Şarlatan ritüel olacak

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.177
8.377
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kendisine yönelttiği ‘şarlatan’ sözü için 100 bin liralık manevi tazminat davası açan Büyük Rüşvet Operasyonu’nun baş aktörlerinden İran asıllı işadamı Reza Zarrab’a partiden sert tepki geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, her platformda Zarrab’a ‘şarlatan’ demeye devam edeceklerini belirterek, “Madem buna cürret etti, bu ülkeden sınır dışı edilene kadar, ‘şarlatan’ demeye devam edeceğiz. Bunu da topluca yapacağız ve ritüel hale getireceğiz” dedi. Hürriyet’e konuşan Yalçın şöyle devam etti:

HADDİNİ BİLDİRECEĞİZ

“Yarından itibaren bütün MHP mensupları ‘şarlatan’ demeye başlarsa, hiç şaşırmayın. Benim böyle niyetim var. Her fırsatını bulduğum yerde bu hırsıza ‘şarlatan’ demek için sıraya gireceğim. Kimseye de fırsat bırakmayacağım. Hangi yüzle utanmadan kalkıp da bir siyasi haretin liderine böyle bir dava açıyorsun. Her basın açıklamasında veya her platformda tepkimizi dile getireceğiz. Bunun beslemeleri AKP yandaşlarına da aynı tepkiyi göstereceğiz. Madem böyle densizlik yapmış haddini bildireceğiz. Hepimize dava açarsa açsın. Ankara’da da hâkimlerin var olduğunu gördük son Anayasa Mahkemesi kararlarında. Adilane şekilde yargılanmaya hazırız. Ankara’da da hâkimler var, Berlin’de olduğu gibi...”

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26222209.asp
 
Aa! canım ona şarlatan denilir mi hiç ayıp etmişsiz gerçekten dava açması yerinde olmuş :KK1: doğru kelimeyi bulamamışsınız çünkü .
Çok basit
' HIRSIZ '
 
X