Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmısak Alnımı Yaktı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tekrar merhaba arkadaşlar. sizlere durumumu anlatmak için geldim. dün eczaneye gittim. eczacı bana silverdin ve madecassol verdi. ikisini karıştırıp sürmem lazımmış. kızarıklıklar uzun sürede geçer dedi.dra gidiyimmi dedim. şimdilik gerek yok.eğer kaşıntı ve şikayetin artarsa git dedi.hepinize çok teşekkür ediyorum. ilgilendiniz. kötü zamanımda yanımda oldunuza.s. artık kahkül kestiricem mecburentatlicadiarzu şunu öğrendim .beterin beteri de varmış. saçlarım yok derken.daha kötüsü geldi başıma. şükür etmem gerekiyormuş. herkese sevgilerrr:utangac:

canım öncellikle çok geçmiş olsun benim sana önereceğim eğer kullanabilirsen rif ampul var o çok iyi gelecektir sanırım sarmısak sana allerji yaptı rif ampul hem antibiyotiktir hemde yaranın kurumasını sağlayacak ve de ağrısını alacaktır çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım. ama ben silverdin ve madecassol aldım karıştırıyorum sence iyi gelirmi?. pek ağrı yok. yara da yok. yani sadece kızarıklık var. hani bazılarında doğumdan kırmızılık olur yüzlerinde filan. aynen o şekilde. ama çok büyük bi alanda. bu kızarıklığın gitmesini istiyorum. birde soyulan yerler var.

Allah şifa versin canım sevindim gelişmelere Şeniz
saç konusunda detaylıca bilgi edinmek istiyorsan lütfen SAÇ BAKIMI kısmına bir uğra yerimseniben

çok teşekkür ederim canım. ama ben silverdin ve madecassol aldım karıştırıyorum sence iyi gelirmi?. pek ağrı yok. yara da yok. yani sadece kızarıklık var. hani bazılarında doğumdan kırmızılık olur yüzlerinde filan. aynen o şekilde. ama çok büyük bi alanda. bu kızarıklığın gitmesini istiyorum. birde soyulan yerler var.

canım benim iyi gelir ALLAH ın izniyle sen silverdin yara ve yanık tedavilerine birebir krem senin acını alacaktır ve rahatlatacaktır madecassolda hucre yeniler tedavi eder canım benim inşallah duzelir tekrar geçmiş olsun

sevgili arkadaşlar benim sevgilim saçkıran oldu.bunun benimle bir ilgisi var mıdır sizce.çok mu sitrese soktum acaba kaydirigubbakcemile ve saçkırana neyin iyi geldiğini bilen var mı? teşekkürler şimdiden[/COL-tatlicadiarzu-OR]

ya benimde yanaımda yara vardı küçük geçsin die sarımsağı ezdim sürdüm yaktı bayabi sonra yıkadım kızamış geçer diodum dier gün kalktım kıpkırmızı sarımsağı sürdüğüm yer :( bepanthene plus aldım ve pazara kadar geçmesi gerekioo

ya benimde yanaımda yara vardı küçük geçsin die sarımsağı ezdim sürdüm yaktı bayabi sonra yıkadım kızamış geçer diodum dier gün kalktım kıpkırmızı sarımsağı sürdüğüm yer :( bepanthene plus aldım ve pazara kadar geçmesi gerekioo

canım mesajı geç farkettim... telaşa kapılma iz kalmıyor. bende çok korkmuştum ama geçti...biraz geç iyileşiyor sadece. eczaneden aldığım merhemler iyi geldi.çok geçmiş olsun

sevgili arkadaşlar benim sevgilim saçkıran oldu.bunun benimle bir ilgisi var mıdır sizce.çok mu sitrese soktum acaba kaydirigubbakcemile ve saçkırana neyin iyi geldiğini bilen var mı? teşekkürler şimdiden[/COL-tatlicadiarzu-OR]

canım neyin iyi geldiğini bilmiyorum ama stresle ilgili olduğunu duymuştumfisfisfis çok üzmeseneeekaydirigubbakcemile3

bende yapmıştım bunu yıllar önce saçımın ön tarafı dökülüo die sarımsak koydum oraya sonra üstüne peçete koydum onun sütünede saçbandı sonradı azcık uzandım 1 saaat kadar:roflol: sonra o bant öne kaymasınmı alnımdan 1 cm kadar yer sabah kızarık uyandım sonra şişmeye başladı sonra su topladı bende patlattım onları Allah'tan kahkülüm vardı bide bayramdı yani sempatiksalakcinni sonra bisüre ellemedim kabuk tuttu bende yoldum iz miz de kalmadı ama arnımın o bölgesinde minik minik tüyler çıktı kolumuzdakiler gibi onunda bi zararı yok:1:

arkadaşlar saçlarım güçlensin ve yenisi çıksın diye sarımsak sürdüm. tamda alnımın üst kısmına. ve çok yandı. ama baya beklettikten sonra yıkadım. bi baktım derim kabarmış, cildim kıpkırmızı olmuş. su tolamıştı. hemde çok büyük bi alan. sonra araştırırken bu siteyi buldum. bilgili bayanlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım....tatlicadiarzusenağlama

of ya aynısı benimde başıma geldi kızlar yardımınzı istiyorum...aileme söyleyemiyorum yüzümde olduğu için gizleyemiyorum ...izi kalıcak diye çok korkuyorum....eczaneye mi gitse bilmiyorum şu an başka bi yerdeim ve ailem olmadan dışarı çıkmıorum ...ne zaman geçecek ya of of of o of :( üzgünümmmmm

teşekkrler cnm nekadar sürede geçti acaba tam olarak :S 2 haftada geçmedi dmi:uhm:

kızlar ben de suratıma sarımsak sürdüm bi gece kaldı o şekilde,ilk gün kızarıktı,ikinci gün şu an morarık gibi oldu,acı kaşıntı falan yok kabarıklık da yok sadece renk değişimi var sizce kaç günde düzelir?

Back
X