Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spor eşliğinde duzenlı kilo vermek daha sağlıklı olur . Diyetisyen genelde ayda 2-3 kilo vermeyı daha sağlıklı bulduklarını söylemişti ben diyet yaptığım dönemde
Mevcut kilonuza bağlı. 100 üstü kilolardaysanız daha hızlı verirsiniz. Sarkma da kişiden kişiye değişiyor gördüğüm kadarıyla, en azından Leslieyi ekleyin spor programınıza.
5 ayda 25 kilo neye göre hesaplandı, total kilonuzun yüzde kaçı ve kilo verme hızını-miktarını ve hatta kompoziyonunu (yağdan mı kastan mı sudan mı vs) nasıl 5 aya homojen olarak yayacaksınız? Farazi hesaplamalar ile bir sonuca varılmaz bence uzmandan yardım alın.
5 ayda 25 kilo neye göre hesaplandı, total kilonuzun yüzde kaçı ve kilo verme hızını-miktarını ve hatta kompoziyonunu (yağdan mı kastan mı sudan mı vs) nasıl 5 aya homojen olarak yayacaksınız? Farazi hesaplamalar ile bir sonuca varılmaz bence uzmandan yardım alın.
diyetisyen eşliğinde 17 şubattan bugüne kadar 11 kilo verdim 1 ayda. Şuan incelmem var sarkmam yada yumuşamam henüz yok ama vericek daha 20 kilom var bende korkuyorum ilerleyen zamanlarda sarkarsam diye. Sporda yapıyorum ama yinede insan korkuyor. Yıllarca hep bu sarkma konusundan dolayı diyetten kaçmıştım
diyetisyen eşliğinde 17 şubattan bugüne kadar 11 kilo verdim 1 ayda. Şuan incelmem var sarkmam yada yumuşamam henüz yok ama vericek daha 20 kilom var bende korkuyorum ilerleyen zamanlarda sarkarsam diye. Sporda yapıyorum ama yinede insan korkuyor. Yıllarca hep bu sarkma konusundan dolayı diyetten kaçmıştım