Şaşılık

busra elmas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
17
3
1
28
Bebeğim 6 aylık göz kayması var hala devam eder mı yaşayan var mı bu durumu çok kafama takıyorum haftaya doktora göstericem özellikle fotogralarda çok belli oluyor şaşı gibi oluyor

Bebeğim 6 aylık göz kayması var hala devam eder mı yaşayan var mı bu durumu çok kafama takıyorum haftaya doktora göstericem özellikle fotogralarda çok belli oluyor şaşı gibi oluyor
cocuğumda yok ama bende var özellikle yorgun olduğumda kayıyor bir gözüm. muayenemi yapan nöroloji doktoru farketti hatta gecen yıl “olsun Atatürk de biraz şehlaydı” dedi

Daha cok erken gibi ama 1 yasindan sonra bir goz doktoruna goturebilirsiniz hala devam ederse. Benim kizimda da bir gozu ice dogru kayiyordu sonra doktorda astigmat oldugu cikti gozunde. Gozluk kullanacak kadar degil simdilik ama ilerisi icin potansiyel gozluk kullanicisi.

Erken değil doktora götürün. Ara sıra bir objeye bakarken odaklanamamaktan kaynaklı kayıyorsa ayrı sürekli oluyorsa şaşılık söz konusudur

Benim kızımda da vardı ama sürekli değil bazen hastaneye götürdük şaşılık yok gayet sağlıklı bebeklerde kafa yapısı burun yüze tam oturmadığı için olabiliyor geçmezse 3 yaşında tekrar görelim dedi zamanlarda geçti sizinkide giderek azalıp geçer muhtemelen korkmayın

Bizim de öyleydi doktor 1 yaşından sonra düzelir ilk zamanlar gözler birbirinden bağımsız olur dedi yani bunun Türkçesini söylüyorum o tıpta bi isimle söyledi de aklıma gelmiyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…