• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırdım kaldım artık sevgilimle bu ara çok tartışmaktan bıktımmmmmm

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
merhaba kızlar bu ara o kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki ne yapıcağımı bilemiyorum sevgilimle önceden böyle değildik bu ara küçük şeyleri çok büyütüyoruz beni dinlemiyor sinirleniyor kızıyor bağırıp çağırıyor beni hep haksız ve cevaplarımı saçma buluyor alttan alıyorum çünkü üzüldüğünü iyi biiliyorum ama artık sürekli altan ala ala ala hepten tepeme çıktı sanki istediği olmayınca bana patlıyor onu nasıl sakinleştiricem evlilik için acele etmeye başladı çünkü telefondan sorunlarımızı halledemiyoruz yanyana herşey o kadar güzel ki ben çaresiz kaldım yardım edin :S daha anneme onu söyleyemedim bile :18:

merhaba kızlar bu ara o kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki ne yapıcağımı bilemiyorum sevgilimle önceden böyle değildik bu ara küçük şeyleri çok büyütüyoruz beni dinlemiyor sinirleniyor kızıyor bağırıp çağırıyor beni hep haksız ve cevaplarımı saçma buluyor alttan alıyorum çünkü üzüldüğünü iyi biiliyorum ama artık sürekli altan ala ala ala hepten tepeme çıktı sanki istediği olmayınca bana patlıyor onu nasıl sakinleştiricem evlilik için acele etmeye başladı çünkü telefondan sorunlarımızı halledemiyoruz yanyana herşey o kadar güzel ki ben çaresiz kaldım yardım edin :S daha anneme onu söyleyemedim bile :18:

onla konuşmayı denediniz mi neden böyle davranıyormuş?

Her iliskide zaman zaman bu inis cikislar, kavga donemleri olur...
Cok normal...
Fakat bunun cozumu evlenip, ayni eve girmek degildir...
Bu donemler, birbirinizin huyunu suyunu ogrenin, olgunlasin, iliski olgunlassin, roller paylasilsin diye var aslinda...
Evlilik tarihini one almak icin degil...
Kacirdiysam ozur dilerim, iliskiniz ne kadar suredir devam ediyor?

Her iliskide zaman zaman bu inis cikislar, kavga donemleri olur...
Cok normal...
Fakat bunun cozumu evlenip, ayni eve girmek degildir...
Bu donemler, birbirinizin huyunu suyunu ogrenin, olgunlasin, iliski olgunlassin, roller paylasilsin diye var aslinda...
Evlilik tarihini one almak icin degil...
Kacirdiysam ozur dilerim, iliskiniz ne kadar suredir devam ediyor?

4 senedir :) :nazar: :nazar: :nazar:

canım benzer şeyleri hatta daha fazlasını bende yaşadım dikkatli olman gerek daha sonra olacakları ben sana söyleyeyim istersen yüz yüze geldiğinizde hiç sorun falan konuşmazsınız o anı yaşarsınız sonra bunlar birikir telefonda patlama olur küslük olur

Canim bence evlenmek icin acele etme once sorunlarinizi halledin bi cozume kavusturun sonra hayatinizi birlestirin sevgililer birbirlerini sık sık goremedigi icin mutludurlar cunku birbirlerinin huylarini tam manasiyla bilmezler siz de boyle ara sira gorusunce tabi iyi olcaksiniz cunku sevgilinizin kesfedilmesi gereken huylari var ayni cati altina girince her sey cok daha farkli olur sevgilinle bu durumu acik acik konus evlilik meselesinde acele edip sonradan pisman olma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X