz dedi ama sizde cevap verin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyene gidiyorum ve ayda yaklaşık 4-5 kilo veriyorum ona göre hesapladım5 ayda 25 kilo neye göre hesaplandı, total kilonuzun yüzde kaçı ve kilo verme hızını-miktarını ve hatta kompoziyonunu (yağdan mı kastan mı sudan mı vs) nasıl 5 aya homojen olarak yayacaksınız? Farazi hesaplamalar ile bir sonuca varılmaz bence uzmandan yardım alın.
Diyetisyene gidiyorum ayda yaklaşık 4-5 kilo veriyorum ona göre hesapladım5 ayda 25 kilo sağlıksız olabilir. Spor ve diyetisyen eşliğinde verin.
diyetisyen eşliğinde 17 şubattan bugüne kadar 11 kilo verdim 1 ayda. Şuan incelmem var sarkmam yada yumuşamam henüz yok ama vericek daha 20 kilom var bende korkuyorum ilerleyen zamanlarda sarkarsam diye. Sporda yapıyorum ama yinede insan korkuyor. Yıllarca hep bu sarkma konusundan dolayı diyetten kaçmıştımKızlar 5 ayda yaklaşık 25 kilo versem sarkma olur mu ne olur cevaplayın bazı tanıdıklarım olmaz dedi ama sizde cevap verin![]()
Çocuk doğurmuş olanın sarkması daha fazla oluyor. Ben bekarken verdim 20 kilo spor sağlıklı beslenme sarkmadımdiyetisyen eşliğinde 17 şubattan bugüne kadar 11 kilo verdim 1 ayda. Şuan incelmem var sarkmam yada yumuşamam henüz yok ama vericek daha 20 kilom var bende korkuyorum ilerleyen zamanlarda sarkarsam diye. Sporda yapıyorum ama yinede insan korkuyor. Yıllarca hep bu sarkma konusundan dolayı diyetten kaçmıştım