Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sarraf konuşacak, dört bakanla ilgili bütün gerçekleri öğreneceğiz
Bende öyle umuyordum ama konuşmaz.
Satmaz bakanları.
Dünyanın hiçbir ülkesinde, hatta kendi ülkesinde bile buradaki kadar dokunulmaz değil Ada'm sonuçta. Kaçarsa falan Türkiye ye sığınmaya ihtiyacı olacak.
Yanlız bu Bharara adına bildiğin fake hesap açılmış milletle kafa yapıyor, la bu türklerin kafa nelere çalışıyo olum. Acaba o tüm tweetler fake mi laaaa, aslında öyle bi adam yokmuş, almamış içeri kimse Rezayı, bu adam türkmüş falan
24 izleyenler az çok herifleri nasıl konuşturduklarına dair fikir sahibidir.
İşkence ederler, ilaçla konuştururlar, olmadı anlaşma yaparlar ama bir şekilde konuşur o adam. Dizi izler gibi izleyeydik keşke. Hatta jack bauer'in eline versinler rezacığımı.