Kızlar ben kaşlarıma da , saçlarıma da bakım olsun diye sarımsak sürüyorum.. Hem evde uygulanması kolay, hem de sonuç etkili..Burda okudum ve uyguladım ama ben şöyle yapıyorum;
Önce ellerime eldiven geçiriyorum , koku olmasın diye ve başlıyorum işe;
Sarımsağı kıyma gibi yapan bir alet var basit bir şey bilirsiniz , içine sarımsağı atıp çeviriyorsunuz alttan ... Üstten kıyma gibi olmuş sarımsaklar fırlıyor kaydirigubbakcemile3 O zaman suyu sa çıkıyor
sarımsağın , ben bu şekilde kıyma olmuş sarımsakları saçımın derisine sürüyorum, kaşlarıma da sürüyorum...3- 4 saat başıma bir bone bağlayıp evde duruyorum..
Sıra geldi banyoya;
Banyoda , önce limon suyu ile saçlarımı ovuyorum ki koku kalmasın...Sonra bol su ve 2- 3 kez şampuanlıyorum saçımı ve çıkıyorum...
ınanın çok etkili, 3- 4kez yapmama rağmen saçlarım ışıldadı, güçlendi ... Dökülme baya azaldı...
Saçımda ne koku kalıyor ne bir şey... Saçıma geçirdiğim bone sayesinde ev de kokmuyor...
Sarımsak gerçekten iyi yerimseniben
NOT: Geçenlerde aynaya bir baktım, kaşlarım orman gibi olmuş... Hiç bu kadar çok çıkmazdı , hem de kalın kalın... Kaşlarıma bol bol sürmüştüm... Hemen elime cımbız alıp düzelttim orman olmuş kaşlarımı... Saçlarda da eminim çıkıyordur bir sürü, deneyin pes etmeyin... 2 günde, 3 günde bir yapın.. Ben evli olduğum halde kokuyor demiyor, yapıyorum..Eşim gelene kadar kokuyu filan hallediyorum :)))