Anal fissür / lis ameliyat sürecim

Çalışabilirsiniz, doktorum bana ilk üç gün çok ağrın olabilir dedi. İnanın oda eski çektiğimiz acılar gibi değil. Sadece iyi bir doktor bulun, genel cerrahi olmasın, alanı proktoloji olsun. Proktoloji uzmanı sadece bu konuyla ilgileniyor
Merhaba şimdi nasılsınız

Merhaba şimdi nasılsınız
Çalışabilirsiniz, doktorum bana ilk üç gün çok ağrın olabilir dedi. İnanın oda eski çektiğimiz acılar gibi değil. Sadece iyi bir doktor bulun, genel cerrahi olmasın, alanı proktoloji olsun. Proktoloji uzmanı sadece bu konuyla ilgileniyor
Ben de çatlak var ekim ayında araştırma hastanesinde botoks oldum geçmedi o zamandan beri çekiyorum ağrıyı pazartesi günü özele gittim dayanamadım artık doktor da önceki botoks etki etmemiş ben sana botoks yapim diyor bunu dene dedi ben istemiyorum ameliyat olmak istiyorum dedim kasını az keserim dedi ama tuvalet tutamama az da olsa olur dedi kendinin daha önceki hastalarında olmamış kaçırma filan çok kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı temelli kurtulmak istiyorum bundan kafam çok karışık

Ben de çatlak var ekim ayında araştırma hastanesinde botoks oldum geçmedi o zamandan beri çekiyorum ağrıyı pazartesi günü özele gittim dayanamadım artık doktor da önceki botoks etki etmemiş ben sana botoks yapim diyor bunu dene dedi ben istemiyorum ameliyat olmak istiyorum dedim kasını az keserim dedi ama tuvalet tutamama az da olsa olur dedi kendinin daha önceki hastalarında olmamış kaçırma filan çok kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı temelli kurtulmak istiyorum bundan kafam çok karışık
Öncelikle çok geçmiş olsun. Eskiye göre şuan çok daha iyiyim hala iyileşene aşamasındayım. Bende kasım dan beri çekiyordum. Ne yapacağımı bilmiyordum kafam allak bullak olmuştu. Yorumları okuya okuya bir hal olmuştum. En sonunda artık dayanamadım ameliyat oldum. Size tavsiyem doktorunuzu iyi seçin çünkü o bölgenin anatomisi diğer bölgelere benzemiyor. Tecrübeli doktor çok önemli, size tuvaletetini tutamazsın diyen bir doktor bilmiyorum size ne kadar fayda sağlar. Eğer Ameliyattan çok ağrılı geçecek diye korkmayın evet Ağrı oluyor ama eskisi gibi değil. İnşallah bu hastalığı atlatırız.

Sizce kaç günlük rapor kullanmalıyım bugün ameliyat olacağım ben de iyi bir doktor seçtiğime inanıyorum 1 haftada işe geri dönebilir miyim sizce

Sizce kaç günlük rapor kullanmalıyım bugün ameliyat olacağım ben de iyi bir doktor seçtiğime inanıyorum 1 haftada işe geri dönebilir miyim sizce
İnşaallah bir haftada işinize dönme imkanı sağlarsınız. Nasıl oldunuz şuan

Dün oldum ameliyatımı bugün biraz ağrım var ama durulmayacak gibi değil henüz lavaboya çıkamadım doktor da sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış . Ben yine duphalac aldım az bir doz henüz lavaboya çıkmadığım için tabi endişeliyim umarım şifa buluruz benim de skin tagim vardı bu arada .. ben de şehir değiştirdim ameliyat için size önerilen iyileşmenizi hızlandıran bir öneriniz var mı kaç gün ağrı oldu sizde şuan nasılsınız iyi ki ameliyat oldum diyor musunuz?

Dün oldum ameliyatımı bugün biraz ağrım var ama durulmayacak gibi değil henüz lavaboya çıkamadım doktor da sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış . Ben yine duphalac aldım az bir doz henüz lavaboya çıkmadığım için tabi endişeliyim umarım şifa buluruz benim de skin tagim vardı bu arada .. ben de şehir değiştirdim ameliyat için size önerilen iyileşmenizi hızlandıran bir öneriniz var mı kaç gün ağrı oldu sizde şuan nasılsınız iyi ki ameliyat oldum diyor musunuz?
Evet iyi ki oldum diyorum,
Dün oldum ameliyatımı bugün biraz ağrım var ama durulmayacak gibi değil henüz lavaboya çıkamadım doktor da sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış . Ben yine duphalac aldım az bir doz henüz lavaboya çıkmadığım için tabi endişeliyim umarım şifa buluruz benim de skin tagim vardı bu arada .. ben de şehir değiştirdim ameliyat için size önerilen iyileşmenizi hızlandıran bir öneriniz var mı kaç gün ağrı oldu sizde şuan nasılsınız iyi ki ameliyat oldum diyor musunuz

Evet iyiki oldum diyorum, çünkü gerçekten de çekilecek bir dert değildi. Tuvalete çıkmadığınız için stres yapmayın bende hemen çıkmamıştım. Sadece ıkınmayın derin nefes alıp verin, ve gün içinde bol su için ve lifli beslenin

Ameliyat olalı şuan 5. Günü doldurdum ama tuvalet sonrası yanma çok oluyor benim skintag , bekçi meme denen deri çıkıntısı olduğu için benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda 😭

Ameliyat olalı şuan 5. Günü doldurdum ama tuvalet sonrası yanma çok oluyor benim skintag , bekçi meme denen deri çıkıntısı olduğu için benimle aynı sorunu yaşayan var mı aranızda 😭
Benim de o şekildeydi onlar alındı ama ilk zamanlar ele gelmesi çok normal orası çok hassas ve ödemli gibi düşünün bende almadılar heralde demiştim. Max 1 aya geçiyor o şişlikler. Batikonlu suya oturdum ben 4 saatte bir o da iyi geldi sizin de öyle mi? Ve her ihtiyaç giderince de sıcak suya oturdum

Sadece antibiyotik ve ağrı kesici mi ?
Benim magnezyum sitrat, ağrı kesici, krem, batikon, ve Lacta soft kapsül vardı. İlk bir ay magnezyum ve lactasoft kullandım sonra bıraktırdı yani sizi biraz kendi halinize bırakmış doktor gibi geldi bana çünkü kabızlık yaşamamanız lazım bu dönem

Öncelikle geçmiş olsun. Bende bu ameliyati oldum yaklasik 13 sene oluyordur. Tuvaletimi yaptigimda o sanciyi gun boyu belki 2 gun çekiyordum. Düşman başına vermesin cok kötü hatta muayene olmuştum anestezi dr. Yanina gittigimde duramıyordum yerimde aglamistim. Şükür oldum ve cok rahatladim ameliyattan sonra ilk tuvaketim icin cok korkmuştum yine aciyacak diye ama şükür acimadi gakete vs. Gibi seylerle beslendim kati yemedim. Ben devlet hastanesinde oldum. Dr. Mehmet gündüz du şimdi özel bir hastanede çalışıyor. İstanbul Anadolu yakasinda tavsiye ederim.
13 sene önce olmuşsunuz lis ameliyatı olalı dışkı gaz tutamama gibi bir sorun yaşadınız mı acaba? Benim bir buçuk yıl olacak ameliyat olalı tutmadan bi sorun olmadı ama bir anda sıkıştırıyor gibi hissediyorum sizin uzun yıllar olmuş ileriye dönük kaçirma olayı oluyor mu olmuyor mu diye kafama çok takıyorum cevap verirseniz sevinirim 🤲🏻

Merhaba, Şimdi nasılsınız
Merhabalar bende anal fissür ameliyatı oldum 4 gün oluyor benimkisi kabızlık şikayeti ile başlamıştı kronik bi hale gelmişti en büyük hatam doktor korkusu ile gidememek le uzun sürdü ama kaçış yokmuş en sonunda dayanamadım oldum ilk gecem Hafif ağrı ile devam etti sonrasında kesildi ama çok az oluyor ağrı oda normal dedi doktor ilk tuvalet herkes çok kötü oluyor sancılınoluyor dedi ama ben yaşamdım zaten doktor rahat çıkmam için hap verdi bakalım süreç nasıl gelişecek umarım tekrar etmez Allah kimseye bu hastalığı vermesin 2 senedir ömrümden ömür gitti benşmlen beraber eşim çocuklarımda perişan oldu herkese acilmşifalar

Back
X