kızlar moralim okadar bozuk ki..belime kadar olan saçlarımı dün kuaföre gidip omuzlarımda kısacık kestirdim..kına sürdüm 1 ayy önece...1 hafta önce doktora gittim saçımı muayene bile etmeden kuaförde hazırlanmak üzrere vitaminlerden oluşan bi su yazdı bana..kuaförde tam 1 saatte hazırlandı bisuru tüp kırlıp bi şurup şişesinde karıştırıldı...okadar döküldüki son 3 aydır saçım...kafa tasımın şeklini görebiliyorum artık uykularım kaçtı...1 haftadır uyuyamıyorumda...okulda çok stresler yaşadım,katı diyeti yapıodum...3 aydır dökülüodu saçım ama öyle böyle değil...kemoterapili hastalar gibi...doktorun verdiğini kullanıyorum dibinde az kaldı..doktor bittikçe yenisini al kullan dedi ama lise öğrencisiyim okullar açılıcak ve yeterince sinirlerim bozuk...bekleyemem hiç..şu sarımsak olayını yapıcam şu doktorun verdği bitsin de.... şimdi,bu karışımı başıma sürdüğüm zaman,saçlarda ilk zamanlar dökülmelerim çoğalmaz dimi? okadar kötü ki resim eklerim kızlar...psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum zira 16 yaşındayım ama sanırım depresyona bile girmiş olabilirim:S