Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmısak Alnımı Yaktı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nikahxsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
256
0
96
İsviçre
arkadaşlar saçlarım güçlensin ve yenisi çıksın diye sarımsak sürdüm. tamda alnımın üst kısmına. ve çok yandı. ama baya beklettikten sonra yıkadım. bi baktım derim kabarmış, cildim kıpkırmızı olmuş. su tolamıştı. hemde çok büyük bi alan. sonra araştırırken bu siteyi buldum. bilgili bayanlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım....tatlicadiarzusenağlama

çok mu bastırdın sarımsağı güzelim tahriş yaptı demekki üff yakında falan bir eczaneye git bence onlar en uygun kremi verirler

arkadaşım nasıl açmalıyım.burdan oraya bilemiyorum.kapatıcammı burayı. teşekkür ederim .şifa dileyen bayan. inşallah iyileşir. kapatamıyorumda dışarı çıkamıyorum. evet sarımsağı zeytinyağı ile karıştırmadan. öylece alnımın üzerindeki boş yerlere ezilmiş sarımsağı koyup üzerinede eşarrp taktım.:tomato:çok kızıyorum kendime

arkadaşlar saçlarım güçlensin ve yenisi çıksın diye sarımsak sürdüm. tamda alnımın üst kısmına. ve çok yandı. ama baya beklettikten sonra yıkadım. bi baktım derim kabarmış, cildim kıpkırmızı olmuş. su tolamıştı. hemde çok büyük bi alan. sonra araştırırken bu siteyi buldum. bilgili bayanlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım....tatlicadiarzusenağlama

kız allah iyiliğini versin emi, kelmisin sen
tamamen kelleşen yere kanatana kadar sürerler ki çıksın diye (saç kıran hastalığında)var saçın gürleşmesiyle bi alakası yok sarmısağın bence
ama en fazla tahriş olmuştur alnın, kimyasal bi şey değil ki
korkma canım korkmaa emi :1hug:

çok geçmiş olsun canım medacassol krem sür hemen iyileşir ve iz kalmaz sevgiler

canım sağol. eminsin dimi. kötü bi etki yapmazmı. şimdi zeytinyağı sürüyorum. birde nasıl kapatmalıyım. dışarı çıkarken. çok önde. saç bandımı takmalıyım. yoksa kahkülmü kestirmeliyim? fikrinizi söylermisiniz

canım zeytinyağı sür demekki çok tahtriş edip asitleri yakmış.birde bepanthene diye bir kre var onu silverdinle karıştır iyi gelicektir.normal yanıklarada birebir geliyor senin alnınada iyi gelicektir.

tatlım çok sağol. bu söylenen ilaçları gidip soracağım eczaneye. ama yarına kaldı.benim korkum hep öyle kalması çok kötü bişey yaa:1no2:

canım benim ya içim cız etti gözlerim doldu birden...
nasıl aci cekiyorsundur kim bilir :teselli:
hemen bi doktora git lütfen...
sarımsak en güçlü doğal antibiyotiktir
fakat böyle bilinçsizce kullanılınca kötü sonuçlar da doğurabiliyor
yakıcı ozelliği var cunku
bu foruma üye olmakla çok doğru bir iş yapmışsın onu bil...
saç bakımı bölümünden derdine deva olacak formuller hizmetinde Şeniz
yeter ki bi an önce iyileşsin saç derin
hadi canım hemen acilin yolunu tut senağlama

kız allah iyiliğini versin emi, kelmisin sen
tamamen kelleşen yere kanatana kadar sürerler ki çıksın diye (saç kıran hastalığında)var saçın gürleşmesiyle bi alakası yok sarmısağın bence
ama en fazla tahriş olmuştur alnın, kimyasal bi şey değil ki
korkma canım korkmaa emi :1hug:

sorma canım yaaa:utangac: benim saçlarım yanlardan açık ama Allah vergisi.bende belki çıkar diye yapıyım dedim. evet bende önce çok kaşıdım o alanı sonrada çokça sarımsak sürdüm yaaaa.inşallah dediğin gibi.tahriş olmuştur. geçer inş.

canım benim ya içim cız etti gözlerim doldu birden...
nasıl aci cekiyorsundur kim bilir :teselli:
hemen bi doktora git lütfen...
sarımsak en güçlü doğal antibiyotiktir
fakat böyle bilinçsizce kullanılınca kötü sonuçlar da doğurabiliyor
yakıcı ozelliği var cunku
bu foruma üye olmakla çok doğru bir iş yapmışsın onu bil...
saç bakımı bölümünden derdine deva olacak formuller hizmetinde Şeniz
yeter ki bi an önce iyileşsin saç derin
hadi canım hemen acilin yolunu tut senağlama

utanıyorum prenses:utangac: bana deli der doktorlar.babamada söyleyemiyorum şimdi.oda kızar.tek başımadagidersem nereye derler söylemek zorunda kalırım. en iyisi yarın eczaneye gitmek. baktım anlamadılar mecbur acile ozaman.belki bildiğiniz doğal bi formül vardır diye burdan yardım almak istedim.ama derdimi paylaştınız çoooooook teşekkürler:enbuyukkk:

canım benim bana soracak olursan hiçbirşey denemeden önce bi eczaneye git.
onlar seni yaranın derinliğine göre yonlendirirler
ya ilaç verirler ya doktora gitmeni onerirler
biz şimdi görmeden ne söylesek yanlış olur
belki daha önce tecrübe ettik bize iyi geldi ama senin derinin durumunu bilmeden birşey söyleyemeyiz
işin ehline görün lütfen
kaş yaparken göz çıkarmayalım
tekrar geçmiş olsun bitanem Şeniz

canım öncellikle çok geçmiş olsun benim sana önereceğim eğer kullanabilirsen rif ampul var o çok iyi gelecektir sanırım sarmısak sana allerji yaptı rif ampul hem antibiyotiktir hemde yaranın kurumasını sağlayacak ve de ağrısını alacaktır çok geçmiş olsun

canım öncellikle çok geçmiş olsun benim sana önereceğim eğer kullanabilirsen rif ampul var o çok iyi gelecektir sanırım sarmısak sana allerji yaptı rif ampul hem antibiyotiktir hemde yaranın kurumasını sağlayacak ve de ağrısını alacaktır çok geçmiş olsun

iyilik meleğim benim Şeniz
nikahşekeri canım nilbera eczacıdır tavsiyelerine güvenebilirsin :teselli:

Yoğurt felan sürün, teramisin yada ona benzer melhemler kullanın. En iyisi bir eczaneye danışın. Daha faydalı olurlar burdan.

Back
X