Bilmiyrm cok rahtlar anlmdmÇocuk esirgeme kurumu daha iyi olmaz sanki..
Okula nasıl başlatmıyorlar anlamadım..
Zorunlu çünkü..
Cocuk ndn mutlu olmasin butun gun pc basinda oyun oyunÇocuk mutluysa bence karışmayın. Çocukesirgeme kurumunda daha mı mutlu olacak?
Bilg. bağımlısı olması veya hazır yemek yemesi seni ilgilendirmez. Okula gitmemesi ilgilendirir. Okula gitmek mecburi, bunu yetkililere bildirirsin çocuğu okula başlatırlar. Gerisine karışamazsın.Mrb arkadaslar bu konuyu kimseyle gorusemiyrm bana fikir verirsenz iyi olur.ben tanidigim 7 yasinda bir cocuk var ailesi yakin arkadasim ama cocukla ilgili konuscaklarim cocuk evlatlik ama cocugun hayat duzeni yok resmen bi bilgisayar bagimlisi bu yuzden okula gitmiyo ve aileside bu yonden ustune dusmuyo ve cocuk oyundaki karakterlerin hareketlerini tavirlari var cocuk gundz yatar gece sabaha kadr pc basinda oturur ve ailesi bisey demiyr cunku ole alistirmislar yemek konusuna gelelim hep hazir yiyo pide doner tost yedirdiklri bu evde yemek pisirmez annesi okul yok bisey yok onlara normal geliyo ama ben cok uzuluyorum cocuk esirgeme kurumuna haber vermek istoyrm nasil olur bilmiyrm akil verin bana??
Basina bela alma illa da alicam diyorsan git anlat mutlaka mudahale orasi ole
Cocugu resmi olarak almadilar zatençocuk esirgeme kurumu çocuk verilen aileleri denetliyor okula göndermeme gibi bir şansları yok ,geri alırlar çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?