Doğuma Hazırlık SARP ismine ikinci bir isim arıyorum.arkadaşlar,fikirlerinizi bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minikmelekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
373
1
48
Merhaba hanımlar,henüz bebeğim çok küçük ama doktorumuz erkek bebeğe benzetti.biliyorum biraz erkenci davranıyorum ama eşimle SARP isminde karar kıldık ve şimdi yanına ikinci bi isim daha arıyoruz.Fikirleriniz önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler..

Son düzenleme:
hayırlı olsun öncelikle bence ikinizin de ortak kararı ise 2. isme hiç gerek yok tek isim daha güzel bence hem ilerde sıkıntı oluyo herkes başka isimle çağırıyo resmi kurumlarda yani

hayırlı olsun öncelikle bence ikinizin de ortak kararı ise 2. isme hiç gerek yok tek isim daha güzel bence hem ilerde sıkıntı oluyo herkes başka isimle çağırıyo resmi kurumlarda yani

çok sağol hanzadecim,yorumun içinde teşekkürler.eşimle ikimiz iki isim olsun istedik ama henüz.yakışan bulamadık

ikinci isminde sarp ın yanında birkerede söylenmesi daha uyumlu oluyor.
örnegin ali kaan gibi ardarda gelebilen olursa daha güzel olur

sarp batu
sarp ege
sarp anıl
sarp bora
sarp tuna
sarp deniz
sarp baran...........

o vakit sarp sessiz harfle bittiğine göre sesli harfle başlaması en uygun olan aras, ege, emir, eren gibi

hayırlı olsun berker geliyor aklıma isim olarak.

sarp ismi benim de zamanında çok beğendiğim isimdi, hatta bir süre hopa da yaşadık, sarp sınır kapısı ordan geçiyor, hopa da yaşarken oğlumuz olsaydı adını hopa hatırası sarp koyacaktık, ama ne hopa da kaldık ne de oğlumuz oldu :60: :60:

Back
X