Şartsız şurtsuz kredi!

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba arkadaşlar.Ben formasyon almak için çok uğraştım.Şimdi iyi bir üniveristede formasyon çıktı asil olarak.Çok mutlu oldum ama tek sorunum para.Elimizde beş kuruş para kalmadı.Ailecek zaten zor durumdayız mutfak masraflarını zor karşılıyoruz ne yapmam gerekir bilmiyorum,elimden hiçbirşey gelmiyor duadan başka.Ama bu formasyonu da almam gerekiyor.Ben birkaç banka araştırdım ismini vermeyim burada.Şartsız kefilsiz kredi veriyorlarmış ama faizleri fazla oluyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır??Bankacı veya banka ile igili bu mevzuatları bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Tek şansım şu an o benim:KK43:

Son düzenleme:
Özel üniversite mi başvuracağın okul? Eğer özelse, okul yönetimiyle konuşup, kredi alabilirsin. Benim okuduğum okulda, okul ücretlerini okul yönetimi krediye çeviriyordu. Mezun olunca öğrenci kendisi ödüyordu. İstersen okulun özelse, ilk bu durumu araştır. Değilse, kredi çekersin mecburen..

Merhaba arkadaşlar.Ben formasyon almak için çok uğraştım.Şimdi iyi bir üniveristede formasyon çıktı asil olarak.Çok mutlu oldum ama tek sorunum para.Elimizde beş kuruş para kalmadı.Ailecek zaten zor durumdayız mutfak masraflarını zor karşılıyoruz ne yapmam gerekir bilmiyorum,elimden hiçbirşey gelmiyor duadan başka.Ama bu formasyonu da almam gerekiyor.Ben birkaç banka araştırdım ismini vermeyim burada.Şartsız kefilsiz kredi veriyorlarmış ama faizleri fazla oluyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?? Varsa lütfen yardımcı olun.Tek şansım şu an o benim:KK43:

Denize düşmüşsün, yılana sarılma !

Malesef özel okul değil büyük şehirlerden bir üniversite.2,5 bin tl lazım formasyon için

Malesef özel okul değil büyük şehirlerden bir üniversite.2,5 bin tl lazım formasyon için

Ozellerde daha pahali.. Hicbir yerden bulamaz misiniz? Akrabalarinizda falan da mi yok borç alsaniz? Ya da annenizin bir bilezigi falan? Boşu boşuna krediye girmeyin. Yazik..

Keşke krediye bulasmasaniz. 2,5 bulunamaz mi ? Eşya filan satsaniz ne bileyim en kötü kısa süre için ise girseniz

Ozellerde daha pahali.. Hicbir yerden bulamaz misiniz? Akrabalarinizda falan da mi yok borç alsaniz? Ya da annenizin bir bilezigi falan? Boşu boşuna krediye girmeyin. Yazik..
Biz şu an ailecek kredi borç içinde yüzüyoruz.Annem sinirden ağlıyor hergün.Babam girdiği borçlar yüzünden (bizim olmayan borçlar) ödeyemiyor.Kardeşimi zar zor okutuyoruz başka şehirde.Yani babamın kefilliği bile geçmiyor artık bankalarda borçlar nedeniyle.Maaşdan kesiliyor her ay.İsteyebileceğim kişiler var ama onlardan zamanında istemiştik tekrar açıkcası istemeye yüzümüz kalmadı gibi birşey.İnsan utanıyor.

Şu an işe girsem hemen para vermiyorlar sonuçta.Bu kayıt ocağın ikinci haftasına kadar.
Kredi tek care o zaman. Peki ailece zor durumdasiniz ya o bir dönem için mi böyle yoksa hep mi böyleydi yani kredi ödeme zamanı düzelir mi durumunuz

Kredi tek care o zaman. Peki ailece zor durumdasiniz ya o bir dönem için mi böyle yoksa hep mi böyleydi yani kredi ödeme zamanı düzelir mi durumunuz
En azından ben özel bi okula girerim bitince elimden geleni yapar öderim yani sonuçta o kadra yere başvurdum formasyonsuz kabul etmiyorlar.Olmadı geçici iş yaparım ödeme zamanı o şekilde ailemin şu an yada altı yedi ay sonra bile ödeme imkanı sıfır gibi birşey kendi başıma yapmalıyım bunu.Üniversitedeykende kendim ödedim hep harcımı sertefika programlarını.

En azından ben özel bi okula girerim bitince elimden geleni yapar öderim yani sonuçta o kadra yere başvurdum formasyonsuz kabul etmiyorlar.Olmadı geçici iş yaparım ödeme zamanı o şekilde ailemin şu an yada altı yedi ay sonra bile ödeme imkanı sıfır gibi birşey kendi başıma yapmalıyım bunu.Üniversitedeykende kendim ödedim hep harcımı sertefika programlarını.
Gerçekten var mı böyle bankalar bilgisi olan var mııdır??

Merhaba arkadaşlar.Ben formasyon almak için çok uğraştım.Şimdi iyi bir üniveristede formasyon çıktı asil olarak.Çok mutlu oldum ama tek sorunum para.Elimizde beş kuruş para kalmadı.Ailecek zaten zor durumdayız mutfak masraflarını zor karşılıyoruz ne yapmam gerekir bilmiyorum,elimden hiçbirşey gelmiyor duadan başka.Ama bu formasyonu da almam gerekiyor.Ben birkaç banka araştırdım ismini vermeyim burada.Şartsız kefilsiz kredi veriyorlarmış ama faizleri fazla oluyormuş.Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır??Bankacı veya banka ile igili bu mevzuatları bilen varsa lütfen yardımcı olsun.Tek şansım şu an o benim:KK43:
Sigortalı çalışıyor musun eğer çalışmıyorsan zaten hiç bir banka kredi vermez,şartsız şurtsuz hiçbir banka kredi vermez reklamlara inanma fazla daha sonra bir sürü evrak çıkıyor,en önemlisi sigortalı bir işte çalışman ve işverenin tarafından Sigorta'nın ödenmesi.

Sigortalı çalışıyor musun eğer çalışmıyorsan zaten hiç bir banka kredi vermez,şartsız şurtsuz hiçbir banka kredi vermez reklamlara inanma fazla daha sonra bir sürü evrak çıkıyor,en önemlisi sigortalı bir işte çalışman ve işverenin tarafından Sigorta'nın ödenmesi.
Yahu ben işe bile girsem vaktim yok ya 1 haftada hemen nasıl iş bulup başvuru yapacağım delireceğim ya bıktım bu sistemden ya her şeye para para yeter artık ya!!

Yahu ben işe bile girsem vaktim yok ya 1 haftada hemen nasıl iş bulup başvuru yapacağım delireceğim ya bıktım bu sistemden ya her şeye para para yeter artık ya!!
Iyide bize niye sinirleniyorsun sana doğru bilgiyi veriyoruz yukarıda bir arkadaş demiş 2.5 binlirayı her banka verir diye ama sigortan olmadan ve maaş bodrosu olmadan 1 binlira bile vermiyorlar,ayrıca işe girsen bile yine kredi çekemezsiniz 6 ay sigortalı olmak gerek sadece bazı bankaların durumuna göre 3 ayda olabiliyor ama azami bekleme süresi 6 aydır o 6 ay içinde de sigortan işveren tarafından düzenli yatacak.

Back
X